Ondra16V Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Zima jak cyp Dneska ráno v Bartovicách -18 Modlil jsem se za to,aby to auto už začalo topit Jinak teď u nás -14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) U nas ted' w Katowicach je -20*C . Takové jsou informace na internetě Nechci vyrazit na ven aby podivat kolik je u mně Editováno: 8. leden 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Malto , aspoň máš levné ledové víno . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 V Karviné klid a pohoda. Příjemných 23 st. za oknem . Ležím a popíjím horký čaj. Ondro, ráno si startni bufíka, hned Ti bude tepleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 U nas byl dneska takový mraz že až mi blbla prava směrowačka. Už nepiše že mi se svitila kontrolka od ABS a brzd a ložisko od wentilatoru topeni taky hralo svou muziku . Potom po praci bylo už v pohodě ale stale -9, -10*C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Karlos-Kdyby mi ten bufík jel Ještě ,že to topí jakš takš rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Když to k nám na den odstavíš,tak ti to borci na dílně opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 nazdar syncy,tak jak jste přečkali ty kruté mrazy?robíme ten sraz toho 21.1.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 omlouvám se za blbé datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Ja bych přijel k Vas na srazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Mičurin: S plackem počítám pokud budu doma Mrazy ok Akorát na pikaču jak to dneska změklo tak jsem nemohl od Kuby vyjet směrem k váze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 (editace) Ondro řetěže jsi měl namontovane ? Editováno: 13. leden 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Uzávěrky jsem měl pozapínané a celá souprava místo doprava jela rovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 ondra.no právě tě držely ty uzavěrky.používat pokud možno na přímou jízdu a na dobu nezbytně nutnou.ale neboj jsi mladý a žádný učený z nebe nespad.a chybama se člověk nejlíp učí.i když to někdy bolí,nebo stojí nějaký peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Tam je na houby,že jak povolilo to bahno tak se hned zalepil vzorek Někdy tam jde vyjet hned a někdy ne Ale tebe jsem tam neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 bylo moc práce.zítra ti to posypu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Moc bych se s tím sypáním nesnažil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 před 6 hodinami, mičurin napsal: bylo moc práce.zítra ti to posypu. Zítra mám dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 tak nesypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ale třeba tam přijede někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Přijede tam naš společný kamoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Dnes jsme vyrazili do Hradce na hokej, tak doufám, že to Fabule přežije ve zdraví, páč mít v Hradci Ečko na registračce a na prdeli nalepenou Kometu Brno je ďábelská kombinace... ale hokej zatím špatné [emoji54] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Kdo se boji nesmi do lesa Nejde videt fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Už lepší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Lepsi ale musi se rozkliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.