Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Mno na firmě se starám o PC a 3 roky zpátky jsem koupil 4ks Lenovo E430 a do dneška bez jediné závady. Otcovi jsem také koupil Lenovo E430 a OK. Další lenova máme na fy taky a bez jediných problémů. Doma mám Asus G53JW což sic jiná mašinka a za 4 roky OK. Do levnějších Asusu bych ale určo nešel.

DELL určo OK, ale někdy ty ceny :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky používám noťasy na dokovačce a bez ní bych už asi noťas nechtěl je to parádní věcička! Jinak doma mám teda DELL Precisin M4600 pokud se nepletu a ikdyž už ho mám nějaký pátek pořád se hravě vyrovná konkurenci ba dokonce i něco předčí :) Pracovní mám HP ProBook 6560b a taky spokojenost zatím ale mám ho krátce (navíc tento rok bych měl dostat úplně nový protože loni na mě zapomněli :D ) takže ho ani tolik neotestuji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mám HP ProBook 4540s. postačuje, vyhovuje. baterku už po 3 rokoch trošku horšie, no nejaké 2 hodinky tuším dá :) brat ma firemný Lenovo ThinkPad, súkromný má tiež Lenovo, nejaký B/G model. moja noťas momentálne nemá, bratova frajerka Asus (mala problém s pántom). mama Acer, len na net, sestra Lenovo, oco mal Asus, no už ho predal a prešiel na stolovku...v dnešnej dobe ťažko niekedy vybrať správne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám už nějakých 5 let HP pavilion, teď nevím jaký (je doma, jsem v práci), ale slouží stále dobře, občas chce profouknout, jelikož hučí, jinak spokojenost. Baterka samozřejmě nic moc po takové době, cena byla okolo 20 000,- s bečkou piva :) Teď bych nešel do jiného než Lenova či Dellu, v okolí když měl někdo acer, asus a podobné tak vždy vydržely zýruku a pak odešla deska, často také baterie. Od HP bych koupil leda nějaký dražší typ, těm levným moc nevěřím že vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco na pobavení, je to sice starší kousek , ale pořád dobrý :)

 

Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.
Můžete mi někdo poradit?

ODPOVĚĎ:
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace!
Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0,ale narazili na více problémů, než v původním systému.
Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.
Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé.
Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...