Duben 19, 20196 r před 2 hodinami, mičurin napsal: ondro skus skouknout tu věž?jetli nemáte závrate-neboli točení glovy. Tam to bude cenově jako v Sedlišti Osobně bych dal sraz a jídlo v Luteně a pak přejezd k bazénu do věže
Duben 21, 20196 r Dnia 19.04.2019 o 02:32, Ondra16V napisał: Taky bych se přikláněl pro změnu lokálu. Jinak souhlasím, placky jsou dražší (co v dnešní době není?) ale bohužel taky menší... Tam si mysleli, ze miniaturizace je dodatečně splatné. Jako v elektronice
Duben 23, 20196 r Ok. Ted' to stoji za 349 zloty ale v 90-letach bylo 30, 50 zloty Pozděj našel jsem kazetu za 30 zloty
Duben 25, 20196 r no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam
Duben 25, 20196 r Ja jsem byl jinci. Pri koupi mi vubec nedoslo ze v novem swingu neni dira na placku. Tak tez si jedu a ze si zapnu nejake cd čumím a ono neni kde dat ?.
Duben 25, 20196 r před 4 hodinami, Malta napsal: no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam no jeste si muzes koupit externi DVD_RW mechaniku na USB. a pak zase budes moci palit. cena je dneska pakatel.
Duben 25, 20196 r no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ... edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo
Duben 25, 20196 r Máme nového skokana v Bohumíně No je to tu kraj razovity https://www.novinky.cz/krimi/503324-strojvudce-cestou-do-prace-vyskocil-z-vlaku-vazne-se-zranil.html
Duben 26, 20196 r V 25. 4. 2019 na 7:33, Malta napsal: no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam Ja mam autě vše co potřebuji: - aux - bt audio - cd - sd kartu -usb V 25. 4. 2019 na 7:37, filippatrik napsal: Ja jsem byl jinci. Pri koupi mi vubec nedoslo ze v novem swingu neni dira na placku. Tak tez si jedu a ze si zapnu nejake cd čumím a ono neni kde dat ?. V hlavě ti přehra a budeš zpívat
Duben 26, 20196 r V 25. 4. 2019 na 7:43, Malta napsal: no vidíš a teď si všechna céda hodíš na jednu velkou kartu a máš klid Ta karta je malá, nikoli velká.
Duben 26, 20196 r před 22 hodinami, Malta napsal: no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ... edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo @Malta Koukni Zde - dvd
Duben 26, 20196 r před 1 hodinou, Sabiza napsal: Ta karta je malá, nikoli velká. no přemýšlel jsem jak to napsat, páč rozměry ano malá, ale kapacitou jsem měl na mysli třeba 64GB, tudíž hafo CéDéček před 31 minutami, TOMUS napsal: @Malta Koukni Zde - dvd též dobré, ale pojedu-li pro ně do Polska, tak už se to prodraží ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.