Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:D no vyšlo a doufám že jak tam pujdem příště tak už to bude zase v cajku :D

Jinak Ondro tu jednu fotku si pujčím s těmi žebry :D Děkuji.

Půjč si co chceš, mi je to jedno??

před 5 hodinami, TOMUS napsal:

@Malta líp bude když budeš sedět doma ? Budeš vic zdravý. Koronavir blazný v celé evropě.

Však jo,  už jsem žádal šéfa o homeoffice a budu s vnukem doma, zavřeli mu školku

@Malta U nas taky skolnictvi je zaveno, a maji domaci skolu. Mame takovy e-dzienniczek zaka,  kde rodice vedi co dite dela ve skole. S pomoci tuto denicka rodice dostaji co dite ma udelat domu. Priklad: precist nejakou knihu, nebo vyresit matematiku apod.

Ja bych taky chtel byt doma. Bohuzel makam jako skladnik plastovych desek a musim chodit k praci. Styk s zakaznikama mam velky. Prodavani desek neni nutne v teto pandemie. Nutne jsou potraviny, drogerie, lekarny, a zbytek neni. Zbytek muze byt zavrene vcetne s hranicema.

Pracuji doma od pondělí. Udělal jsem zásoby potravin a léků. Nemusím opustit dům měsíc :-)

před 10 hodinami, Malta napsal:

Však jo,  už jsem žádal šéfa o homeoffice a budu s vnukem doma, zavřeli mu školku

Babka bude mať neskutočnú radosť, keď jej tam budú dvaja zbojníci robiť čurbes ... :-))

• 2 týdny později...

zdar chlopci,tu se maká na 2 sněny,podnik eště jede a po šichtě rozvoz roušek a obl,štítu.tak se  vuubec nenudím.

Přeji všem, aby se nemuseli nudit. To by bylo nejhorší.

Skyšel jsem že teto Vaše rychlotedyy z Činy jsou na govno. 20% ukazuji pravdu. Líp sedět doma.

Unas to i kurefky nenosi roušku a pracuji u rychlocesty. Dnes jsem to viděl na živo. Ale to je jiný svět.

Upraveno od TOMUS

Tak už i Bohumín hlásí první případ.

https://www.youtube.com/watch?v=4JHVHUdTTjc&feature=share&fbclid=IwAR0ZnDYykhtkgx43SKZwZLfZ4zO5XjE-c_zT5StV1FyHaz1szd6_6lcXOPs

V mem meste je az 3 pripady. To je moc

Chlapci a holky, vy takhle vsude chodite a prece mame koronavir .  Pres makani u skodovek neskocime teto pandemie. Klidne zustante doma :)

Mate moc vice nakzenych nez my

U nas za prochazky bez cilu je pokuta i tohle nemala od 30000 kc az 180000 kc.

Berte dobre chovani od polaku a rychlej usmrtite teto pandemie

• 2 týdny později...

Kolegové! Přeji vám hodně zdraví, miru a dobrý odpočinek v tomto bláznivém světě, stejně jako Krasne Velikonoce! :-)

Aj tobě ... zrovna dneska jsme si říkali jak by to bylo fajn si zajet do Gutů, nebo Sedliště na placek?

Díky, Tobě také pěkné Velikonoce

V hospode nemuzeme byt ale muzeme udelat se e-sraz . Setkame ze v tomto vlakne na hodinku X a kecame stejne jako v hospode. Takovou mame dneska realitu.

@Skodzinek Tobe taky :) hlavne ve zdravi.

Děkuji, i vám pěkné velikonoce :)

Jj, to už tu bylo, Clintuv piratsky klub měli e-sraz na WhatsApp ?

@Malta K piratu uz nechodim. Chtel bych aby takovy e-sraz byl uplne normalni - stejny jako  v Gutech nebo Sedlisti. V clintove jsou lide kteri maji divni pohled na svet. Par osob tamhle hodilo a uz nechodi - v tomto ja.

Pamatuji, to bylo asi 10 let zpatky mozno i 11. Na fcp meli jsme bandu, ktera kazdeho dne, mezi 19:15 a 19:35 hlasila se na foru a kecali jsme. Pokece se koncil ruzne. Pry  nejdelsi koncili se az v 2:00. My jsme o vsem kecali. Tam sedelo cely stat. Mi se moc libili a hodne dobre to vzpominam

E-sraz na Whatsapp jsem jeste nemel. Pro mne to novinka. Rad bych to skusel.

18 godzin temu, Malta napisał:

Aj tobě ... zrovna dneska jsme si říkali jak by to bylo fajn si zajet do Gutů, nebo Sedliště na placek?

Tohle je jeden z mých největších snů. Když to konečně uděláme, budu mohl si být jistý, že je vše znovu normální :-)

před 20 hodinami, TOMUS napsal:

V clintove jsou lide kteri maji divni pohled na svet. Par osob tamhle hodilo a uz nechodi

Tak to prostě je, že si občas názorově lidé nesednou a to potom stačí jen málo k tomu, aby se znesvářili natolik, že už spolu nechtějí komunikovat. Navíc tam to je občas opravdu hodně přes hranu...

Jinak odhaduji, že především pro vás Polské přátele já tato situace v těchto dnech ještě těžší.. 

A tak přeji Všem hezké velikonoce jak jen to podle možností půjde. 

Mám ovšem obavy, že se jen tak brzy přes hranice bude moct vydat jen málokdo, abychom se mohli setkat. 

@stanmar tam je specyfická skupina lidi. To je můj komentař.

Ano, s tím souhlasím, a dodávám, že většina je jinak normální. Však se s nimi znám osobně :D

1 godzinę temu, stanmar napisał:

Mám ovšem obavy, že se jen tak brzy přes hranice bude moct vydat jen málokdo, abychom se mohli setkat. 

Budeme trpělivě čekat. Potěšení pak bude trojnásobné :-)

a placek bude mooc chutnat!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.