brk Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Tak už je to zase zpátky v nabídce. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 (editace) Ahoj uspěli jste někdo s montáží? Psal jsem jim na stránkách dotaz na které Yetíky přesně, ale zatím bez reakce. Jde mi konkrétně o rv. 2012 ; 2.0l ; 81 kW ;Typ 5L Jak prosím funguje spárování s telefonem přes WiFi? Jednotka vytváří svoji wifi anebo musí být zaplý internet v telefonu a vytvořit wifi pro jednotku? Editováno: 11. leden 2019, autor: karpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Co jsem pochopil tak Wifi sit vytvori to zarizeni a telefon se na ni pripojuje.Ja s montazi cekam na teplo nebo kdybych sehnal garaz na dyl jak dve hodiny. Driv tam bylo primo napsany ze je to jen pro Yeti po faceliftu ale ted uz to tam nepisou tak tezko rict. Jsem zvedavej co odpovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 (editace) Tak nějak jsem to předpokládal. "Vážený pane Karpíšku, sada SmartGate je určena pro vozy Yeti bez omezení roku výorby. Spárování funguje následujícím způsobem. Do svého mobilního telefonu si nainstalujete aplikaci SmartGate, následně po nainstalování SmartGate v servisu a usednutí do vozu zapnete na svém telefonu WIFI a připojíte se k síti SmartGatu. Není třeba řešit internet, jelikož tato služba sice je připojena přes WIFI ale internet nevyužívá. Jedná se pouze o přenos informací o vozu do Vašeho telefonu za použití WIFI." Editováno: 11. leden 2019, autor: karpi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Na příští týden jsem objednaný na montáž do servisu, tak jsem zvědavý, jestli to k něčemu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeti 4x4 Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Zdar SmartGate zapojen přesně podle návodu dvě hodiny práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Jak se to dělá, kde se to dává? Je třeba kvůli tomu odmontovat palubku? Mám kolem palubní desky tažené kabelky ke kameře, tak ať vím, či to předem hodit pryč, než to dám do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Kazdopadne na Yeti je ted za 299,- porad zde a tady je manual na montaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 před 15 hodinami, Yeti 4x4 napsal: Zdar SmartGate zapojen přesně podle návodu dvě hodiny práce. Jaká je spokojenost s funkčností? Propojení s telefonem, stabilita připojení + funkčnost aplikace. Taky už mám objednáno, ale praxe až v březnu, kdy bude Yetík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brk Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Takže to mám taky v autě. Montáž v autorizáku cca 1600, tak jak říkali. I s jednotkou tedy těch 1900 Kč s DPH. Jelikož dnes napadlo asi 20 cm sněhu během krátké doby a klouzalo to jak prase, tak jsem akorát chvíli postál před domem a spárovat to s telefonem. Nějaké záznamy z jízdy jsem zatím nezkoušel. První dojem WTF. To že to umí, zobrazit jestli mi svítí dálkové, potkávací světla a podobné půoviny mě absolutně nezajímá. Na to nepotřebuji telefon. Ve výběru widgetu byly i zajímavější věci jako teplota chladící kapaliny, hladina chladící kapaliny, hladina oleje, tlak oleje, ..., ale to nedělá nic. Možná se to rozsvítí ve chvíli, kdy nemam olej a vodu v chladiči, ale to zvládne i kontrolka na palubní desce. Prostě WTF. Je vidět, že to má i Škodovka jako těžce mrtvou záležitost. Hlavní aplikace SmartGate odkazuje na již neexistující aplikace typu Motorsound - "Aplikace slouží k napodobení různých zvuků motorů během jízdy". Totální půovina, která asi nikomu chybět nebude. Škoda Drive - "Sledujte efektivitu vaši jízdy a naučte se řídit správě a šetrně s aplikací ...". Ok, tahle aplikace by už možná smysl mít mohla, ale v Google Play už není. Škodovce to už nestojí ani za to, aby nechala odstranit mrtvé odkazy z hlavní aplikace. Zatím spíše lituji, že jsem si kvůli tomu vůbec nechal hrabat do auta, protože to vypadá jako naprosto zbytečná kravina. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 ono to tak bylo asi vždycky, jen teď je lepší poměr cena/výkon :D skoda drive apk - je ke stažení verze 1.9.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Možná ale není k dispozici pro všechny verze Androidu. Diky brk za recenzi. 19 stovek bych za to tedy nedal, ty 3 stovky mozna, kdybych si byl jist, ze to zvladnu zapojit sam. Ale to si jist nejsem. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 já si to koupil taky, za ty peníze to tam nešlo nechat... Pro android 8.0 to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 ja uz ji mam taky k vyzvednuti :-) namontuju sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Tet to mají ve výprodeji ve škodovce za hubičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Jj 299,- na Yetaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Postovne je zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Od 700 kč.. Anebo zaslat na Škoda autosalon ve městě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Jj autosalon zdarma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 299Kč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Tak 299,- Smartgate doprava resp. Vyzvednuti na autosalonu zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Co to tu tak čtu, tak jsem se radši objednal k dealerovi na montáž. Chtějí cca 1190,- kč s DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalickyd Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 tak pani inženýři ,prave jsem zapojil posledni pin do GW ,muj postup odpinovani/pinovani sel pin GW ven a hned do novy svorkovnice ,mam sice O2 predfl 2008 ,FL GW a na budiky se chystam prehrat SW ,ale barvy dratu co mi vedly do GW tak mi barevne odpovidaly s kabelazi od smartgate ,takze oranzovofialovej jsem vytah z GW a misto nej jsem tam flaknul oranzovofialovej z SG kabelaze ,jednoduse ,jestli to bude fungovat uvidim az si tam dam novy budiky ,takze takhle vse k zapojeni ,nevim teda jestli barvy vodicu SG odpovidaji i barve vodicu u GW vasich vozu ,u me to sedeloOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Musi se smartgate nejak aktivovat pres diagnostiku jak pisou v manualu k instalaci nebo je to plug&play? Mam ji v krabicce a prave kvuli te aktivaci jak pisou v manualu jsem se zatim do instalace nepoustel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalickyd Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Musí se zadat v instalačním listu GW minimálně a pak zakódovat, já jsem ji zatím jen zapojil dokud nevymenim budíky Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.