hootchi Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Zdravím, seznamuji se se svým novým Rapídkem a řeším jednu hádanku. Mám 1.2 Tsi, 63kW, Ambient. Když sedím v autě, tak se zamknu vnitřním tlačítkem centrálu. Při vystupování tlačítkem zase odemknu, ale po vystoupení se nemůžu dostat do zadních dveří. Jde o nějaký záměr? Tlačítko zámku nesvítí, ale po znovustisknutí se již odblokují i zadní. Také to tak máte?? Díky h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ono je totiž dost možností, jak zamykání a odemykání v přizpůsobení komfortky nastavit. Tohle vypadá, že máš nastaveno odemykání jen řidičových dveří na první klik na dálce a až druhý klik otevírá ostatní dveře a víko kufru. Pokud si otevřeš jen dveře řidiče, zamkneš vnitřním tlačítkem a zase jím otevřeš, centrál si pamatuje, že si otevíral jen tim jedním klikem řidičovy dveře. Proto ostatní dveře odblokuje až další stisknutí, a je jedno jestli vnitřním tlačítkem nebo na dálce. Jinak jde nastavit (přizpůsobit VAGem) : -automatické zamčení auta po rozjezdu -s tímto automatickým zamčením je vhodné nastavit odemykání dveří a vika při otevření jakýchkoliv ze dveří zevnitř, jinak budeš spolujezdcům mačkat tlačítko jak trotl -odemčení všech dveří po vytažení klíčku ze zapalování -zpožděné automatické zamčení kufru (10s) po zavření víka; podmínkou je odemčení jen víka, ne všech dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Díky za odpověď. Zatím to budu ještě sledovat a testovat jak se to všechno chová. Při otevírání klíčkem se mi otevírá vše, proto mě toto chování trochu zarazilo, přijde mi nelogické, protože standardně vystoupím z auta, chci si vyndat věci ze zadní sedačky a ono ejhle, nedá se tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A otevíráš klíčem zámek nebo dálkou centrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Když jdu k autu tak dálkáčem, otevřou se všechny dveře i víko kufru. Když jedu, ručně se zamknu zevnitř auta aby mi někdo nesebral na křižovatce věci, a při zastavení zase tlačítko ručně vypínám. Já i spolujezdec můžeme zevnitř v pohodě otevřít, pouze se nedostanu do těch zadních napoprvé. Zkusím ještě jak se chová kufr a tak. Možná dělám blbost, že pro odemčení zevnitř mačkám zase to ttlačítko, třeba se to pak chová jinak než kdybych otevřel kličkou, jak jsem to dělal u starší F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak si to dej nakodovat ve škodovce při rozjezdu to zamykání a odemykání a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Jj, to se mi líbí a přemýšlel jsem o tom, zatím jsem se chtěl seznámit s aktuálním nastavením, ale zatím jsem vždy vypadal jak blb, když vylezu z auta a lomcuju vzadu s klikou zamčených dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak tak, nakódovat, v tomto případě je to nejlepší volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.