Přejít na obsah

Zamknuté zadní dveře po odemčení

hootchi

Doporučené příspěvky

Zdravím,

seznamuji se se svým novým Rapídkem a řeším jednu hádanku. Mám 1.2 Tsi, 63kW, Ambient. Když sedím v autě, tak se zamknu vnitřním tlačítkem centrálu. Při vystupování tlačítkem zase odemknu, ale po vystoupení se nemůžu dostat do zadních dveří.

Jde o nějaký záměr? Tlačítko zámku nesvítí, ale po znovustisknutí se již odblokují i zadní. Také to tak máte??

Díky

h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je totiž dost možností, jak zamykání a odemykání v přizpůsobení komfortky nastavit. Tohle vypadá, že máš nastaveno odemykání jen řidičových dveří na první klik na dálce a až druhý klik otevírá ostatní dveře a víko kufru. Pokud si otevřeš jen dveře řidiče, zamkneš vnitřním tlačítkem a zase jím otevřeš, centrál si pamatuje, že si otevíral jen tim jedním klikem řidičovy dveře. Proto ostatní dveře odblokuje až další stisknutí, a je jedno jestli vnitřním tlačítkem nebo na dálce.

Jinak jde nastavit (přizpůsobit VAGem) :

-automatické zamčení auta po rozjezdu

-s tímto automatickým zamčením je vhodné nastavit odemykání dveří a vika při otevření jakýchkoliv ze dveří zevnitř, jinak budeš spolujezdcům mačkat tlačítko jak trotl

-odemčení všech dveří po vytažení klíčku ze zapalování

-zpožděné automatické zamčení kufru (10s) po zavření víka; podmínkou je odemčení jen víka, ne všech dveří

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď. Zatím to budu ještě sledovat a testovat jak se to všechno chová. Při otevírání klíčkem se mi otevírá vše, proto mě toto chování trochu zarazilo, přijde mi nelogické, protože standardně vystoupím z auta, chci si vyndat věci ze zadní sedačky a ono ejhle, nedá se tam dostat :)

Odkaz ke komentáři

Když jdu k autu tak dálkáčem, otevřou se všechny dveře i víko kufru. Když jedu, ručně se zamknu zevnitř auta aby mi někdo nesebral na křižovatce věci, a při zastavení zase tlačítko ručně vypínám. Já i spolujezdec můžeme zevnitř v pohodě otevřít, pouze se nedostanu do těch zadních napoprvé. Zkusím ještě jak se chová kufr a tak. Možná dělám blbost, že pro odemčení zevnitř mačkám zase to ttlačítko, třeba se to pak chová jinak než kdybych otevřel kličkou, jak jsem to dělal u starší F1.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...