Reesha Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 A chodí pak v noci spolu na pole strašit traktory 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 V tomto prípade by som šiel do iného servisu, mne sa to tiež nikdy nestalo. Ja riešim zatekanie cez ventilátor a servis sa k tomu postavil zodpovedne, v utorok pristavujem auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Mě se to stalo poprvé včera. Natankoval jsem a při startování bylo slyšet zaklepání a motor chcípnul - hláška "nastartujte motor ručně". Už jsem myslel, že mám jít hledat kliku na natočení. No nastartoval jsem a pak už v pohodě. Najeto 24000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Pravidelné kovové klepání z motoru 1.2 TSI: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Taky jsem na to koukal. Docela by me i zajimalo jestli se to tyka cele produkce (tzn nekdy od 2012) nebo jen urcite serie, nebot nekdo kdo malo najezdi (tzn. zavada se projevi po zaruce), tak muze byt nemile prekvapen, az prijde faktura...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 V sekci dílenské materiály je toho více. Např. chcípnutí po startu nebo špatné řazení zpátečky. U mě momentálně na autě výroby 2/2017 (81kw), najeto 4000 km občasné kovové cvakání po startu. Předchozí motor (totožný, výroba 2/2016) za 18 000 km nezaklepal ani jednou. Olej na max. Někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 O aky zvuk presne ide ? Ten motor ma totiz to tolko zvlastnych zvukov ze neviem identifikovať na ktory " kokovy " zvuk sa mam zamerat. U mna prevlada tzv. " Cvrlikanie po ubrati plynu. Ak je tu video s tymto kovovym zvukom poprosim konkretnu minutu. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 (editace) U mě je to přesně toto (čas cca 0:02, hlasité zarachocení). Zajímavé ale je, že se to neděje vždy. Dále je slyšet u vypnutého rádia hluk asi od převodovky. Stačí nastartovat, dát neutrál, nohu ze spojky a lehké hučení je slyšet. Vyšlápnu spojku a je klid. Pustím a zase to tam je. Docela mě to děsí. Editováno: 23. Květen 2017, autor: Adam Široký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 No ak myslis ten začiatok a koniec v tej 2. sek. Tak toto ma kazde tsi. Tento zvuk je skor sprevadzany vysokotlakovym pal. Cerpadlom. Ten kovovy zvuk koli comu dochadza k opotrebeniu cap. Loziska bude zrejme nieco ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Pawouk, tato informacia je prosim ta volne dostupna, alebo sa da ziskat len interne ? Rad by som si tuto chybu preveril v servise a rad by som predišiel popripade nejakym nezrovnalostiam, ze odkial to mam. Preto sa pytam. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 TPI. Koukni do tematu Dilenska prirucka v sekci Ostatni. Jedno z tech pdf z posledniho prispevku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 po zaregistrovani do erwinu (cca 200kc na 1h) si to muzes sam postahovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 před 9 hodinami, Adam Široký napsal: U mě je to přesně toto (čas cca 0:02, hlasité zarachocení). Zajímavé ale je, že se to neděje vždy. Dále je slyšet u vypnutého rádia hluk asi od převodovky. Stačí nastartovat, dát neutrál, nohu ze spojky a lehké hučení je slyšet. Vyšlápnu spojku a je klid. Pustím a zase to tam je. Docela mě to děsí. To hlasity zarachoceni v 0:02 je prestavovac saci vacky. Dela to kazdy TSI. Je to normalni stav, kdy u studenyho motoru to zarachoti, nez se prestavovac natlakuje olejem. Kdyz budes startovat zahraty motor, tak ti to uz delat nebude. bylo ohledne toho i vydano TPI, ze to je normalni stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Dakujem Epo a Bikes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Pawouk: Je zname ako casto sa tato zavada vyskytuje? Yetiho som predal, pretoze zral olej (chybne piestne kruzky 1.8TSI CDAA) a teraz zase hrozi rozborka celeho motora (Leon 1.2TSI CYV). Ach jaj, asi skoncujem s VW nadobro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Pawouk: Je zname ako casto sa tato zavada vyskytuje? Yetiho som predal, pretoze zral olej (chybne piestne kruzky 1.8TSI CDAA) a teraz zase hrozi rozborka celeho motora (Leon 1.2TSI CYV). Ach jaj, asi skoncujem s VW nadobro Nie si sam. U mna bolo prve auto golf 7 a teraz fabia 3. Posledny krat som kupoval nieco z koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumire Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Děkuji Ti Pawouku za obrázky a info : Pravidelné kovové klepání z motoru 1.2 TSI. Ale mě by zajímalo to nejdůležitější.: Do jakého termínu výroby byla tato závada v motorech 1,2 TSi 66 kW ? Mám totiž úplně novou Fabii combi 1,2 TSi 66 kW , vyrobenou dne 27.4.2017. Bylo to v již v těchto dnech ( duben 2017) v Boleslavi při výrobě opraveno ? Anebo mám i já očekávat zhoršující se zvuk kovového klepání při vyšším počtu km ? Děkuji Ti za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 V tech TPI dokumentech ke i ktereho KT a rocniku resp vyrobniho intervalu se zavada tyka. Je potreba hledat tam. U F3 vetsina problemu je tak od 22kt/2016 neco i 2017 neco naopak v Mr2017 uz vyresili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 v TPI je uvedeno pouze obecne 1.2TSI EA211 CJZ,CYV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Bližší informace mi bohužel nejsou známy. Osobně si myslím, že pokud tam není uveden nějaký konkrétní časový interval, tak to platí pro všechny uvedené motory bez rozdílu data výroby. Je možné, že to časem upřesní (například vydáním TPI), může to být projev, u kterého zatím není známo, kterých konkrétních motorů se to týká, takže to zevšeobecnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 (editace) Pánové co máte tyhle motory, můžete si pustit tohle video? Pár příspěvků výše jsem zmiňoval hlučné starty u mého motoru. Zkusil jsem nahrát "studený" start z kabiny. Startováno po pár dnech, venku vedro, najeto ani ne 5000km. Jde mě o zvuk, kterej úplně zmizí cca v čase 0:09. Mě to nepřijde úplně ok. Video je jen z telefonu a z kabiny, ale i tak to tam je docela slyšet a hlavně jak to najednou zmizí. Díky za názor. Snad veřejný link: https://www.dropbox.com/s/psbrkl64acbmdio/20170602_093602.mp4?dl=0 Editováno: 2. Červen 2017, autor: Adam Široký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Přestavovač vačkové hřídele, normální Projevuje se jen, když auto chvilku stojí. Vyteče z něj olej a takhle rachtá. Ztichne, jak se natlakuje olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 (editace) Dobře tedy. Přišlo mi hrozně divné, že auto pravidelně přes týden stojí a udělá to jen občas. Už dám pokoj. Editováno: 4. Červen 2017, autor: Adam Široký 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasrapid Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Dobrý den, mám na Rapida 1.2TSI 81KW 2016 najeto 16tkm a pokud zůstanu stát na volnoběh, tak cca po 10 vteřinách začne z výfuku mírně tlumeně bublat a pak to třeba na chvilku zase přestane. Je to zvuk jako kdyby byla dirka ve výfuku. Motor běží na všechny válce a při jízdě se auto chová normálně, palubní PC mi taky chybu nehlásí. Pokud se volnoběžné otáčky zvýší kvůli klimatizaci tak je taky vše vpořádku. Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Nahravka by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.