Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, je tu někdo, kdo zkoušel u OIII žárovku H15 v LED verzi - třeba toto http://store.ijdmtoy.com/Audi-BMW-Mercedes-VW-H15-LED-Daytime-Lights-p/40-341.htm ? Popřípadě do corner mlhovek H8 - třeba tyto  http://www.kanaco.cz/cs/autozarovky-led/20496-led-zarovka-s-patici-h8-12smd-samsung-3w-osram-10-30v-8595128238654.html ?

V případě H15 mi to přijde jako zajímavá alternativa pro silně žlutě svítící první vlákno žárovky, které dělá špatný dojem v případě že v H7 je použitá žárovka s bílým nebo dokonce namodralým efektem... Díky za zkušenosti :)

Žluté světlo a horší svítivost světlometů oproti OII mi taky vadila. Myslím, že celkem úspešně jsem to vyřešil použitím těchto žárovek: http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/halogenove-zarovky-do-svetlometu-pro-automobily/night-breaker-unlimited/index.jsp

Přikládám fotku, kde je dobře vidět barva světla v porovnání s denními světly. Před výměnou byla barva světla stejná. Svítivost se taky výrazně zlepšila, troufám si říct, že teď svítí stejně jako předešlá generace OII s čočkou.

post-25-0-67621000-1428731998_thumb.jpg

Upraveno od pava

• Autor

Do téhle fáze jsem se dostal také, proto píšu LED H8 a H15, štve mě totiž odstín parkovačky/denního a mlhovky.

To som este fakt nikde nazivo nevidel, H15 inu nez original (teda LED)... :kol-32:

• Autor

Na netu i na youtube jsem je našel. Evidentně i v německu je mají, jen u nás zatím ne-tedy H15, H8 v LED verzi se u nás prodává.

Čínská noname s nalakovanou baňkou....

tecki

Výsledek bude takovej, že denní svícení bude celkem hezký, bílá barva. Ale dálky budou úplně marný, nikam to nedosvítí. Ty Osramy, co jsem dával odkaz, by měly být dobrý v obou disciplínách, taky tomu odpovídá cena

• Autor

Ty osramy podle oficiální odpovědi od společnosti osram mají už podruhé zpoždění uvedení na český trh z technických důvodů....měly být původně uvolněny v únoru

• Autor

Ta led verze třeba s čipem cree by mohla být pecka....ale zas si nejsem jistý tím objednávat něco přes ebay :D

tecki

Výsledek bude takovej, že denní svícení bude celkem hezký, bílá barva. Ale dálky budou úplně marný, nikam to nedosvítí. Ty Osramy, co jsem dával odkaz, by měly být dobrý v obou disciplínách, taky tomu odpovídá cena

No je to mozne (asi aj iste) ze OSRAM budu lepsie, ale september je este daleko... A dialkove LED, tak to si uz fakt vôbec neviem predstavit...To by bolo asi este horsie nez tieto, co idem dat (no name)...

Ja tie noname mám v VW G7. Musel som upravovať päticu pretože nepasovala do toho držiaku na žiarovku ktorý sa vkladá do svetlometu (Osram má v tom oranžovom plaste vybratie ktoré táto nemala).

Denné svieti celkom v pohode do biela, ale diaľkové sú slabé. Ja s nimi jazdím už pol roka a tým, že jazdím väčšinou po meste mi to až tak neprekáža.

Chápu to správně, že si dáváte do auta žárovky, které sice vypadají "cool", ale zato blbě svítí? A to se vyplatí! :kol-44:

Tak to teda nie, pokial by som mal nieco upravovat na aute kvoli noname ziarovkam, to nebudem, to ich radsej vratim... Som zvedavy, ci tie dialkove budu horsie, v ich opise sa prave uvadza, ze by mali svietit lepsie :-)  Uvidíme a posudime, ak je popis predajcu klamlivy, nebudu v Octavke viac ako den!  

• Autor

Tak teda nevím ale ty LED s čipem cree by naopak měly být lepší jak originál, ale těžko říct....viz: 

nebo: 

ale těžko říct no, chtělo by to vyzkoušet což půjde těžko když to mají nejblíž v německu...
  • Autor

tohle mi nedávno nějakej blázen s kamionem rozsvítil do zad když si myslel že když sjíždí tak asi neoslní....v noci to bylo asi jako když za vámi někdo pustí sirénu když to nečekáte....

• 2 měsíce později...

Já myslím že to je obyčejná žárovka, žádný bílý světlo. COOL BLUE INTENSE budou snad v září

• 1 měsíc později...

Bože to je teda cena! To ať si zatím nechají......

Jo jo lidovka 1500 za dvě žárovky :) ale tak časem to snad půjde dolů

• 2 týdny později...

Ráno jsem je objednal, tak uvidíme.

waleri: Tak, jak to svítí? Nenapínej nás!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.