ferda25 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 To ti můžu poradit...slyšel jsem, že to třeba dělaj ve Vodňanech na zimáku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 (editace) myslel jsem spíš přímo někde v alpách v reálu. btw v těch Vodňanech mi pujci i ty gumy? Editováno: 8. Září 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Nee, do tvejch...třeba starý zimáky...ale fakt jsem to jen slyšel. Nikdy jsem to nechtěl, ale bavili se o tom v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 nj, to je ale dost na prd, to abych přijel se dvěma sadama kol, protože při mý smůle mě při cestě domu chytnou orgáni a s hřebíkama je to blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Díky za rady, taky jsem neměl moc důvěru k těm prvním. Přemýšlel jsem také radši o rozměru 205/50 R17, a tak budu koukat spíše po Barumech či Matadorách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 No chce to celou výzbroj navíc, a zamrzlé Lipno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 ty 205ky si taky dobře rozmysli, na tech 7mi nebo 7.5palcich uz bude dost natazena a staci mala nepozornost a drbneš kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Chlapci poradte ktoré zimáky mam kupiť na rozmer 195/65/R15 DUNLOP WINTER SPORT 3D GOOD YEAR ULTRA GRIP 7 MICHELIN ALPIN ale neviem ktoré (A3, PA3, PA2) Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 To je ťažké. Všetky sú dobré. V každom teste vyhrá niekto iný. Ja som mal Dunlup. Boli OK, ale jedna zima a bolo po nich. Ja jazdím okolo 7.000km mesačne, takže im dávam zabrať. Ja som sa teraz rozhodol dať OII na 16ky - 205ky. Uvidím. 15ky sú dosť smiešne na OII. Vyber si podľa ceny. Rozdiel je minimálny. Je pravda, že teraz mám letné Michelin a som prekvapený, vydržali mi 55 000 km, čo som ešte nezažil. Záleží aj na tom akú máš rýchlostnú kategóriu. Čím vyššia, tým lepšia zmes, ale aj cena. Záleží koľko jazdíš. T,H - to mi vydržalo 15 000 až 20 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ja zase az tolko nenajazdim. Viem že 15 vyzeraju smiesne ale mam plechace co boli origo na aute tak sa mi neoplati kupovat 16. Este uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Ja zase az tolko nenajazdim. Viem že 15 vyzeraju smiesne ale mam plechace co boli origo na aute tak sa mi neoplati kupovat 16. Este uvidim Čau. V zimě toho také až tolik nenalítám. Mám zimáky 15" plecháče origo, nechtěl jsem investovat do 16". Myslím, že na zimu to stačí. Pneu jsem si vybral podle testu zimních pneumatik. Vzal jsem Dunlop Winter Sport 3D. Zatím spokojenost. Letní mám Mischelin. Jinak si myslím, že chybu neuděláš s Continental, Pireli či Mischelin Alpin. Uvidíš dle ceny. Já ty Dunlopy kupoval kus za necelých 2100,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Mne jeden majitel pneu servisu tu v Holandsku povedal že Continental pre dvomi rokmi podvadzali pri testoch. Do testov dali úplne ine gumy ake potom predavali zakaznikom. Takze asi tak. Asi zoberiem tie Dunlopy. Mam ich aj na letnych 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 ja du do MICHELIN ALPIN pa3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Já jsem šel do GOOD YEAR ULTRA GRIP 7+ a dal je na hlínu 16" a jsou fakt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Já jsem šel do GOOD YEAR ULTRA GRIP 7+ a dal je na hlínu 16" a jsou fakt dobrý. Ahoj.Mám docela dobré zkušenosti s Dunlopama Winter Sport a zajižděl jsem je v Peci pod Sněžkou.Nemužu si je vynachválit.Cenově jsou možná malinko dražší ale výsledek stoji za to.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Pls poradi nekdo jake zimni gumy na O II benzin. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Pls poradi nekdo jake zimni gumy na O II benzin. Dik za info Já používám převážně Dunlop Winter Sport 3D (u všech OII v rozměru 205/55R16) a max.spokojenost... ... Na jednu OII jsem teď před poslední zimou koupil Nokian WR a ty mohu taky jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Já používám převážně Dunlop Winter Sport 3D (u všech OII v rozměru 205/55R16) a max.spokojenost... ...Na jednu OII jsem teď před poslední zimou koupil Nokian WR a ty mohu taky jen doporučit Pripojuju se ty Dunlopy ve stejnym rozmeru zatim podle me nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Duik moc dam na Vas koupim ty Dunlopy... Moc dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ha a uz mam dalsi problem. Nasel jsem v klidu na netu dve pneu s oznacenim a nevim co znamena ta koncové oznaceni a ktere se hodi na moji O II 1,8 TSI. Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55R16 91H MFS "MFS asi MFS - ochrana ramínka ráfku" cena 2482 KC Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55R16 91H MO "to MO asi pro mercedes" cena 2482 KC A ted babo rad, teda PLS KARLOS3... Rychlostni limit 210 km, zatez taky ok jenom to znaceni na konci, co mas ty primo za variantu na svych autech. Dik za info ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ha a uz mam dalsi problem.Nasel jsem v klidu na netu dve pneu s oznacenim a nevim co znamena ta koncové oznaceni a ktere se hodi na moji O II 1,8 TSI. Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55R16 91H MFS "MFS asi MFS - ochrana ramínka ráfku" cena 2482 KC Dunlop SP WINTER SPORT 3D 205/55R16 91H MO "to MO asi pro mercedes" cena 2482 KC A ted babo rad, teda PLS KARLOS3... Rychlostni limit 210 km, zatez taky ok jenom to znaceni na konci, co mas ty primo za variantu na svych autech. Dik za info ;) :) Já je mám uskladnění v garážích,tak ted okamžitě se k nim nedostanu....až tak zítra max.pozítří až tam pojedu tak juknu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Moc dik a tesim se ;) ;) na odpoved fido Editováno: 12. Srpen 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 panove, mate nekdo tuseni jak je to ted s minimalni vyskou vzorku na zimnich gumach. Par lidi rikalo, ze prej to ted ve vyhlasce zvedli na 4mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Řešilo se to, ale myslím, že to neudělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já bych řekl, že to platí. V období od 1/11 do 30/4 platí na vybraných úsecích silnic a dálnic značka "Zimní výbava" V takto označených úsecích platí povinnost mít na vozidle zimní pneumatiky s minimální hloubkou dezénu 4mm (u aut nad 3,5t dokonce ještě víc). Více zde:http://www.novapravidla.cz/63_Zimni-vybava Takže bacha, ať se někde nenecháte zbytečně načapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.