JohnyS Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Chlapi,možná trochu blbej dotaz,ale jakej je rozdíl mezi motorem 1,4 16v/55kw a 1,4 16v/74kw Díky Takze rozdil je v ridici jednotce a pak hlavni rozdill co jsem zjistoval tak je v hlave. A pak jeste jinaci pisty. . .jinak je to stejny moturek. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 JohnyS: no o ten filtr a ty svody bych celkem asi zájem měl o kolik by se to pak později zvedlo? doporučuješ udělat čip až po téhle úpravě? a čip nechat udělat kde? jinak na kolik tak vyjdou ty svíčky DENSO IRIDIUM IK 20? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.I.N.A.L Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Jiank po těch svodech+ filtr + chip+ svíčky + výměna zadního dílu výfuku zvedne se nějak hodně spotřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Taky by mne to zajimalo, o kolik se zvedne spotřeba, a kolik kW navíc to vlastě hodí... Ta cena je dost vysoká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Chlapi,možná trochu blbej dotaz,ale jakej je rozdíl mezi motorem 1,4 16v/55kw a 1,4 16v/74kw Díky rozdiel v riadiacej jednotke, 74kW ma väcsi prierez skrtiacej klapky, 55 ma plastove sanie a 74 ma kovove, 74 ma premenlive casovanie a 55 nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Chlapi,možná trochu blbej dotaz,ale jakej je rozdíl mezi motorem 1,4 16v/55kw a 1,4 16v/74kw Díky rozdiel v riadiacej jednotke, 74kW ma väcsi prierez skrtiacej klapky, 55 ma plastove sanie a 74 ma kovove, 74 ma premenlive casovanie a 55 nema. S tím proměnlivým časováním to není pravda. Silnější verze má pouze jiné časování to znamená jiné vačky, jak slabší verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Ahoj kluci, rozhodnul jsem se, ze s tim vykonem neco udelam, a zadny soft uz na to nedam. Takze borec me u toho mereni vykonu rikal, ze katr a stredni dil vyfuku pryc, at je to pruchozi. Takze mam vymysleno, ze to hned za svodama riznu a dam do zadu az vyfukum jen trubku, chci to udelat, aby byla mozna vymena na STK atd. Takze delal to nekdo z vas? zvyseni vykonu neni jiste, ale je to za malo penez a hned po montazi jedu na valce to zmerit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Kdysi jsme něco podobného zkoušeli s Favem o bylo to horší (i na brzdě). Ten střední díl tomu chyběl. Odstranění katu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 takze kdyz tam hodim rezonator, tak to bude v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Nemáš lambdu i za katem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Nemáš lambdu i za katem? Nejsem si jisty... ale na lambdu se nejaka dirka udela vzdycky.... spis se chci vyvarovat nejakym pokusum a chci to udelat hned na poprve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno,zvýšení sice bude ale nepatrný,nejlépe by bylo vyměnit za laděný svody a výfukový system,pak se dá očekávát poznatelný nárust výkonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno,zvýšení sice bude ale nepatrný,nejlépe by bylo vyměnit za laděný svody a výfukový system,pak se dá očekávát poznatelný nárust výkonu Ja myslim, ze katr dela velky spunt a ladene svody, jsou uz jen tresnicka na dortu... to tam hodi jen min, nez oddelani katru ... podle me tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno,zvýšení sice bude ale nepatrný,nejlépe by bylo vyměnit za laděný svody a výfukový system,pak se dá očekávát poznatelný nárust výkonu Ja myslim, ze katr dela velky spunt a ladene svody, jsou uz jen tresnicka na dortu... to tam hodi jen min, nez oddelani katru ... podle me tedy katalyzator nemuzes dat pryc, pak neprojdes na emisich! A zadne podsviceni podvozku na technicke te nepusti, ale me se to jako libi, taky bych to chtel, ale nemuze to byt, kamos policajt mi rikal, ze videt me dopravka=pokuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Ahoj kluci, rozhodnul jsem se, ze s tim vykonem neco udelam, a zadny soft uz na to nedam. Takze borec me u toho mereni vykonu rikal, ze katr a stredni dil vyfuku pryc, at je to pruchozi. Takze mam vymysleno, ze to hned za svodama riznu a dam do zadu az vyfukum jen trubku, chci to udelat, aby byla mozna vymena na STK atd. Takze delal to nekdo z vas? zvyseni vykonu neni jiste, ale je to za malo penez a hned po montazi jedu na valce to zmerit... toto naozaj nechapem mas 1,4 16V 55kW (povodne) chipujes to, teraz ides rezat vyfuk len pre par kW a nakoniec zistis ze to ma prd. inak s vyroby to uz ma samo o sebe 60kW. a ty tu ides vyhadzovat katalyzator, ved co po emisiach ze. aj tak to nie je ziadny drak motor a ani toto ti nepomoze lebo ked to nalozis tak to pojde zase tak ako predtym. alebo si myslis ze v praxi ta tych 5kW a 3Nm spasia. ked uz tak si kup 1,4 16V 74kW a ten pojde lepsie ako to tvoje po upravach. alebo rovno 1,9TDi alebo 2,0MPI ked chces aby to slusne jazdilo. Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 souhlasim s houmrem, na co tak experimentovat, tos je to kazdyho vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 alebo este jedna rada pises ze nechces do toho vrazat vela peniaze. tak natankuj V-power racing a bude sa ti zdat ze to ide podstatne lepsie a mas to bez roboty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tim katem az tolik zase neziskas,trosku se ti bude zdat , ze to lepe leti do otacek ikdyz u tebe asi ani to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 JohnyS: Já bych to nedělal, podle mě ti neznatelně stoupne výkon ale znatelně se ti sníží krouťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Mno,zvýšení sice bude ale nepatrný,nejlépe by bylo vyměnit za laděný svody a výfukový system,pak se dá očekávát poznatelný nárust výkonu Ja myslim, ze katr dela velky spunt a ladene svody, jsou uz jen tresnicka na dortu... to tam hodi jen min, nez oddelani katru ... podle me tedy katalyzator nemuzes dat pryc, pak neprojdes na emisich! A zadne podsviceni podvozku na technicke te nepusti, ale me se to jako libi, taky bych to chtel, ale nemuze to byt, kamos policajt mi rikal, ze videt me dopravka=pokuta. Tak jak jsem v uvodu psal, tak to chci udelat tak, abych mohl to mohl menit, takze na emise a na STK to tam dam zpet. Jinak neony na aute byli i kdyz jsem byl na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ahoj kluci, rozhodnul jsem se, ze s tim vykonem neco udelam, a zadny soft uz na to nedam. Takze borec me u toho mereni vykonu rikal, ze katr a stredni dil vyfuku pryc, at je to pruchozi. Takze mam vymysleno, ze to hned za svodama riznu a dam do zadu az vyfukum jen trubku, chci to udelat, aby byla mozna vymena na STK atd. Takze delal to nekdo z vas? zvyseni vykonu neni jiste, ale je to za malo penez a hned po montazi jedu na valce to zmerit... toto naozaj nechapem mas 1,4 16V 55kW (povodne) chipujes to, teraz ides rezat vyfuk len pre par kW a nakoniec zistis ze to ma prd. inak s vyroby to uz ma samo o sebe 60kW. a ty tu ides vyhadzovat katalyzator, ved co po emisiach ze. aj tak to nie je ziadny drak motor a ani toto ti nepomoze lebo ked to nalozis tak to pojde zase tak ako predtym. alebo si myslis ze v praxi ta tych 5kW a 3Nm spasia. ked uz tak si kup 1,4 16V 74kW a ten pojde lepsie ako to tvoje po upravach. alebo rovno 1,9TDi alebo 2,0MPI ked chces aby to slusne jazdilo. Ja myslim, ze pro nejakych 5 kW by tu nekteri delali kdo vi co, aby jim to tam pridalo.. A jak to mam jako udelat s jinym motorem, nevis? Do tohoto auta jiny motor nez 55 nedam, kvuli technicke a to je mnohem vetsi probrel nez nejake emise, nemyslis? A ze bych zrovna tedka byl ve fazi koupi noveho auta, tak to ani nahodou.... pises tam, at si tam hodim V-power racing. Uz jsi ho nekdy tankoval? Ja jsem ho tam parkrat mel, treba na ikruh nebo tak na projeti a rekl bych NICCCCC No a jinak, kde je ve Vas panove trosku toho tuneni, vy by jste vsechno resili originalnim prislusentvim SKODA a zvysovani vykonu pomoci vymeny auta....Chtelo by to jiny pristup na vec, nemyslite? Grygy, FUGAS: diky za plodne prispevky... zkusim nad tim zapremyslet a vymyslet to nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ahoj kluci, rozhodnul jsem se, ze s tim vykonem neco udelam, a zadny soft uz na to nedam. Takze borec me u toho mereni vykonu rikal, ze katr a stredni dil vyfuku pryc, at je to pruchozi. Takze mam vymysleno, ze to hned za svodama riznu a dam do zadu az vyfukum jen trubku, chci to udelat, aby byla mozna vymena na STK atd. Takze delal to nekdo z vas? zvyseni vykonu neni jiste, ale je to za malo penez a hned po montazi jedu na valce to zmerit... toto naozaj nechapem mas 1,4 16V 55kW (povodne) chipujes to, teraz ides rezat vyfuk len pre par kW a nakoniec zistis ze to ma prd. inak s vyroby to uz ma samo o sebe 60kW. a ty tu ides vyhadzovat katalyzator, ved co po emisiach ze. aj tak to nie je ziadny drak motor a ani toto ti nepomoze lebo ked to nalozis tak to pojde zase tak ako predtym. alebo si myslis ze v praxi ta tych 5kW a 3Nm spasia. ked uz tak si kup 1,4 16V 74kW a ten pojde lepsie ako to tvoje po upravach. alebo rovno 1,9TDi alebo 2,0MPI ked chces aby to slusne jazdilo. Ja myslim, ze pro nejakych 5 kW by tu nekteri delali kdo vi co, aby jim to tam pridalo.. A jak to mam jako udelat s jinym motorem, nevis? Do tohoto auta jiny motor nez 55 nedam, kvuli technicke a to je mnohem vetsi probrel nez nejake emise, nemyslis? A ze bych zrovna tedka byl ve fazi koupi noveho auta, tak to ani nahodou.... pises tam, at si tam hodim V-power racing. Uz jsi ho nekdy tankoval? Ja jsem ho tam parkrat mel, treba na ikruh nebo tak na projeti a rekl bych NICCCCC No a jinak, kde je ve Vas panove trosku toho tuneni, vy by jste vsechno resili originalnim prislusentvim SKODA a zvysovani vykonu pomoci vymeny auta....Chtelo by to jiny pristup na vec, nemyslite? Grygy, FUGAS: diky za plodne prispevky... zkusim nad tim zapremyslet a vymyslet to nejak mne skor pride ze vsetci su za to aby stare sunky zmysli s ciest a neznecistovali ekologiu. a teraz vsetci urobme na novych autach za ucelom zvysenia vykonu vyhodit katalyzator to bude bomba. p.s.: tym ze na STK tam ten kat. das nic neriesis v prvom rade skodis sam sebe a hlavne dobuducna svojim detom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Mno,zvýšení sice bude ale nepatrný,nejlépe by bylo vyměnit za laděný svody a výfukový system,pak se dá očekávát poznatelný nárust výkonu Ja myslim, ze katr dela velky spunt a ladene svody, jsou uz jen tresnicka na dortu... to tam hodi jen min, nez oddelani katru ... podle me tedy katalyzator nemuzes dat pryc, pak neprojdes na emisich! A zadne podsviceni podvozku na technicke te nepusti, ale me se to jako libi, taky bych to chtel, ale nemuze to byt, kamos policajt mi rikal, ze videt me dopravka=pokuta. Tak jak jsem v uvodu psal, tak to chci udelat tak, abych mohl to mohl menit, takze na emise a na STK to tam dam zpet. Jinak neony na aute byli i kdyz jsem byl na STK tak to jsi musel mit nejakou protekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ahoj kluci, rozhodnul jsem se, ze s tim vykonem neco udelam, a zadny soft uz na to nedam. Takze borec me u toho mereni vykonu rikal, ze katr a stredni dil vyfuku pryc, at je to pruchozi. Takze mam vymysleno, ze to hned za svodama riznu a dam do zadu az vyfukum jen trubku, chci to udelat, aby byla mozna vymena na STK atd. Takze delal to nekdo z vas? zvyseni vykonu neni jiste, ale je to za malo penez a hned po montazi jedu na valce to zmerit... toto naozaj nechapem mas 1,4 16V 55kW (povodne) chipujes to, teraz ides rezat vyfuk len pre par kW a nakoniec zistis ze to ma prd. inak s vyroby to uz ma samo o sebe 60kW. a ty tu ides vyhadzovat katalyzator, ved co po emisiach ze. aj tak to nie je ziadny drak motor a ani toto ti nepomoze lebo ked to nalozis tak to pojde zase tak ako predtym. alebo si myslis ze v praxi ta tych 5kW a 3Nm spasia. ked uz tak si kup 1,4 16V 74kW a ten pojde lepsie ako to tvoje po upravach. alebo rovno 1,9TDi alebo 2,0MPI ked chces aby to slusne jazdilo. Ja myslim, ze pro nejakych 5 kW by tu nekteri delali kdo vi co, aby jim to tam pridalo.. A jak to mam jako udelat s jinym motorem, nevis? Do tohoto auta jiny motor nez 55 nedam, kvuli technicke a to je mnohem vetsi probrel nez nejake emise, nemyslis? A ze bych zrovna tedka byl ve fazi koupi noveho auta, tak to ani nahodou.... pises tam, at si tam hodim V-power racing. Uz jsi ho nekdy tankoval? Ja jsem ho tam parkrat mel, treba na ikruh nebo tak na projeti a rekl bych NICCCCC No a jinak, kde je ve Vas panove trosku toho tuneni, vy by jste vsechno resili originalnim prislusentvim SKODA a zvysovani vykonu pomoci vymeny auta....Chtelo by to jiny pristup na vec, nemyslite? Grygy, FUGAS: diky za plodne prispevky... zkusim nad tim zapremyslet a vymyslet to nejak mne skor pride ze vsetci su za to aby stare sunky zmysli s ciest a neznecistovali ekologiu. a teraz vsetci urobme na novych autach za ucelom zvysenia vykonu vyhodit katalyzator to bude bomba. p.s.: tym ze na STK tam ten kat. das nic neriesis v prvom rade skodis sam sebe a hlavne dobuducna svojim detom. Myslis, ze ja sam jen se svym autem znicim ekologii na celym svete , to snad ani nemuzes myslet vazen... co takovy simsoni, fichtli, zavodni auta a ted se podrz, ropne rafinerie, spalovny atd. Myslis, ze maji normu EURO 4 Ale no taaaaakkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 beztak kdyz odstranis katalyzator tak ti bude svitit lambda sonda a bude to delat neplechu, no jak myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.