jjjlll Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Lze někde stáhnout českou verzi servisní příručky na F3? Eng. verze díl 1 zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Teoreticky by měla být v erWinu (za poplatek), ale zatím jsem ji tam neviděl. Poslední číslo je tam 99. Pak jedině někdo ze škodovky/servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 V erwinu není určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) Prezentace z technické servisní konference 4/2016: konference.rar Nové TPI k Fabii III tpi.rar Program péče o nové a ojeté vozy pece.rar Heslo k archivům: skodahome Editováno: 27. Duben 2016, autor: Reeshanek 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 reeshanek: neviem, ci to robi len mne..ale ten posledny archiv pece.rar nejde otvorit (nesuhlasi kontrolny sucet) ale inac vdaka, velmi uzitocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) skutečně to nejde, ale ten archiv asi nebude tak důležitý...za mně rovněž dík Editováno: 27. Duben 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Nahrál jsem znova, už to fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Nefunguje mi stáhnutí tpi.rar, píše mi to, že stahování bylo přerušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Chyba bude asi někde u tebe, mně to jde. Dám to sem ještě jednou. tpi.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Je možné, že mě v práci blokuje filtr kerio, ale předchozí jsem stáhnul bez problému, jen to tpi mi zrovna nejde, vyzkouším doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) Zdravím , vedel by mi niekto pomôcť s vyhľadaním technickej produktovej informácie 2032106/8 , ktorú vydal výrobca ...teda pravdepodobne Škoda Auto . Vopred ďakujem. ...vo zverejnených "tpi" v tejto téme sa nenachádza Editováno: 1. Červen 2016, autor: fabia10mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Co má být obsahem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 búchajúca spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Přijde mi nová Fábka každým dnem (již MR2017). Netuší někdo, kdy se objeví aktualizovaný manuál na webu ŠA? Chtěl jsem se tam pročíst používání ACC a zadní parkovací kamery a ona je tam pořád stará verze... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Proč se neptáš přímo u zdroje? info@skoda-info.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Jednoduše... Tady je reakční doba podstatně kratší a pokud jde o odpověď, tak se dozvíš většinou víc - žádný chození kolem horký kaše! Ale každopádně díky za odpověď - zkusím to oficiální cestou :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Aktualizovany manual uz mas od dnes na nete 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Neřešilo nějaké TPI bouchající spojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 (editace) TPI Vrzající a zasekávající se plynový pedál: plynovypedal.pdf Zmatkující front asistent: frontassist.pdf A ještě manuál pro schválení reklamace potahu sedaček: sedačky.pdf Editováno: 19. Červenec 2016, autor: Reeshanek 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 dobrý deň prosím vás kde vyhľadávate tieto TPI? Dá sa to niekde vyhľadať podľa VIN čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Je to z webového portálu erwin. Pro vyhledávání je potřeba zakoupit si přístup. Nejméně je to hodine za 7 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 ďakujem. Keby som prišiel do autorizovaného servisu nemali by mi to zistiť aj oni zadarmo? Nemáte takú skúsenosť? Ale potreboval by som vedieť či taká služba je a či sa dá vyhľadávať podľa VIN alebo niečoho podobného aby som mal na nich argument Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Podle VIN se vyhledávat dá, ale servis většinou nemá rád pokud seš chytřejší jak oni. TPI je pro servis informace o globálních problémech a pomůcka jak danou věc řešit. Pokud by to bylo příliš věrejné objevilo by se spousty "paranoidních" zákazníků. Tohle nejsou svolávačky, ale princip opravme to tomu, kdo se ozve. Cílem tedy není opravit to u všech kusů, ale dát servisu návod jak to opravit těm, kteří se přihlásí a ne preventivně měnit. Ale dost OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Zdravím, má někdo k dispozici část dílenské příručky: Servisní prohlídky a údržba ?? díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Tohle jsem v erwinu pro F3 nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.