Leden 15, 20169 r Teoreticky by měla být v erWinu (za poplatek), ale zatím jsem ji tam neviděl. Poslední číslo je tam 99. Pak jedině někdo ze škodovky/servisu.
Duben 27, 20169 r Prezentace z technické servisní konference 4/2016: konference.rar Nové TPI k Fabii III tpi.rar Program péče o nové a ojeté vozy pece.rar Heslo k archivům: skodahome Upraveno Duben 27, 20169 r od Reeshanek
Duben 27, 20169 r reeshanek: neviem, ci to robi len mne..ale ten posledny archiv pece.rar nejde otvorit (nesuhlasi kontrolny sucet) ale inac vdaka, velmi uzitocne
Duben 27, 20169 r skutečně to nejde, ale ten archiv asi nebude tak důležitý...za mně rovněž dík Upraveno Duben 27, 20169 r od KarelM
Květen 20, 20169 r Je možné, že mě v práci blokuje filtr kerio, ale předchozí jsem stáhnul bez problému, jen to tpi mi zrovna nejde, vyzkouším doma.
Červen 1, 20169 r Zdravím , vedel by mi niekto pomôcť s vyhľadaním technickej produktovej informácie 2032106/8 , ktorú vydal výrobca ...teda pravdepodobne Škoda Auto . Vopred ďakujem. ...vo zverejnených "tpi" v tejto téme sa nenachádza Upraveno Červen 1, 20169 r od fabia10mpi
Červen 6, 20169 r Přijde mi nová Fábka každým dnem (již MR2017). Netuší někdo, kdy se objeví aktualizovaný manuál na webu ŠA? Chtěl jsem se tam pročíst používání ACC a zadní parkovací kamery a ona je tam pořád stará verze... :-/
Červen 6, 20169 r Jednoduše... Tady je reakční doba podstatně kratší a pokud jde o odpověď, tak se dozvíš většinou víc - žádný chození kolem horký kaše! Ale každopádně díky za odpověď - zkusím to oficiální cestou :-)
Červenec 19, 20169 r TPI Vrzající a zasekávající se plynový pedál: plynovypedal.pdf Zmatkující front asistent: frontassist.pdf A ještě manuál pro schválení reklamace potahu sedaček: sedačky.pdf Upraveno Červenec 19, 20169 r od Reeshanek
Červenec 19, 20169 r dobrý deň prosím vás kde vyhľadávate tieto TPI? Dá sa to niekde vyhľadať podľa VIN čísla?
Červenec 19, 20169 r Je to z webového portálu erwin. Pro vyhledávání je potřeba zakoupit si přístup. Nejméně je to hodine za 7 eur.
Červenec 19, 20169 r ďakujem. Keby som prišiel do autorizovaného servisu nemali by mi to zistiť aj oni zadarmo? Nemáte takú skúsenosť? Ale potreboval by som vedieť či taká služba je a či sa dá vyhľadávať podľa VIN alebo niečoho podobného aby som mal na nich argument
Červenec 19, 20169 r Podle VIN se vyhledávat dá, ale servis většinou nemá rád pokud seš chytřejší jak oni. TPI je pro servis informace o globálních problémech a pomůcka jak danou věc řešit. Pokud by to bylo příliš věrejné objevilo by se spousty "paranoidních" zákazníků. Tohle nejsou svolávačky, ale princip opravme to tomu, kdo se ozve. Cílem tedy není opravit to u všech kusů, ale dát servisu návod jak to opravit těm, kteří se přihlásí a ne preventivně měnit. Ale dost OT.
Srpen 4, 20169 r Zdravím, má někdo k dispozici část dílenské příručky: Servisní prohlídky a údržba ?? díky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.