brrrrm Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ako píše milanxx, Style má iba štartovanie bez odomykania dverí, myslím, že sa to volá Easy Start? A ešte doplním.. po zamknutí auta s Kessy môžeš po dobu asi 2sek potiahnuť kľučku a auto sa neodomkne. Na predchádzajúcom aute som nemal DO, takže som musel zamykať ručne kľúčom a teda som zvyknutý stále kontrolovať kľučku. A práve Kessy mi toto umožňuje robiť aj ďalej. Zamknem auto dotykom senzoru na kľučke a hneď ju potiahnem, či je auto zamknuté. Samozrejme senzor je iba na predných kľučkách, čiže zadné kľučky môžeš mačkať koľko chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ve výbavě Style nebo Scout line je Easy Start - to je přesně jen to startování tlačítkem, ale bez Kessy (bezklíčové odemykání). Jinak po zamknutí automobilu tlačítkem na klice (Kessy) je na 2 sekundy zamezeno znova odemčení - aby se dalo vyzkoušet zatáhnout za kliku, zda je opravdu zamčeno - viz návod: "Po zamknutí vozidla nebude možné následující 2 s odemknout vozidlo uchopením za kliku. To umožňuje kontrolu, zda je vozidlo zamknuté." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Tak to je super páni. Ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 před 1 hodinou, Schrapnel napsal: Ahoj, prezerám konfigurátor a jediná možnosť mať v aute štartovanie na tlačítko je mať aj KESSY? Na Mondeu som mal štartovanie tlačítkom ale odomykal/zamykal som normálne gombíkom na dialkovom ovládači. Som zvyknutý niekedy zaťahať za kľuku aby som si overil, že je auto zamknuté (pre pokoj duše). Chápem, že s KESSY by som týmto znova otvoril vozidlo, je to tak? Bral by som možnosť štartovať kľúčom ale odomykať "manuálne" ... Díky Skúsiť či máš zamknuté potiahnutím sa dá ak však viackrát potiahneš kľučkou tak otvoríš 1x nič neurobí, mám to. Prípadne ak potiahneš kľučku na zadných dverách aj to je riešenie, ale ovládanie majú iba predné dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Viackrát áno, ale až keď ubehnú tie 2sek.. čiže ak počas prvých 2sek potiahneš za kľučku aj 5x, auto neodomkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Mám dotaz má dakto skúsenosť ? Prestalo mi zamykať 5 dvere, proste prídem k 5 zamknutým dverám a chcem otvoriť otvorí mi ale celé auto nie len 5 dvere a ako ich zatvorím tak auto už nezamkne. Predtým som prišiel k 5 dverám a otorili sa len tie a po zatvorení sa zamkli. Nejaké nápady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Mal som to isté, ale na druhý deň sa to samo napravilo. Zatiaľ som to zaregistroval 2x, riešil som to tu: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Ďakujem, Vedel som že som tu dačo o tom čítal, ale nepodarilo sa mi to vyhľadať, no uvidím ako sa to preberie u mňa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Fabiu s kessy zamykanim sme mali po poistnej udalosti v servise.Kvoli lakovaniu demontovali dvere.Teraz ale pri aktivovanom autozamykani po rozjazde sa auto neustale odomyka a zamyka,Rozbehnete sa zamkne sa a hned sa odomkne,pribrzdi sa,alebo zastavi a opat zamky cvakaju ako dive.Jasne,ze som uz pisal do servisu,ale bude nieco blbo zapojene,alebo zabudli nieco nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Jasně, že špatně připojili nebo nastavili zámek. Tohle je špatná funkce centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Dotatocne som zistil,ze na dverach je aktivna detska poistka,ktora predtym nebola.Nemoze to mat na to vplyv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Detska poistka nie. Blbo zlozene dvere. Este skus ci ti ich pri zamknuti zvonku skutocne zavre vsetky. @lenka75o tom vie svoje. Nakoniec chyba servisu pri skladani dveri ked dobre pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 (editace) Vyskusane.Auto zamknute je,nakomplet.Deaktivoval som to autozamykanie po rozjazde a zamky pocas jazdy necvakaju.Kazdopadne to vypada ozaj na odflaknutu pracu servisu a navsteva ma tam neminie. Takze Edit: Takze zadne dvere sa nezamykaju,detska poistka ci je zamknute,alebo odomknute,zadne dvere sa zvnutra otvorit nedaju.Po zamknuti ci uz cez kessy,alebo cez dialkove zostavaju zadne dvere otvorene a auto spusti alarm.Takze tam je pes zakopany. Editováno: 24. Listopad 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 (editace) Potvrdzujem, dvere neboli dobre zapojené - predne spolujazdec. Central zamkol všetky, dotknuté nie, signalizácia neuzamknutia nulová - jediné "upozornenie" je cca 30 sek rozsvietené vnútorné osvetlenie. Potrebné samozrejme zamknúť kľúčom manuálne. Alarm nemám. Editováno: 24. Listopad 2018, autor: lenka75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Takze som volal servis,kde auto opravovali a aj asistencnu sluzbu.Privezu nam nahradne auto a toto si vezmu spat na opravu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Takze....vraj odisiel dverovy zamok s kessy elektronikou.Objednany novy,modifikovany diel,vraj zhodny s Karoqom.Bude vymenene na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 (editace) Jen tak pro pobavení a ponaučení. -Zacouvám do garáže s otevřeným oknem řidiče. -Vystoupím z auta a zamknu KESSY. -Aha, nezavřel jsem okno a bez zapnutého zapalování to nejde zavřít. -Protože v garáži není moc místa, okénkem položím klíč do auta a zapnu zapalování. -Stojím venku z auta, zavřu zvenčí to okno (samodojezd). Ruku vytáhnout stihnu. Klíč zůstal uvnitř. Zapalování zapnuté. TVL. to jsem debil. -Hmm, dveře nejdou otevřít, auto je legálně zamknuté. Zapalování aktivní, světla svítí, protože Ligh Assist. Do toho ještě hraje rádio a pípají parkovací senzory. Je tam přece zpátečka. -Nojono, vyjdu schody a přinesu druhý klíč. Auto nereaguje ani na KESSY ani na ovladač (asi protože je zaplé zapalování) . Panika. -Vyloupnutí záslepky a odemknutí klíčem končí tuto taškařici. . Nevím co bych dělal bez druhého klíče po ruce. Jo ještě jsem si vzpomněl: -ukážu synovi, že Simply Clever, on má hloupého Forda. -"koukej chlapče", a hodím klíč do kufru zamknutého auta a přibouchnu kufr. -kufr odskočí a nezamkne, klíč je přece uvnitř. Fakt to tak funguje, "ukážu ti to ještě jednou" a znovu přibouchnu kufr, ten odskočí a nezamkne. -"tati, to je dobrý, nekecáš?", "nekecám, koukej znova", přibouchnu kufr potřetí a ten se zamkne, klíč uvnitř. -NTVL. to jsem blázen, vyběhnu schody a druhým klíčem (Kessy) odemknu auto. Editováno: 26. Listopad 2018, autor: Galaxy64 dopl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) Skvelý návod ako poriadne nasrať niekoho s kessy.. ...a vlastne nie len s kessy, toto by asi fungovalo aj s klasickým kľúčom. Možno to niekto vyskúša! Editováno: 27. Listopad 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Jj to znám. Sem se předváděl místním členům a pak čekal až mi synek doveze druhé. Ono to chvilku trvá než se klíč načte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Mi se to (dodnes nevím jak) povedlo na pumpě. Klíče v autě, mobil v autě, peníze v autě, doklady v autě, nezaplacený benzín v autě . Ale jinak na Kessy nedám dopustit, další "blbost", kterou už musí příští auto zase mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Aký máte názor na takúto formu zabezpečia kľúča zo systémom kessy ? Teraz cez víkend to bolo aj na STV1 auto-salon . http://safesystems.sk/kessy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Ako to má fungovať? Z toho webu chápem, že ak nie je žiadny pohyb, vypne sa kessy v kľúči? Ak sa kľúč pohne, opäť sa aktivuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 (editace) skoro Přesně tak to chápu také. Po třech minutách. pokud je klíč v klidu, se odpojí napájení v klíčku. Mimo jiné to také znamená to, že pokud si odkládáte klíč v autě a třeba na někoho čekáte s vypnutým motorem, tak za tři minuty nenastartujete "Klíček nezjištěn, palubní kniha". Klíč musíte "najít a drcnout do něj" (já teda většinou nevím ani kde je, po tmě už vůbec). Pokud to dobře chápu. Otázka je jak dlouho "nabíhá" a jak rychle jej auto zdetekuje? Ale snad je to okamžitě. Další otázkou je, kolik to vlastně stojí? Jinak docela dobrej nápad. edit: Ještě mě napadlo, že v případě aktivní komunikace s autem by se to nevypínalo ani po těch třech minutách. To by potom řešilo výše uvedený problém. Prostě by se to vypínalo pouze pokud je klíč v klidu tři minuty a navíc mimo dosah auta. Tak to by potom bylo skoro dokonalé.. Ovšem to třeba neřeší situaci, kdy zaparkuji před kanceláří a celý den mám klíč v kapse a vlastně se s ním celou pracovní dobu "pohybuji". Editováno: 3. Prosinec 2018, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Veď toto.. stojíš na dlhšom semafore alebo na železničnom priecestí, zdvihnú sa rampy a nič. A tiež nosím kľúč vo vrecku v nohaviciach, čiže pre mňa by to tiež bolo nafigu. Jediná ochrana doma pred susedmi o poschodie vyššie alebo nižšie, prípadne pred chytrákmi, ktorý by mi zvonku na balkón poslali drona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Panelák a izolační dvoj,troj sklo s pokovenou vrstvou a jsou bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.