Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak tahle to vypadá po obroušení.

No vlastně po takovém obroušení nahrubo.

Pak jsem to vzal důkladněji.

post-93749-0-61339500-1431023547_thumb.j

post-93749-0-59282100-1431023561_thumb.j

post-93749-0-13190000-1431023581_thumb.j

post-93749-0-85112100-1431023592_thumb.j

Upraveno od Ludva 77

Tak sem tu narušenou odlupující barvu odtrhal, odmastil a pak stříknul gumoasfaltovým sprejem sprejem na způsob tlumex plastu.

Ale zas teď sem viděl F1 2001 která má tu barvu taky oprejskanou a pán to neřeší. A nic mu to neudělalo-nerezne ani se mu ta barva neodlupuje dál.

Desetiletou Fabii 1 rok 2001 kdyz jsem daval pryc tak byly tyto lemy pro hever omlacene z obrubniku, na parkovisti totiz casto prejizdim hodne vysoky schod dolu a casto si auto skrtlo prahama. Barva byla pryc az na plech zhruba 5 let a lem byl lokalne i uplne utemovany a koroze byla jen takova celkova na pohled ok. Opravdu, pokud to vubec hloubkove rezne, tak hooodne pomalu.

Upraveno od Xp3

• Autor

No ty prahy mě taky ještě čekají.

Teď  jsem ošetřil ty podběhy

1. obrousil důkladně

2. natřel nátěrem od Hostagruntu - blokátor rzi - to jsem zvědav jak to bude fungovat

3.2 vrstvy dvousložkové základní červené barvy - v práci to používají na velké venkovní konstrukce tak by měla být dobrá.

4.   2 nástřiky Valvoline - Tectyl body safe

Dal jsem tem podběhy a už to radši 5 let nebudu sundávat , ať nevidím co se tam děje.

Doufam , že to nebude horší než kdybych to nechal napospas osudu.

Ludva 77- Ježišmarja, neříkej, že sti to po šesti letech schnilo do takový míry až to musíš celý komplet odrbat a natřít.. Neděs mě...

Hod sem foto.

• Autor

O 4 příspěvky výš je foto.

celý to zrovna nebylo ale na zadku to bylo cca 30 procent povrchu celého podběhu.

Bylo to i na předních nosnících , ale daleko míň cca 10 x 10 cm odlouplá barva počátek koroze .Někde  jen bílá slaná krusta , jinde už rez rezavá. Hnusná. Fuj tajbl.

Taky jsem byl nemile překvapen.

A co prahy zespoda? Co v místě kde se ti opírá o podlahu za tim rantlíkem originální hevírek? Neloupe se ti tam barva?

• Autor

no tam to je taky trochu , ale to necham  až bude víc času.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.