Ludva 77 Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Tak tahle to vypadá po obroušení. No vlastně po takovém obroušení nahrubo. Pak jsem to vzal důkladněji. Editováno: 7. Květen 2015, autor: Ludva 77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Tak sem tu narušenou odlupující barvu odtrhal, odmastil a pak stříknul gumoasfaltovým sprejem sprejem na způsob tlumex plastu. Ale zas teď sem viděl F1 2001 která má tu barvu taky oprejskanou a pán to neřeší. A nic mu to neudělalo-nerezne ani se mu ta barva neodlupuje dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) Desetiletou Fabii 1 rok 2001 kdyz jsem daval pryc tak byly tyto lemy pro hever omlacene z obrubniku, na parkovisti totiz casto prejizdim hodne vysoky schod dolu a casto si auto skrtlo prahama. Barva byla pryc az na plech zhruba 5 let a lem byl lokalne i uplne utemovany a koroze byla jen takova celkova na pohled ok. Opravdu, pokud to vubec hloubkove rezne, tak hooodne pomalu. Editováno: 9. Květen 2015, autor: Xp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva 77 Vloženo 11. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 No ty prahy mě taky ještě čekají. Teď jsem ošetřil ty podběhy 1. obrousil důkladně 2. natřel nátěrem od Hostagruntu - blokátor rzi - to jsem zvědav jak to bude fungovat 3.2 vrstvy dvousložkové základní červené barvy - v práci to používají na velké venkovní konstrukce tak by měla být dobrá. 4. 2 nástřiky Valvoline - Tectyl body safe Dal jsem tem podběhy a už to radši 5 let nebudu sundávat , ať nevidím co se tam děje. Doufam , že to nebude horší než kdybych to nechal napospas osudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Ludva 77- Ježišmarja, neříkej, že sti to po šesti letech schnilo do takový míry až to musíš celý komplet odrbat a natřít.. Neděs mě... Hod sem foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva 77 Vloženo 11. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 O 4 příspěvky výš je foto. celý to zrovna nebylo ale na zadku to bylo cca 30 procent povrchu celého podběhu. Bylo to i na předních nosnících , ale daleko míň cca 10 x 10 cm odlouplá barva počátek koroze .Někde jen bílá slaná krusta , jinde už rez rezavá. Hnusná. Fuj tajbl. Taky jsem byl nemile překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 A co prahy zespoda? Co v místě kde se ti opírá o podlahu za tim rantlíkem originální hevírek? Neloupe se ti tam barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva 77 Vloženo 11. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 no tam to je taky trochu , ale to necham až bude víc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.