Květen 7, 201510 r Autor Tak tahle to vypadá po obroušení. No vlastně po takovém obroušení nahrubo. Pak jsem to vzal důkladněji. Upraveno Květen 7, 201510 r od Ludva 77
Květen 9, 201510 r Tak sem tu narušenou odlupující barvu odtrhal, odmastil a pak stříknul gumoasfaltovým sprejem sprejem na způsob tlumex plastu. Ale zas teď sem viděl F1 2001 která má tu barvu taky oprejskanou a pán to neřeší. A nic mu to neudělalo-nerezne ani se mu ta barva neodlupuje dál.
Květen 9, 201510 r Desetiletou Fabii 1 rok 2001 kdyz jsem daval pryc tak byly tyto lemy pro hever omlacene z obrubniku, na parkovisti totiz casto prejizdim hodne vysoky schod dolu a casto si auto skrtlo prahama. Barva byla pryc az na plech zhruba 5 let a lem byl lokalne i uplne utemovany a koroze byla jen takova celkova na pohled ok. Opravdu, pokud to vubec hloubkove rezne, tak hooodne pomalu. Upraveno Květen 9, 201510 r od Xp3
Květen 11, 201510 r Autor No ty prahy mě taky ještě čekají. Teď jsem ošetřil ty podběhy 1. obrousil důkladně 2. natřel nátěrem od Hostagruntu - blokátor rzi - to jsem zvědav jak to bude fungovat 3.2 vrstvy dvousložkové základní červené barvy - v práci to používají na velké venkovní konstrukce tak by měla být dobrá. 4. 2 nástřiky Valvoline - Tectyl body safe Dal jsem tem podběhy a už to radši 5 let nebudu sundávat , ať nevidím co se tam děje. Doufam , že to nebude horší než kdybych to nechal napospas osudu.
Květen 11, 201510 r Ludva 77- Ježišmarja, neříkej, že sti to po šesti letech schnilo do takový míry až to musíš celý komplet odrbat a natřít.. Neděs mě... Hod sem foto.
Květen 11, 201510 r Autor O 4 příspěvky výš je foto. celý to zrovna nebylo ale na zadku to bylo cca 30 procent povrchu celého podběhu. Bylo to i na předních nosnících , ale daleko míň cca 10 x 10 cm odlouplá barva počátek koroze .Někde jen bílá slaná krusta , jinde už rez rezavá. Hnusná. Fuj tajbl. Taky jsem byl nemile překvapen.
Květen 11, 201510 r A co prahy zespoda? Co v místě kde se ti opírá o podlahu za tim rantlíkem originální hevírek? Neloupe se ti tam barva?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.