Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Funguje Vam korektne prehravani MP3 v novem Columbus 9.2"  Temer kazdy druhy song zablne jakoby se nekolik vterin pretocilo FF  (dost neprijmene pri vyssi hlasitosti). Mam to na sd karte. v PC to hraje bez problemu.

Vloženo

Ahoj ma cenu davat sim primo do auta ? Dostanu tim nejake funkce navic ?

Mam tarif s 10gb dat a pripojuji se pres telefon i volam ale mam moznost zdilene datove sim.. volat pres ni nechci potrebuji aby se me porad v aute na hovory paroval telefon ale na data by me nevadila a je jedno z ktere karty se odectou ... jen kdyby se tim otevrely nejake nove funkce aplikace ....milan

Vloženo

Nebudes muset nastavovat hotspot v telefonu (vetsina telefonu ho po par mimutach neaktivity vypne).

Pokud pouzivas connect portal, tak po zapnuti zapalovani te navigacimautimaticky vyzve, ze jsou nove trasy/waypointy/cile a jestli je chces stahnout.

tomje asi tak vsechcno, co ziskas/ztratis.

Vloženo

Myslel jsem to jinak. Mozna jsem tebe (nebo ty me) blbe pochopil.

pokud by jsi v columbovi nemel simku, ale chtel dat vyuzivat veskere online sluzby (dopravni info, importy, pocasi  atd), musis ho s internetem spojit jinak - pres hotspot, ktery vytvoris na svem mobilu, a navigaci s nim sparujes.

mobily ale hotspot po par minutach neaktivity vypinaji, takze pri kzdem nastupu do auta bys musel telefon v mobilu aktivovat, aby byl columbus online.

pokud columba k netu nepripojis (nebudes mit datovou dim ani pripojeni pres hotspot mobilu), zustanou funkcni jen sluzby spojene s care connect - posledni parkovaci misto, kontrola zamceno odemceno atd - ty pouzivaji vlastni vestavenou simku.

imho datova simka je nejpraktictejsi.

Vloženo

Jeste doplnim ze jako datova sim je aktualne nejvyhodnejsi twist datovka, online dopravni info za mesic mi sebere asi 100,- (cca 250MB dat). resil jsem neco podobneho a misto neustaleho zapinani hotspotu jsem poridil nakonec tuto sim.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mám Tasker a WiFi hotspot se mi v mobilu vytvoří při připojení přes Bluetooth (aktivační událost). Columbus pak připojím na WiFi mobilu a hotovo. Plus YouTube dceři jede přes stejný hotspot... vše je automatické a bez problémů.

Dále v mobilu Android auto, s komunitní navigací Waze, Google Hudba...a jsem spokojený. Datovou SIM jsem tudíž zcela zavrhl.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...