Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Aha. No a klasicka otazka, da se to prekodovat aby svitila porad?

Snad ano, kouknu na to o svátcích na konci roku - bylo by ale lepší, kdyby pásek svítil z výroby jako Tobě :ph34r:

no nechápu, u mě se jedná o model 9/2015 LK a za jízdy nesvítí :( tak tohle ale fakt nechápu ? do uvidíme kde je zakopanej pes ale asi to půjde když někomu to za jízdy svítí, jen mě napadlo, komu to svítí máš udělanej odblok obrazu ? ale to s tím asi nebude souviset :unsure:

08/2016 sviti stale

Třeba jsi byl někde kódovat....

Nene nebyl superb j kupivany z škody jako předvadečky za super price a nikde jsem s ním nebyl a na tohle jediny jsem prisel, ale asi nejsem jedinnej tak doufám že to pujde vyřešit.

Tak to je fakt zvlastni. Jsem zvedavej "kde je zakopanej pes" [emoji3]

Zdravím ferdo25,

rozumím tomu správně, že pokud mám tažné zařízení na novém SIII LaK (výroba 09/2016), tak by šlo mimo jiné aktivovat i podporu asistenta pro parkování s přívěsem, byť tuto funkci ani nenabízí? Jak poznám, zda-li mám novější jednotku (5QA). Omlouvám se za laické dotazy a děkuji za reakci. 

Tak nevím kde byl zakopanej pes, ale problém s tou linkou na palubce co za jizdynesvitila, se odstraní sám. Dal jsem tovarní nastavení apotom si vse znova ponastavoval a funguje jak má, svítí i za jizdy. Tak to nechápu.

Tak to je dobrej joke :-) Sam se neodstranil. Odstranil jsi to Ty, tim továrním nastavenim. Ale to slovickarim - kazdopadne super, ze jsi na To přišel. ?
Michale zkusis taky tovarni nastavení?

no jen že jsem nezjistil co byla příčina, nastavení jsem prolezl snad stokrát a nic až jsem prostě dal továrko a ono to naskočilo :)

Pricina klasicka - nejakej šotek v elektrice. A něco na zpusob Ctrl+Alt+Delete tomu pomohlo [emoji3]
A zjevne to muze potkat vic lidi. Dobre vedet, jak to clovek sam 'opravi', aniz by musel nekoho shanet.

....jojo něco mezi nebem zemí a Billem Gatesem :lol::lol:

• 2 týdny později...

Ahoj,

mam prosbu ohledne amundsena a adresy 5F

pomuze mi prosim nekdo rozkodovat dlouhe kodovani - podle zaznamu, ktere mam, tak puvodni kodovani bylo

03840101000000001111000200080A002F00000000000000C6

a nyni je tam ted 

03840101000000001111000200080A002F0200E401200100C6

a kdyz ho tam chci dat ted, tak prestane hrat radio a nevim co to dalsiho udela...

Poradite?

DIky

Jen chyba vyčítání VCDS....

Diky, tzn. Mam zustat v klidu ;)

Dnes s uživatelem Ferda25 nakódováno dálkové otevírání kufru dálkovým ovladačem se zvýšeným dosahem při otevření, zavření ze vzdálenosti min.10m. Super věc, doporučuji.

Ahojte,

co poviete na tuto moznost deaktivacie Start-Stop? nepoznate ju? niekde z RO stranky ;)

08-HVAC IDE04159-Deactivation of start-stop system, not activated

Nepodarilo sa niekomu povolit DRLs v Menu na MY17?

(2)-Daytime running lights-Tagfahrlicht Aktivierung durch BAP oder Bedienfolge moeglich - change to active na MY17 nefunguje.

Akusticke potvrdenie - Aktivacia/deaktivacia akustickych signalov pri zamykani/odomykani vozidla

IDE02269-ENG122188-Acknowledgement signals-Menuesteuerung akustische Rueckmeldung

Change to active

Na MY17 sa po zmena na active neprejavi. V menu dana polozka nefiguruje. Neskusal to niekto? asi to bude ine adaptation. 

Příště zedituj svůj první příspěvek, ať nepíšeš 3 odpovědi za sebou.

V ‎03‎.‎11‎.‎2016 at 20:53, tomson1 napsal:

Dnes s uživatelem Ferda25 nakódováno dálkové otevírání kufru dálkovým ovladačem se zvýšeným dosahem při otevření, zavření ze vzdálenosti min.10m. Super věc, doporučuji.

Tak jsem natočil video o skutečné vzdálenosti otevírání / zavírání na dálku a je to cca 18m.

https://ulozto.cz/live/!FgeGaum2CbUm/20161105-083648-mp4

Já si snad k tomu Ferdovi budu muset udělat výlet B)

No,trošku postrádám smysl toho,že bych musel na 15 metrů auto zavírat.Otevřu jej proto,abych něco naložil.Když naložím,jsem u kufru a můžu zavřít.

Jinak Ferda-dobrý :-),třebas napíše jak na to :-)

No jde o to, ze nekomu muzes na dalku otevrit kufr, ale uz ho z te same vzdalenosti nezavres. Oboje by melo fungovat na stejnou vzdalenost.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.