Shaarky Vloženo 31. Říjen 2017 Vloženo 31. Říjen 2017 před 22 hodinami, ferda25 napsal: Ten speciální filtr má každá třízónová klimatizace. Dochází k lepšímu vrstvení vzduchu. Jirko takže MR17 / třízóna a AirCare by neměl být problém, chápu to správně ? Citovat
Trautenberk Vloženo 1. Listopad 2017 Vloženo 1. Listopad 2017 Jde nakodovat zrcátka tak, aby při použití kessy zůstala otevřená a zavřeli se, jen když zamknu auto dalkou? Díky! Citovat
hrutek Vloženo 4. Listopad 2017 Vloženo 4. Listopad 2017 Ahoj. Šikovný elektrikář z Vysočiny, případně poblíž na tyto úpravy? - při odpojení držáku na kola / vozejku automaticky vrátit předchozí nastavení: asistent vyparkování + kontrola mrtvého úhlu (zarazilo mne, že se automaticky nenastaví zpět) - zavírání víka kufru dálkovým ovládáním + tlačítkem z auta - (de)aktivace zobrazení připraveného tempomatu v místě odoměru Díky předem za info, klidně do SZ 1 Citovat
Patrik1971 Vloženo 23. Listopad 2017 Vloženo 23. Listopad 2017 V 1.11.2017 na 13:23, Trautenberk napsal: Jde nakodovat zrcátka tak, aby při použití kessy zůstala otevřená a zavřeli se, jen když zamknu auto dalkou? Díky! Toto myslim ani netreba kodovat...staci iba po vypnuti motora otocit tlacitko na sklapanie zrkadiel do pozicie sklopene a po uzamknuti sa nesklopia. Skor by ma zaujimalo,ci nieje mozne nakodovat,aby sa po otvoreni auta neodklopili hned/idem si trebárs iba nieco vziat do auta/,ale az po nastartovani auta,alebo pri pozicii,ked nabehnu kontrolky pred startom auta. Citovat
Trautenberk Vloženo 2. Prosinec 2017 Vloženo 2. Prosinec 2017 Super, to mě nenapadlo. Další otázka, nemá někdo postup, jak nakodovat zadní světla tak, aby svítilo C až na víko kufru? Díky. Citovat
signoflife Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 to půjde nakódovat pouze výměnou světel na kufru a zřejmě bude nutné i doplnění kabeláže Citovat
PistaTT Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 aby som to spravne pochopil - Air care je mozne dokodovat aj pre 2-zonovu klimatizaciu? Citovat
ferda25 Vloženo 7. Prosinec 2017 Vloženo 7. Prosinec 2017 Ano. Podmínka pro zobrazení u O3: MIB2 STD(Amundsen, Bolero) se softwarem 0300 a vyšším nebo MIB2 HIGH(Columbus) se softwarem 0300 a vyšším. U S3 je nutná ještě podmínka ve verzi climatroniku se software 4000 a vyšším. 1 Citovat
PistaTT Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 vdaka. auto som este neobjednal, tak som len chcel vediet, ci mam spekulovat aj nad priplatkom za 3-zonu alebo mozem ponechat obycajny Climatronic. Citovat
Shaarky Vloženo 3. leden 2018 Vloženo 3. leden 2018 Nebyl jsem příliš spokojen s intenzitou osvětlení zadních parkovacích světel, no zdá se, že to lze trochu upravit kódováním (netuším, jestli mi teď ty žárovky prasknou či nikoliv :-) ). Původní hodnotu 100 jsem upravil na 120 - maximum je 127. Adaptation Control unit: 09 Central Electrics Name: Leuchte29RFL RA64 Values: Dimmwert AB 29: Old value: 100 New value: 120 --------------------------------------------------------------- Adaptation Control unit: 09 Central Electrics Name: Leuchte28RFL LC11 Values: Dimmwert AB 28: Old value: 100 New value: 120 Citovat
Shaarky Vloženo 3. leden 2018 Vloženo 3. leden 2018 Můžete mi prosím někdo potvrdit, že na modelu MR2017 se tímto aktivuje automatické zavírání oken při dešti ? Dokonce se mi nově objevila i volba v MENU, ale neměl jsem zatím možnost vyzkoušet. Je nutné i tak provést reset nastavení v MENU ? Adaptation Control unit: 09 Central Electrics Name: ZV Komfort Values: Menuesteuerung Regenschliessen: Old value: not active New value: active Regenschliessen_art: Old value: once New value: permanent Regenschliessen_ein_aus: Old value: not active New value: active Citovat
Martab Vloženo 3. leden 2018 Vloženo 3. leden 2018 před 7 minutami, Shaarky napsal: Nebyl jsem příliš spokojen s intenzitou osvětlení zadních parkovacích světel, no zdá se, že to lze trochu upravit kódováním (netuším, jestli mi teď ty žárovky prasknou či nikoliv :-) ). Původní hodnotu 100 jsem upravil na 120 - maximum je 127. nevím jak je to u Superbu, ale u Fabie je rozdíl jestli jsou tam žárovky nebo LED, u žárovek je nastavení v rozmezí 0-100 intenzity a u LED je to do 127. Předpokládám že u Superbu to bude stejné. Citovat
Shaarky Vloženo 3. leden 2018 Vloženo 3. leden 2018 před 15 minutami, Martab napsal: nevím jak je to u Superbu, ale u Fabie je rozdíl jestli jsou tam žárovky nebo LED, u žárovek je nastavení v rozmezí 0-100 intenzity a u LED je to do 127. Předpokládám že u Superbu to bude stejné. @Martab já mám LED paket, ale zadní parkovačky jsou normální žárovka, pokud se nepletu (BA15S ) .... pak je otázka, proč mi to povolilo více než 100. před 1 minutou, ferda25 napsal: Volba se objeví, ale tím to končí. Vyzkouším tedy - a dám vědět. Citovat
Shaarky Vloženo 3. leden 2018 Vloženo 3. leden 2018 Víte někdo prosím, k čemu je volba Easycloselight_aktiv pod "Verdecksteuergeraet" (09) ? Citovat
Shaarky Vloženo 4. leden 2018 Vloženo 4. leden 2018 V 3. 1. 2018 na 20:35, ferda25 napsal: Volba se objeví, ale tím to končí. A předpokládám,že pouhým dokódováním subsystému RLHS a změnu Bit1 a 2 v Byte 0 nepomůže... ? resp. umíš to Jirko rozchodit ? Citovat
pavelkonir Vloženo 8. leden 2018 Vloženo 8. leden 2018 Mohl by někdo dát návod na dokódování Trailer Assist? Jestl ije to tedy možné aktivovat. Citovat
Shaarky Vloženo 10. leden 2018 Vloženo 10. leden 2018 Kluci jak docílit tohoto ? Poradíte, co nastavit v Leuchte0BLK Leuchte1BLK nebo spíše v Leuchte2SL Leuchte3SL ? Citovat
signoflife Vloženo 11. leden 2018 Vloženo 11. leden 2018 (editace) mám to nakódováno už asi rok, ale musím ti to vyčíst z auta, z paměti nevím...:-)) Ještě lepší by bylo zrušit to pomalé rozsvěcení bílé, ale to jsem zatím neřešil. Není to však v souladu s legislativou, pokud je denní na stejné lampě/pásku jako blinkr, pak při blinkru musí denní zhasnout. Editováno: 11. leden 2018, autor: signoflife 1 Citovat
Shaarky Vloženo 11. leden 2018 Vloženo 11. leden 2018 Tak postup je údajně v komentáři tohoto videa ... co myslíte, jak velký problém to je z pohledu legislativy? Teď nejde o flastr od policie popř. je otázka, zda-li jsou schopni prohlásit vůz technicky nezpůsobilý nebo technickou, před níž si to člověk vrátí zpět...ale co taková nehoda, nějaký ODBORNÝ názor pls? Je to opravdu takový zásadní problém, z pohledu efektu pěkný, z pohledu bezpečnosti se mi to nezdá o nic horší, navíc je to LED v porovnání se mžurkami, které člověk potkává na silnici. Citovat
signoflife Vloženo 11. leden 2018 Vloženo 11. leden 2018 (editace) Já si myslím, že legislativa ohledně světel natolik nabobtnala, že dneska svítí různá auta všeliak a běžný smrtelník nepozná, co je origo a co případně upraveno. Včera jsem sledoval v zrcátku nějakého meďáka a zrovna jsem si říkal, že už může vpředu být třeba vánoční stromek. Svítili mu krajní potkávačky, ve středních (asi dálkách) mu svítili tečky ve stylu Golfa a v nárazníku svislé denní, zřejmě ztlumené na parkovačky. Takže nějakého blinkru na Supovi, že nezhasne naplno, si všimne stejně jen nějaký nadšenec aut. P1114448.MOV Editováno: 11. leden 2018, autor: signoflife 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 11. leden 2018 Vloženo 11. leden 2018 (editace) Takhle z pár metrů je vidět, že to bliká, ale otázka je, jak to je vidět z dálky, nebo např. při ne zcela vhodných světelných podmínkách (šero, déšť, mlha - ale klidně i při intenzivním nasvícení sluncem). Editováno: 11. leden 2018, autor: Martin Bednář Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.