Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji.

Vloženo
V 11. 5. 2020 na 11:28, bojler napsal:

V Praze rolbař.

a máte někdo kontakt na Rolbaře, tady přes chat mu zpráva nejde poslat.

Diky

Vloženo
před 7 hodinami, 100linda napsal:

Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji.

Ahoj, taky jsem mu psal. A zatím nic.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdarec všichni. Nemáte někdo návod na aktivaci PERSONALIZACE a ještě bych si chtěl nastavit aby se mi na palubce ukazovalo, když klič není v autě. Momentálně mi to jednou napíše ale za chvilku to zmizí a nikde žádná zmínka. mam S3 2016 2.0 110 rv. 2016 kamarád má o rok novější a jemu se to ukazuje a ještě má oranžový trojuhelnik. A já nic

Předem díky 

Vloženo (editace)

Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. 

Aktivace personalizačního menu:

17
najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko.

Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09.

Přihlašovací jméno: 31347

Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active
Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active
Personalisierung_aktiv: active
Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active
PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active
Profil_Variante: Konto (v. 2.x)
Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active
PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active

Editováno: , autor: Stanson
Vloženo
před 12 hodinami, Stanson napsal:

Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. 

Aktivace personalizačního menu:

17
najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko.

Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09.

Přihlašovací jméno: 31347

Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active
Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active
Personalisierung_aktiv: active
Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active
PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active
Profil_Variante: Konto (v. 2.x)
Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active
PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active

Zdarec. Hele tak mě tenhle postup nefunguje. Nastavováno podle infa, ale dve veci jsem nenašel a to Personalisierung_Profilfunkion a Profil_Variante. To prostě nikde není 

Vloženo

XDS máš, v tom se nevrtej.

Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady

Vloženo
před 6 minutami, bojler napsal:

XDS máš, v tom se nevrtej.

Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady

Dobře, zkusím to podle infa a dám vědět jestli se to povedlo. V XDS se vrtat tedy raději nebudu. Díky moc 

Vloženo

Personalisierung_Profilfunkion tady asi ma byt profilfunktion

ja koukal vcera do zalohy 09 a vse jsem nasel.

Ze to neni kompletni se omlouvam, ale tak jak jsem to nekde kdysi okopiroval, tak jsem to sem dal.

Vloženo

Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů.

Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)"

Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active "

Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active'

Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active"

Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht

Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,,

Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active "

[17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano"

Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena.

STG08 Klimatizace

Kódování:

Personalizace - aktivní

MOŽNOSTI PERSONALIZACE

Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače

Vloženo
V 26. 5. 2020 na 13:41, Langusta 2018 napsal:

Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů.

Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)"

Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active "

Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active'

Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active"

Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht

Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,,

Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active "

[17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano"

Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena.

STG08 Klimatizace

Kódování:

Personalizace - aktivní

MOŽNOSTI PERSONALIZACE

Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače

Tak všechno jsem našel, krome jedné věci a to "  

Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)"

" to prostě nikde najít nemůžu. Poraďte někdo. Přikládám screan co se mi ukazuje

20200528_121324.jpg

Vloženo (editace)

Predelaval jsem Ambientni osvetleni u s3 2017 sportline a po dani novych hodnot barev se dana barva zmenila pouze na pristrojove desce ve virtualnim kokpitu, ale barva linek se ne a ne zmenit. Nemate s tim nekdo zkusenost?

Editováno: , autor: InteligentniLev

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...