100linda Vloženo 12. Květen 2020 Vloženo 12. Květen 2020 Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji. Citovat
Erba Vloženo 12. Květen 2020 Vloženo 12. Květen 2020 V 11. 5. 2020 na 11:28, bojler napsal: V Praze rolbař. a máte někdo kontakt na Rolbaře, tady přes chat mu zpráva nejde poslat. Diky Citovat
Erba Vloženo 12. Květen 2020 Vloženo 12. Květen 2020 před 7 hodinami, 100linda napsal: Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji. Ahoj, taky jsem mu psal. A zatím nic. Citovat
palvis Vloženo 23. Květen 2020 Vloženo 23. Květen 2020 neviete niekto ako nakodovat spätne zrkadla aby sa odklopili az po nastartovani 1 Citovat
AdoksS Vloženo 24. Květen 2020 Vloženo 24. Květen 2020 palvis: pročítals tohle vlákno? Podívej se pár stránek dozadu a tam to najdeš. 1 Citovat
InteligentniLev Vloženo 25. Květen 2020 Vloženo 25. Květen 2020 Zdarec všichni. Nemáte někdo návod na aktivaci PERSONALIZACE a ještě bych si chtěl nastavit aby se mi na palubce ukazovalo, když klič není v autě. Momentálně mi to jednou napíše ale za chvilku to zmizí a nikde žádná zmínka. mam S3 2016 2.0 110 rv. 2016 kamarád má o rok novější a jemu se to ukazuje a ještě má oranžový trojuhelnik. A já nic Předem díky Citovat
InteligentniLev Vloženo 25. Květen 2020 Vloženo 25. Květen 2020 Jo a ještě se zeptám aktivace nebo zjištění jestli mám aktivní XDS. Popřípadě jestli jde aktivovat i když nemám 4x4 Citovat
Stanson Vloženo 25. Květen 2020 Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. Aktivace personalizačního menu: 17 najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko. Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09. Přihlašovací jméno: 31347 Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierung_aktiv: active Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active Profil_Variante: Konto (v. 2.x) Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active Editováno: 25. Květen 2020, autor: Stanson Citovat
InteligentniLev Vloženo 26. Květen 2020 Vloženo 26. Květen 2020 před 12 hodinami, Stanson napsal: Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. Aktivace personalizačního menu: 17 najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko. Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09. Přihlašovací jméno: 31347 Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierung_aktiv: active Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active Profil_Variante: Konto (v. 2.x) Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active Zdarec. Hele tak mě tenhle postup nefunguje. Nastavováno podle infa, ale dve veci jsem nenašel a to Personalisierung_Profilfunkion a Profil_Variante. To prostě nikde není Citovat
bojler Vloženo 26. Květen 2020 Vloženo 26. Květen 2020 XDS máš, v tom se nevrtej. Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady Citovat
InteligentniLev Vloženo 26. Květen 2020 Vloženo 26. Květen 2020 před 6 minutami, bojler napsal: XDS máš, v tom se nevrtej. Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady Dobře, zkusím to podle infa a dám vědět jestli se to povedlo. V XDS se vrtat tedy raději nebudu. Díky moc Citovat
Stanson Vloženo 26. Květen 2020 Vloženo 26. Květen 2020 Personalisierung_Profilfunkion tady asi ma byt profilfunktion ja koukal vcera do zalohy 09 a vse jsem nasel. Ze to neni kompletni se omlouvam, ale tak jak jsem to nekde kdysi okopiroval, tak jsem to sem dal. Citovat
Langusta 2018 Vloženo 26. Květen 2020 Vloženo 26. Květen 2020 Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů. Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active " Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active' Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active" Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,, Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active " [17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano" Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena. STG08 Klimatizace Kódování: Personalizace - aktivní MOŽNOSTI PERSONALIZACE Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače Citovat
InteligentniLev Vloženo 28. Květen 2020 Vloženo 28. Květen 2020 V 26. 5. 2020 na 13:41, Langusta 2018 napsal: Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů. Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active " Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active' Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active" Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,, Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active " [17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano" Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena. STG08 Klimatizace Kódování: Personalizace - aktivní MOŽNOSTI PERSONALIZACE Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače Tak všechno jsem našel, krome jedné věci a to " Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" " to prostě nikde najít nemůžu. Poraďte někdo. Přikládám screan co se mi ukazuje Citovat
Langusta 2018 Vloženo 28. Květen 2020 Vloženo 28. Květen 2020 (editace) InteligentniLev individuální nastavení profilu Editováno: 28. Květen 2020, autor: Langusta 2018 info Citovat
ferda25 Vloženo 28. Květen 2020 Vloženo 28. Květen 2020 Hlavní problém v tom co řešíte je rozdílné nastavení pro jednotku s indexem AS oproti jednotce: CD. Citovat
InteligentniLev Vloženo 29. Květen 2020 Vloženo 29. Květen 2020 (editace) A dá se s tím něco udělat? Já to prostě u mé jednotky nemám Editováno: 31. Květen 2020, autor: InteligentniLev Citovat
InteligentniLev Vloženo 30. Květen 2020 Vloženo 30. Květen 2020 (editace) Predelaval jsem Ambientni osvetleni u s3 2017 sportline a po dani novych hodnot barev se dana barva zmenila pouze na pristrojove desce ve virtualnim kokpitu, ale barva linek se ne a ne zmenit. Nemate s tim nekdo zkusenost? Editováno: 31. Květen 2020, autor: InteligentniLev Citovat
p2p Vloženo 30. Květen 2020 Vloženo 30. Květen 2020 Pls necituj... a jaký modelový rok máš... Jestli do 16 budeš muset sehnat new listy... Citovat
michal2009 Vloženo 30. Květen 2020 Vloženo 30. Květen 2020 Přesně tak, bezprostředně předchozí příspěvek se necituje @InteligentniLev. Uprav si prosím příspěvky dle pravidel fóra. Děkuji ? Citovat
tomasmu Vloženo 2. Červen 2020 Vloženo 2. Červen 2020 Chalani vie mi niekto poslat dlhy kod jednotky 08-Auto HVAC jednotka 3V0 907 044 FH -- AC Automat -- H34 4803 Citovat
Martingeff Vloženo 3. Červen 2020 Vloženo 3. Červen 2020 Zdravím, potřebuju nakódovat zavírání kufru tlačítkem na konzole řád. páky. Umí někdo na Vysočině? Nebo v Sobotu v Brně? Do Strakonic za Ferdou se nedostanu. Díky za info. Martin. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.