ŠtěpánKmoch Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května A mohlo by to dělat problém se světly, který jsem uváděl (nesvítí obrysové, při brzdě svítí blinkry)? Citovat
patriq Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června (editace) Zdravím mám nezávislé topení a prý jde dokodovat aby fungovalo s tímto panelem climatronic uměl by někdo poradit díky Editováno: 9. Června, autor: patriq 1 Citovat
roubic Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června @patriqza me si snad prvni v cz kdo tohle ma Co rika vcds na ten panel ? Citovat
Fanouš Ch Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června Šílenost. Cokoliv chceš udělat, musíš koukat dolu, co mačkáš. Ani zadarmo bych to nechtěl. 2 Citovat
JSvoboda Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června Neco podobneho implementovali do O4 a jak se v S4 hezky vraceli ke klasickym otocnym cudlikum... Citovat
Grencars Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června Já myslím že by ti Čiňan měl poslat kódování a nebo to měl hned rozepsané jak jsi to kupoval, oni jsou šikovní a zas tolik bych to nehejtil, protože já na panel klimatizace téměř nesáhnu a mám v zimě v létě 22.5° Citovat
antiS Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června ahoj, je tu nekdo sikovny z okoli Kladno/Rakovnik (a nebo zapadni cast Prahy)? Chtel bych promazat chyby, odstranit cteni dopravnich znacek (asi jsem neco udelal spatne a nefunguje to a zaroven prestal fungovat line assist) a pote i deaktivovat start/stop. Na financni odmene se urcite dohodneme dekuju Citovat
VeteranChild Vloženo 12. Června Vloženo 12. Června Další domluvy o místě a času prosím dál řešte jen přes SZ. Citovat
Joco776 Vloženo 13. Června Vloženo 13. Června @patriq Na ten panel potřebuješ minimálně ODIS, VCDS na tohle nestačí. Citovat
100Bubu Vloženo 16. Června Vloženo 16. Června ten panel je čína. a nastavuješ všetko v nom. je tam menu na zobrazenie žo všetko stym chceš ovladat. takže ako je napisane hore. hladaj aalebo napíš čínanovy Citovat
stepancrk Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června Ahoj, nebyl by někdo ochotný mi nakódovat, aby ambientní osvětlení svítilo stejnou intenzitou při zavření dveří? Bohužel mě software nebo kabel hlásí chybu (nepřenáší 256bit nebo tak něco). Ideálně okolí Pardubice. Citovat
Fanouš Ch Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června To ti vadí? Ja to mám nastaveny na 80%. Když otevřu dveře, tak se to pravděpodobně rozsvítí na 100%. Zavřu dveře a mám zase svých 80% 🤷 Citovat
stepancrk Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června Já mám dle vcds na 37% a po zavření dveří je špatně viditelné Citovat
stepancrk Vloženo 20. Června Vloženo 20. Června před 21 hodinami, Joco776 napsal: @stepancrk Jaký máš kabel. Pošli foto vnitřku. Nějaká china Citovat
Joco776 Vloženo 20. Června Vloženo 20. Června @stepancrk Tohle je pouze obal, potřebuji vědět jaky je tam panel uvnitř. Citovat
lukyv Vloženo 21. Června Vloženo 21. Června (editace) před 15 hodinami, stepancrk napsal: Mas tam chip Atmega162, treba mat ARM STM32F429 a pojde ti vsetko. Editováno: 21. Června, autor: lukyv Citovat
Deliberator Vloženo 23. Června Vloženo 23. Června @patriq origo panely vypadaly stejne, ale pokud mas Webasto, muselo byt jine cislo panelu. Jeden bez webasta s ventilaci a vyhrevem a sklem se mi tady porad novy vali, dokodovat to neslo. To tvoje neorigo musis resit s cinanem. Citovat
Leonekkk Vloženo Pondělí v 17:09 Vloženo Pondělí v 17:09 Ahoj chci se zeptat ohledně svícení ve všech dveří zda jde v kodovaní změnit na led žarovky.díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.