Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím mám nezávislé topení a prý jde dokodovat aby fungovalo s tímto panelem climatronic uměl by někdo poradit díky 

20250604_120555.jpg

Editováno: , autor: patriq
Vloženo

Já myslím že by ti Čiňan měl poslat kódování a nebo to měl hned rozepsané jak jsi to kupoval, oni jsou šikovní a zas tolik bych to nehejtil, protože já na panel klimatizace téměř nesáhnu a mám v zimě v létě 22.5° 

Vloženo

ahoj, je tu nekdo sikovny z okoli Kladno/Rakovnik (a nebo zapadni cast Prahy)? Chtel bych promazat chyby, odstranit cteni dopravnich znacek (asi jsem neco udelal spatne a nefunguje to a zaroven prestal fungovat line assist) a pote i deaktivovat start/stop. Na financni odmene se urcite dohodneme :) dekuju

Vloženo

Ahoj, nebyl by někdo ochotný mi nakódovat, aby ambientní osvětlení svítilo stejnou intenzitou při zavření dveří? Bohužel mě software nebo kabel hlásí chybu (nepřenáší 256bit nebo tak něco). Ideálně okolí Pardubice.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...