Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A mohlo by to dělat problém se světly, který jsem uváděl (nesvítí obrysové, při brzdě svítí blinkry)?

Když je nastaveno MEB? Pravděpodobně ano. 

Snad to přečteš. 

Screenshot_20250522_104245_Perplexity.jpg

• 3 týdny později...

Zdravím mám nezávislé topení a prý jde dokodovat aby fungovalo s tímto panelem climatronic uměl by někdo poradit díky 

20250604_120555.jpg

Upraveno od patriq

@patriqza me si snad prvni v cz kdo tohle ma :) :D Co rika vcds na ten panel ?

Šílenost. Cokoliv chceš udělat, musíš koukat dolu, co mačkáš. Ani zadarmo bych to nechtěl. 

Neco podobneho implementovali do O4 a jak se v S4 hezky vraceli ke klasickym otocnym cudlikum... 

Já myslím že by ti Čiňan měl poslat kódování a nebo to měl hned rozepsané jak jsi to kupoval, oni jsou šikovní a zas tolik bych to nehejtil, protože já na panel klimatizace téměř nesáhnu a mám v zimě v létě 22.5° 

ahoj, je tu nekdo sikovny z okoli Kladno/Rakovnik (a nebo zapadni cast Prahy)? Chtel bych promazat chyby, odstranit cteni dopravnich znacek (asi jsem neco udelal spatne a nefunguje to a zaroven prestal fungovat line assist) a pote i deaktivovat start/stop. Na financni odmene se urcite dohodneme :) dekuju

Já jsem pondělí úterý Stodůlky.

@patriq

Na ten panel potřebuješ minimálně ODIS, VCDS na tohle nestačí.

ten panel je čína. a nastavuješ všetko v nom. je tam menu na zobrazenie žo všetko stym chceš ovladat. takže ako je napisane hore. hladaj aalebo napíš čínanovy

Ahoj, nebyl by někdo ochotný mi nakódovat, aby ambientní osvětlení svítilo stejnou intenzitou při zavření dveří? Bohužel mě software nebo kabel hlásí chybu (nepřenáší 256bit nebo tak něco). Ideálně okolí Pardubice.

To ti vadí? Ja to mám nastaveny na 80%. Když otevřu dveře, tak se to pravděpodobně rozsvítí na 100%. Zavřu dveře a mám zase svých 80% 🤷

Já mám dle vcds na 37% a po zavření dveří je špatně viditelné

Já to nastavuju v menu radia 🤷

před 21 hodinami, Joco776 napsal:

@stepancrk Jaký máš kabel. Pošli foto vnitřku.

Nějaká china

image.jpg

image.jpg

@stepancrk

Tohle je pouze obal, potřebuji vědět jaky je tam panel uvnitř.

před 15 hodinami, stepancrk napsal:

image.jpg

Mas tam chip Atmega162,  treba mat ARM STM32F429 a pojde ti vsetko.

20241125_183052.jpg

Upraveno od lukyv

@patriq origo panely vypadaly stejne, ale pokud mas Webasto, muselo byt jine cislo panelu. Jeden bez webasta s ventilaci a vyhrevem a sklem se mi tady porad novy vali, dokodovat to neslo. 
To tvoje neorigo musis resit s cinanem.

• 3 týdny později...

Ahoj chci se zeptat ohledně svícení  ve všech dveří  zda jde v kodovaní změnit na led žarovky.díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.