Květen 22Kvě 22 A mohlo by to dělat problém se světly, který jsem uváděl (nesvítí obrysové, při brzdě svítí blinkry)?
Červen 9Čer 9 Zdravím mám nezávislé topení a prý jde dokodovat aby fungovalo s tímto panelem climatronic uměl by někdo poradit díky Upraveno Červen 9Čer 9 od patriq
Červen 9Čer 9 Šílenost. Cokoliv chceš udělat, musíš koukat dolu, co mačkáš. Ani zadarmo bych to nechtěl.
Červen 9Čer 9 Neco podobneho implementovali do O4 a jak se v S4 hezky vraceli ke klasickym otocnym cudlikum...
Červen 9Čer 9 Já myslím že by ti Čiňan měl poslat kódování a nebo to měl hned rozepsané jak jsi to kupoval, oni jsou šikovní a zas tolik bych to nehejtil, protože já na panel klimatizace téměř nesáhnu a mám v zimě v létě 22.5°
Červen 11Čer 11 ahoj, je tu nekdo sikovny z okoli Kladno/Rakovnik (a nebo zapadni cast Prahy)? Chtel bych promazat chyby, odstranit cteni dopravnich znacek (asi jsem neco udelal spatne a nefunguje to a zaroven prestal fungovat line assist) a pote i deaktivovat start/stop. Na financni odmene se urcite dohodneme dekuju
Červen 16Čer 16 ten panel je čína. a nastavuješ všetko v nom. je tam menu na zobrazenie žo všetko stym chceš ovladat. takže ako je napisane hore. hladaj aalebo napíš čínanovy
Červen 19Čer 19 Ahoj, nebyl by někdo ochotný mi nakódovat, aby ambientní osvětlení svítilo stejnou intenzitou při zavření dveří? Bohužel mě software nebo kabel hlásí chybu (nepřenáší 256bit nebo tak něco). Ideálně okolí Pardubice.
Červen 19Čer 19 To ti vadí? Ja to mám nastaveny na 80%. Když otevřu dveře, tak se to pravděpodobně rozsvítí na 100%. Zavřu dveře a mám zase svých 80% 🤷
Červen 20Čer 20 před 21 hodinami, Joco776 napsal: @stepancrk Jaký máš kabel. Pošli foto vnitřku. Nějaká china
Červen 21Čer 21 před 15 hodinami, stepancrk napsal: Mas tam chip Atmega162, treba mat ARM STM32F429 a pojde ti vsetko. Upraveno Červen 21Čer 21 od lukyv
Červen 23Čer 23 @patriq origo panely vypadaly stejne, ale pokud mas Webasto, muselo byt jine cislo panelu. Jeden bez webasta s ventilaci a vyhrevem a sklem se mi tady porad novy vali, dokodovat to neslo. To tvoje neorigo musis resit s cinanem.
Červenec 14Čvc 14 Ahoj chci se zeptat ohledně svícení ve všech dveří zda jde v kodovaní změnit na led žarovky.díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.