Březen 4, 20196 r Ahoj, koupil jsem S3 LK, rok 2016, má front assist, acc a parkovací asistent. Dá se dodělat lane assist a další asistenti? Měl by mít hlídání mrtvého úhlu, ale divný je, ikona auta je v pravém zrcátku a v levém ne. Nevíte, proč? díky Upraveno Březen 4, 20196 r od lukas_repsol
Březen 5, 20196 r Mas L&K,tak predpokladam velku kameru,takze lane asist,cistanie znaciek a prepinanie dialkovych a stretavaciek myslim vpoho dokodujes u niekoho sikovneho? Upraveno Březen 5, 20196 r od Patrik1971
Březen 5, 20196 r Patrik logicky predpokladá, že L&K má vo výbave minimálne jeden bezpečnostný prvok, ktorý by zahŕňal kameru za predným sklom. Myslím, že z jeho príspevku je to ľahko vydedukovať.
Březen 5, 20196 r Podľa SK konfigurátora by kameru za čelným sklom nemala mať len výbava Active. Ambition, Style a L&K by ju mať mali. A k tomu mínusku: čožeeeee ???
Březen 5, 20196 r Teď nevím, jestli má kameru. Podívám se odpoledne. A když nemá, co by to obnášelo a stálo? V nastavení je jen front assist. Upraveno Březen 5, 20196 r od lukas_repsol
Březen 5, 20196 r Tak kameru nemám.. Jde dodělat? Co by to znamenalo a cena cca? díky Upraveno Březen 5, 20196 r od lukas_repsol
Březen 7, 20196 r Rychla otazka, podla autoscan ako viem ze je v aute nutny HW pre lane assist ? Staci ked je tam kamera A5 alebo treba aj ine jednotky mat ? Dakujem.
Březen 10, 20196 r len taky napad. dalo by sa dokodovat, aby pri stati s Autohold nesvietili zbytocne brzdove svetla? beriem to ako ekvivalent rucnej brzdy na beznom aute (napr. co som mal predtym O3 RS) - brzdove svetla svietili len ked som tlacil na brzdovy pedal, no nesvietili, ked som iba zatiahol rucnu brzdu.
Březen 10, 20196 r Len to je asi bezpecnostny prvok pri tom autohold a je to tak naschval,lebo autohold nieje rucna brzda,tu mas predsa zvlast.Ak ho deaktivujes tlacitkom a zatiahnes rucnu,nic svietit nebude.,len chapem,ze neprakticke a stratis komfort autohold.
Březen 10, 20196 r Co zkusit nastavit v rámci volných parametrů(například: G) Handbremse ist angezogen a Dimmwert GH : 0 a Dimming Direction GH: Minimize??
Březen 10, 20196 r Tak kdyz stojis na parkovisti tak se snad po nekolika minutach zatahne rucka sama a brzdovky ti pak nesvitej. Pri autoholdu drzi tlak v brzdach jako kdyz stojis na pedalu, rucni brzda zatazena neni ;-)
Březen 10, 20196 r Išlo mi len o zbytočné oslnovanie ľudí za mnou v križovatke. Proste akonáhle nedržím brzdový pedál nohou tak nesvietiť...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.