Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, koupil jsem S3 LK, rok 2016, má front assist, acc a parkovací asistent. Dá se dodělat lane assist a další asistenti?

Měl by mít hlídání mrtvého úhlu, ale divný je, ikona auta je v pravém zrcátku a v levém ne. Nevíte, proč? díky

Upraveno od lukas_repsol

Nekdo nejak prisel o jedno zrcatko, tak tam dal, co mu prislo levneji pod ruku...

Nebo obráceně..:rolleyes:

ferda25 je na teba telefon? /do posty/

Upraveno od embecka

A můj dotaz ohledně lane assist? 

Mas L&K,tak predpokladam velku kameru,takze lane asist,cistanie znaciek a prepinanie dialkovych a stretavaciek myslim vpoho dokodujes u niekoho sikovneho?

Upraveno od Patrik1971

Co má společného výbava L&K s kamerou za předním sklem?

Patrik logicky predpokladá, že L&K má vo výbave minimálne jeden bezpečnostný prvok, ktorý by zahŕňal kameru za predným sklom. Myslím, že z jeho príspevku je to ľahko vydedukovať.

Kazdy slovensky L&K kameru ma, cesky nie....

Podľa SK konfigurátora by kameru za čelným sklom nemala mať len výbava Active. Ambition, Style a L&K by ju mať mali. A k tomu mínusku: čožeeeee ???

Mám Style a značky jsem dekodoval v pohodě, záleží totiž na výbavě.

Teď nevím, jestli má kameru. Podívám se odpoledne. A když nemá, co by to obnášelo a stálo? 

V nastavení je jen front assist. 

Upraveno od lukas_repsol

Tak kameru nemám.. 

Jde dodělat? Co by to znamenalo a cena cca? díky 

Upraveno od lukas_repsol

okrem kamery a jednotky vymenu celneho skla a zrkadla, povedal by asi ferda25...

ked je DCC alebo sportovy podvozok, progresivne riadenie ide dokodovat ?

progresivni rizeni se nekoduje, je to o odlisnem prevodu

ok

Upraveno od embecka

Rychla otazka, podla autoscan ako viem ze je v aute nutny HW pre lane assist ? Staci ked je tam kamera A5 alebo treba aj ine jednotky mat ? Dakujem.

len taky napad. dalo by sa dokodovat, aby pri stati s Autohold nesvietili zbytocne brzdove svetla? 

beriem to ako ekvivalent rucnej brzdy na beznom aute (napr. co som mal predtym O3 RS) - brzdove svetla svietili len ked som tlacil na brzdovy pedal, no nesvietili, ked som iba zatiahol rucnu brzdu.

Len to je asi bezpecnostny prvok pri tom autohold a je to tak naschval,lebo autohold nieje rucna brzda,tu mas predsa zvlast.Ak ho deaktivujes tlacitkom a zatiahnes rucnu,nic svietit nebude.,len chapem,ze neprakticke a stratis komfort autohold.

Co zkusit nastavit v rámci volných parametrů(například: G) Handbremse ist angezogen a Dimmwert GH : 0 a Dimming Direction GH: Minimize??

Tak kdyz stojis na parkovisti tak se snad po nekolika minutach zatahne rucka sama a brzdovky ti pak nesvitej. Pri autoholdu drzi tlak v brzdach jako kdyz stojis na pedalu, rucni brzda zatazena neni ;-)

Išlo mi len o zbytočné oslnovanie ľudí za mnou v križovatke. Proste akonáhle nedržím brzdový pedál nohou tak nesvietiť...

V tomto smere nie je nutne kodovanie. s. 213

Screenshot_20190310-205527_Drive.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.