Květen 12, 20205 r Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji.
Květen 12, 20205 r V 11. 5. 2020 na 11:28, bojler napsal: V Praze rolbař. a máte někdo kontakt na Rolbaře, tady přes chat mu zpráva nejde poslat. Diky
Květen 12, 20205 r před 7 hodinami, 100linda napsal: Omlouvám se za téma trochu mimo, ale nemáte někdo kontakt na Ferdu25 ze Strakonic? Potřebuji něco dokódovat. Psal jsem mu SZ, ale neodpověděl, což se nedivím v té záplavě dotazů na něj to mohlo někde zapadnout. Info případně do SZ a předem děkuji. Ahoj, taky jsem mu psal. A zatím nic.
Květen 25, 20205 r Zdarec všichni. Nemáte někdo návod na aktivaci PERSONALIZACE a ještě bych si chtěl nastavit aby se mi na palubce ukazovalo, když klič není v autě. Momentálně mi to jednou napíše ale za chvilku to zmizí a nikde žádná zmínka. mam S3 2016 2.0 110 rv. 2016 kamarád má o rok novější a jemu se to ukazuje a ještě má oranžový trojuhelnik. A já nic Předem díky
Květen 25, 20205 r Jo a ještě se zeptám aktivace nebo zjištění jestli mám aktivní XDS. Popřípadě jestli jde aktivovat i když nemám 4x4
Květen 25, 20205 r Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. Aktivace personalizačního menu: 17 najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko. Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09. Přihlašovací jméno: 31347 Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierung_aktiv: active Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active Profil_Variante: Konto (v. 2.x) Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active Upraveno Květen 25, 20205 r od Stanson
Květen 26, 20205 r před 12 hodinami, Stanson napsal: Můžeš vyzkoušet toto, já se k tomu ještě nedostal. Je to přeloženo z ruštiny. Dej vědět jak jsi dopadl a hlavně si udělej zálohu adaptačních kanálů té 09. Aktivace personalizačního menu: 17 najdeme v dlouhých kódech Byte 10 popis personalizace a zatržítko. Vše ostatní se provádí v úpravách bloku 09. Přihlašovací jméno: 31347 Aktivierungsoption_im_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierungsfunktionen_in_HMI-Menue_sichtbar: active Personalisierung_aktiv: active Personalisierung_Profilfunkion: profiles_active PSO_FSG_Setup2_Bit_1: active Profil_Variante: Konto (v. 2.x) Benutzerkontenverwaltung_in_HMI-Menue_sichtbar: active PSO_FSG_Setup2_Bit_2: active Zdarec. Hele tak mě tenhle postup nefunguje. Nastavováno podle infa, ale dve veci jsem nenašel a to Personalisierung_Profilfunkion a Profil_Variante. To prostě nikde není
Květen 26, 20205 r XDS máš, v tom se nevrtej. Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady
Květen 26, 20205 r před 6 minutami, bojler napsal: XDS máš, v tom se nevrtej. Návod na personalizaci není kompletní. Musí se nastavit i elektrická sedadla, Climatronic, kamera. Rok výroby nic neřekne, může to být MR2016 i MR2017, přechod je zhruba v polovině roku. Mně úprava u MR2017 šla, jestli to jde i u staršího je otázka. Seznam věcí pro nastavení je např. tady Dobře, zkusím to podle infa a dám vědět jestli se to povedlo. V XDS se vrtat tedy raději nebudu. Díky moc
Květen 26, 20205 r Personalisierung_Profilfunkion tady asi ma byt profilfunktion ja koukal vcera do zalohy 09 a vse jsem nasel. Ze to neni kompletni se omlouvam, ale tak jak jsem to nekde kdysi okopiroval, tak jsem to sem dal.
Květen 26, 20205 r Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů. Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active " Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active' Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active" Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,, Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active " [17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano" Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena. STG08 Klimatizace Kódování: Personalizace - aktivní MOŽNOSTI PERSONALIZACE Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače
Květen 28, 20205 r V 26. 5. 2020 na 13:41, Langusta 2018 napsal: Nastavení personalizace pro několik uživatelů automobilů. Personalizace [09] CE> 31347 Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" Parametr: Peronalisierung active Nová hodnota: active " Parametr: Aktivierungsoption_im_H MI- menue_sichtbar Nová hodnota: 'active' Parametr: Benutzerkontenverwaltung in_HMI menue_sichtbar Nová hodnota: "active" Parametr: Personalisierungfunktionen_in_HMI- "Nová hodnota: menue_sicht Parametr: Anzahl_Benutzenkontante Nová hodnota :: ,, 4 ,, Parametr: Automatische_Schluesselzuordnung Nová hodnota :, active " [17] Dlouhé kódování clusteru> Bajt: 10 Bit: 0 Personalizace: Nová hodnota: "Ano" Pozornost; Pokud není bit: 0 v byte: 10, pak - >> změňte nejprve binární hodnotu zprava z nuly na jednu a je připravena. STG08 Klimatizace Kódování: Personalizace - aktivní MOŽNOSTI PERSONALIZACE Multimediální systém umožňuje různým řidičům vytvářet vlastní profily osobních nastavení. Například nastavení režimu jízdy, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizace, nastavení rádia a navigačního systému. Osobní vůz je vybaven třemi klíči. Když otevřete auto pomocí tlačítek, všechny personalizované funkce volání automaticky s uloženým nastavením ovladače Tak všechno jsem našel, krome jedné věci a to " Přizpůsobení> Parametr personalizace: Personalization_Profilfunktion Nová hodnota :, profile_active "Parametr: Profile_variable Nová hodnota: ,, Account (v.1). X)" " to prostě nikde najít nemůžu. Poraďte někdo. Přikládám screan co se mi ukazuje
Květen 28, 20205 r InteligentniLev individuální nastavení profilu Upraveno Květen 28, 20205 r od Langusta 2018 info
Květen 28, 20205 r Hlavní problém v tom co řešíte je rozdílné nastavení pro jednotku s indexem AS oproti jednotce: CD.
Květen 29, 20205 r A dá se s tím něco udělat? Já to prostě u mé jednotky nemám Upraveno Květen 31, 20205 r od InteligentniLev
Květen 30, 20205 r Predelaval jsem Ambientni osvetleni u s3 2017 sportline a po dani novych hodnot barev se dana barva zmenila pouze na pristrojove desce ve virtualnim kokpitu, ale barva linek se ne a ne zmenit. Nemate s tim nekdo zkusenost? Upraveno Květen 31, 20205 r od InteligentniLev
Květen 30, 20205 r Pls necituj... a jaký modelový rok máš... Jestli do 16 budeš muset sehnat new listy...
Květen 30, 20205 r Přesně tak, bezprostředně předchozí příspěvek se necituje @InteligentniLev. Uprav si prosím příspěvky dle pravidel fóra. Děkuji ?
Červen 2, 20205 r Chalani vie mi niekto poslat dlhy kod jednotky 08-Auto HVAC jednotka 3V0 907 044 FH -- AC Automat -- H34 4803
Červen 3, 20205 r Zdravím, potřebuju nakódovat zavírání kufru tlačítkem na konzole řád. páky. Umí někdo na Vysočině? Nebo v Sobotu v Brně? Do Strakonic za Ferdou se nedostanu. Díky za info. Martin.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.