Červen 16, 20205 r Už mi niekto povie či sa dá nakódovať zamknutie, odomknutie naštartovaného auta? Prečítal som, že sa dá, ale ako? Ďakujem
Červen 16, 20205 r Zamknutí nastartovaného auta: 09 Cent.Elec Adaptation (Security code 31347) Hledej “ZV allgemein-Funk bei Klemme 15 ein” Změnit na “active” (zamknutí a opět odemknutí klíčkem, kessy nejspíše nepůjde) Upraveno Červen 16, 20205 r od Kuchar7
Červen 16, 20205 r Nemusi kessy fungovat, staci klucom. Aj ked idem do bankomatu alebo tak a nerad vypinam motor kvoli 5 minutovej zalezitosti. este otazka, nemoze sa nic stat, ze by to nejak porusilo vseobecne zamykanie, odomykanie auta pri vypnutom motore alebo kessy? je to bezpecne “aktivovat”?
Červen 16, 20205 r Pozor trebars na tebou spominane Nemecko....hrozi pokuta,ak nechas na mieste stojace a nastartovane auto...
Červen 16, 20205 r Žádné vedlejší efekty nepozoruji, pouze jde nastartované auto zamknout klíčkem. Použil jsem to párkrát v zimě, když jsem chtěl vyhřát auto a nenechávat ho odemčené. A ano, v některých zemích je zakázáno ponechat nastartované auto bez dozoru.
Červen 17, 20205 r Je to super funkcia...... a mimochodom prisiel uz niekto nato ako zapnut performance monitor ??? a popripade ci sa da aktivovat funkcia android auto???
Červen 17, 20205 r Mám nakódováno zamykání s běžícím motorem od Ferdy a jde zamknout i přes Kessy. U OIII pak musím tlačítkem na klíči.
Červen 17, 20205 r před 9 hodinami, luiki1 napsal: Je to super funkcia...... a mimochodom prisiel uz niekto nato ako zapnut performance monitor ??? a popripade ci sa da aktivovat funkcia android auto??? Samostatne aktivovat android auto nieje mozne,je sucastou balika smartlink a ten iba oficialne cez aktivacny kluc cez Skodovku Upraveno Červen 17, 20205 r od Patrik1971
Červen 17, 20205 r Pani, dnes ni to znamy urobil a nefunguje, preco? Auto mam superb (pochopitelne) r.v 2019, 2.0tsi, L&K.
Červen 17, 20205 r Ahoj lidi. Mám takový dotaz. Nějakým stylem se mi podařilo z Drive Select Modu odstranit nastaveni DCC. Nevíte někdo v jaké řídící jednotce a co přesně hledat? Ať to nehledám tejden. Díky moc
Červen 17, 20205 r Chtěl bych se zeptat, jestli tady je někdo, kdo umí řešit i věci poněkud podstatnější jako například bezdrátové připojení Android Auto a nebo třeba změnit funkci tlačítka tak, aby to rovnou skočilo do Android Auto a nemusel se člověk proklikávat tisíci nesmysly.
Červen 17, 20205 r Pani prosim Vas :-( preco mi to nefunguje? Myslim to zamykanie nastartovaneho auta
Červen 17, 20205 r před 1 hodinou, InteligentniLev napsal: Ahoj lidi. Mám takový dotaz. Nějakým stylem se mi podařilo z Drive Select Modu odstranit nastaveni DCC. Nevíte někdo v jaké řídící jednotce a co přesně hledat? Ať to nehledám tejden. Díky moc Před hodinou, Jozef1991 napsal: Pani prosim Vas :-( preco mi to nefunguje? Myslim to zamykanie nastartovaneho auta Pretoze sa bud vrtate v tom,o com nemate paru,alebo to davate robit kadejakym amaterom.Kodovanie modernych aut uz davno nieje ziadna brnkacka. Upraveno Červen 17, 20205 r od Patrik1971
Červen 17, 20205 r Patrik1971 .... nevies nahodov kolko taka aktivacia stoji ??? ... jednemu znamemu to vedia nakodovat za 120€ co mi pride trosku moc
Červen 17, 20205 r před 1 hodinou, Patrik1971 napsal: Pretoze sa bud vrtate v tom,o com nemate paru,alebo to davate robit kadejakym amaterom.Kodovanie modernych aut uz davno nieje ziadna brnkacka. Urobili sme presno to co, co je hore uvedene. Tak co sme ba tom mohli urobit zle?! ?♂️
Červen 17, 20205 r před 4 hodinami, Patrik1971 napsal: Pretoze sa bud vrtate v tom,o com nemate paru,alebo to davate robit kadejakym amaterom.Kodovanie modernych aut uz davno nieje ziadna brnkacka. to že to není žádná brnačka vím, já osobně se zatím učím. Proto jsem také psal o radu. Jak se říká, učený z nebe nespadl. P.S. Ted se mi pro změnu podařilo úplně odstranit nabídku všech možností
Červen 18, 20205 r před 11 hodinami, AdoksS napsal: Jozef1991: doplň fotku Tvého nastavení. To určitě trošku napoví. Ako myslis tu foto?
Červen 18, 20205 r Zrovna těch 5100,- za dodatečnou aktivaci SMARTLINKu mne dodnes nemrzí. Navigaci přes GOOGLE MAPY používám často a to pohodlí je super.
Červen 22, 20205 r Zdravim borci, viete mi poradit, resp naviest ma na dokodovanie zatvaranie kufra klucom a tlacitkom? A este dokodovat funkciu start/stop na pamat ( auto si zapamata v akej polohe bolo naposledy)
Červen 22, 20205 r Na kufr potrebujes vag can pro vcds tohle nedokaze a start stop si myslim ze pamet nejde udelat aspon jsem to nikde nenasel
Červen 22, 20205 r Před hodinou, roubic napsal: Na kufr potrebujes vag can pro vcds tohle nedokaze a start stop si myslim ze pamet nejde udelat aspon jsem to nikde nenasel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.