Mardako Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 V 24. 6. 2022 na 13:43, Goauld napsal: Budu dávat auto brzo do autorizaku na údržbu převodovky a haldexu, tak to zároveň nechám udělat a pak napíšu. Ahoj Mel jsi auto už v servisu Jsem v Chorvatsku a celou cestu jsem cítil benzin. otevřu víčko a proud benzinu z nádrže i když auto stojí pořad odkapavá . Nemate někdo číslo toho filtru nebo kde ten filtr je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Ahoj, ještě ne, zbývají mi 3k do intervalu, tak to pak budu dělat na podzim i s olejem, brzdama a přezutím. Jak ti tam stříkal benzín? Jakože z hrdla nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardako Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Otevřu víčko a při polovině nádrže valí benzin ven hlavne po ránu když se začne oteplovat. fakt to ale teče proudem. kdyz auto stojí z kopce tak nic neteče. Prochazel jsem spoustu servisních rozkresů a klasický uhlíkový filtr jsem tam neviděl. Jestli těm přetlak tedy neodchází přes víčko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2022 A do pravého zadního podběhu jsi se díval? Tam najdeš odvětrávací systém nádobky s aktivnám uhlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalrozkydal21 Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 (editace) Zdravím chlapi… Mám problém že mi auto škube za studena když mám jen trochu stlačený pedál když jedu za někým… Když se auto zahřeje tak škubání přestane… Nikdy jindy auto neškube ani při přidání plynu. Diagnostika hlásí toto. Bylo mi řečeno že ty magnety na snímačích jsou vyměněné. Editováno: 15. Září 2022, autor: Michalrozkydal21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Tak asi jsou vadné,nebo zkontrolovat kabeláž k nim.Kuna může být svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 (editace) @Michalrozkydal21 jestli ještě nemáš vyřešeno, měl jsem také vadné magnety ale chybu 14867 jsem tam neměl, dle popisku bych šel po senzoru otáček té vačky nebo jeho kabel 14869 - tuhle chybu jsem měl, pomohla výměna magnetu na výfukové vaččce, ale to bych řešil až vyřešíš senzor, zvlášť jestli magnety už byly měněné 133124 - tohle nesouvisí, je to jednotka kessy Editováno: 19. Říjen 2022, autor: midlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominik.br Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Dobrý večer, nemá prosím někdo zkušenost s následujícím problémem. Z ničeho nic se občas rozsvítí kontrolka EPC a zobrazí se závada Start-stop, auto necukne, nespadne do nouzového režimu, funguje normálně. Vypozoroval jsem, že se to stane při mírném zrychlení z 2st, ale velmi náhodně, třeba 1000km nic a poté 2x za pár dní. Po vypnutí motoru a následném nastartování kontrolka nesvítí. Najeto cca 150t km. Mám "diagnostiku" OBD-II, která chybu přečte jako 14846 - viz příloha. Při hledání podrobností k této chybě jsem narazil na souvislost s "Turbocharger Boost Control Position Sensor". Můj dotaz tedy je zda je opravdu problém v tomto senzoru a zdali se případně tento senzor dá vyměnit nebo je potřeba měnit celé turbo. Pokud by bylo potřeba měnit celé turbo, je možný u tohoto modelu repas (pokud dává cenově smysl)? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Ahoj, jak Vám startuje auto teď v zimě? Byl jsem dva týdny zpět v autorizáku, kde mi i kontrolovali baterii (která je údajně v pohodě). Když sednu do auta okolo nula stupňů a nastartuju, tak mi poblikává palubovka jak vánoční stromek a auto startuje oproti létu relativně delší dobu. Myslel jsem, že tomu pomůžu zapnutím nezávislého topení aby se ohřála voda v motoru, ale i tak jsem se nevyhnul problíkávání celé palubovky. Napadá mě ještě, jestli nejsou už horší svíčky, budou mít takových 40k km najeto už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 Zdar, ja mam nejako cez 40k a zatial v pohode, sice startujem vacsinou v garazi kde je tak 5+. Ked budeme u rodicov na Vianoce, kde budem stat vonku tak sa na to zameram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 U tebe to asi nebude směrodatné s tak novým motorem. Já mám nalítání 180k km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 Jaj, ja som to pochopil ze mas tak 40k. Ok, snad sa najde niekto dalsi, kto by to sledoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 @Goauldzimní starty úplně v pohodě, nájezd 206kkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 @Goauldnechával jsi měnit ten systém odvětrávání nádrže? Cena, číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perito Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Ahoj, za posledních asi 1500 km se mi 2x stalo, že na volnoběh (studený i teplý motor) začal motor jakoby vynechávat. Otáčky nějak zvášť nelétaly... jakoby vynechal nějaký válec, motor se třepal, kuckal... po chvíli přestalo samo (zvýšení otáček na neutrál nepomohlo). A potom ještě i za jízdy, také asi 2x v nízkých otáčkách a ustálené rychlosti začalo auto cukat a za chívli zase v pořádku. Jinak jede krásně a chyba v diagnostice motoru nic... Mohou to být ty magnety na vačkách, ikdyž k tomu není chyba v diag...? Diag jen Caristou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 5. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2022 @midlannakonec neměnil, protože to smrdělo jenom v létě při pařácích a nějak jsem na to zapomněl. Jestli nebudu měnit auto za novýho Kodiaqa/Superba příští rok, tak to nechám vyměnit před létem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 6. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2022 V 1. 12. 2022 na 9:47, Perito napsal: Ahoj, za posledních asi 1500 km se mi 2x stalo, že na volnoběh (studený i teplý motor) začal motor jakoby vynechávat. Otáčky nějak zvášť nelétaly... jakoby vynechal nějaký válec, motor se třepal, kuckal... po chvíli přestalo samo (zvýšení otáček na neutrál nepomohlo). A potom ještě i za jízdy, také asi 2x v nízkých otáčkách a ustálené rychlosti začalo auto cukat a za chívli zase v pořádku. Jinak jede krásně a chyba v diagnostice motoru nic... Mohou to být ty magnety na vačkách, ikdyž k tomu není chyba v diag...? Diag jen Caristou... Za tu cenu a praci s tema magnetama bych je klidne vymenil oba... jeden stoji cca 550 Kč a vymena je na 30 minut max... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perito Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Děkuji, souhlasím, asi se do toho dám. Ještě řeším, zda INA nebo originál díl, INA je 1/3 cena, ale nerad bych ušetřil na případně nesprávném místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar123 Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Ahoj mě se to chovali divné pouze na volnoběh Při jízdě jsem nic nepozorova Určitě napiš jestli to pomohlo Jsou to jenom tři šrouby a dal jsem tam taky Inu a dobrý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perito Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Ahoj, tak výměna obou magnetů pomohla... kuckání na volnoběh a občasné tahání v nižším zatížení zmizelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 (editace) Dobrý den. Vyskočilo na mě EPC a diagnostika říká, že to je chyba: 14846 - Snimac polohy ovladace plniciho tlaku P2563 00 [167] - neplatny signal Motor do nouzáku nepadá. Když to vymažu, klidně to drží půl dne a pak se to zase rozsvítí. Má s tím někdo zkušenost? Zatím mě napadlo jenom koupit ten nový snímač. https://www.automobilovedily24.cz/skoda/superb-kombik-3v5/115239/15020/snimac-plnici-tlak Děkuji přeji krásný den. Editováno: 22. leden 2023, autor: ztr00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 píše ti to ovládač na turbe nie snímač tlaku ... bud je KO alebo káble k nemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 @suri.: No, když dám do googlu "Snimac polohy ovladace plniciho tlaku", tak mi to vyhodí přesně ty věci, jako v odkaze... Hadičky nás taky napadly (kabel je u mě něco, co vede elektroniku). Nebo myslíš opravdu kabely, jako elektrické? Dám to na zvedák a uvidíme, co tam najdeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 ovladac plniaceho tlaku je ovladac na turbe , co tu mam jednu CJXA tak sa ani samostatne neda len cele turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 @suri. Turbo táhne v pořádku, nouzák nic, propady výkonu taky žádné. To bude beztak nějaká číčovina jenom. Každopádně díky moc, chlape! Máš u mě pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.