Květen 14, 201510 r ja myslim ze je to dano kolisanim napeti a tim i zmena v ucinku posilovace brzd. nic zasadniho. to same mi to delalo u auta pred tim a nijak jsem nad tim nepremyslel.
Červen 9, 20178 r Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí ! Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK! No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva. Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?! Stalo sa to iba raz....
Červen 9, 20178 r Neviem, že by to bola nejaká vada, ale problém je medzi pedálom a volantom:) Toto ma zaujalo: " jedu z mírného kopce a mírně celou dobu brzdím, pedál se v jednu chvíli o dost propadne a auto víc brzdí." Z mierneho kopca sa brzdí predovšetkým motorom a keď sa brzdí prevádzkovou brzdou tak prerušovane a silou. To je prax. Ak sa mierne tlačí na pedál dolu kopcom, tak brzdy tzv."zavädnú" a brzdový účinok je nižší, pedál ide nižšie, zohrievajú sa kotúče, kvapalina, platničky. A to je dobré akurát tak na prehriatie kotúčov a dovi, dopo:) Upraveno Červen 9, 20178 r od touareg3
Červen 9, 20178 r před 8 hodinami, jani_k napsal: Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí ! Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK! No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva. Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?! Stalo sa to iba raz.... U tebe to byli tim ze kotouc byl nejspis mokry a tim prvnim seslapnutim kdy to pocitove nebrzdilo si ho vpidstate osusil a na druhy pokus brzdil niormalne uz suchy
Červen 9, 20178 r pokud nastartuješ a poté jedeš z kopce a propadne se ti pedál, je to bohužel normální - aspoň u Rapida...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.