Yosef Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Mám to samé co pusher prvních 50 metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 ja myslim ze je to dano kolisanim napeti a tim i zmena v ucinku posilovace brzd. nic zasadniho. to same mi to delalo u auta pred tim a nijak jsem nad tim nepremyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jani_k Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí ! Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK! No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva. Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?! Stalo sa to iba raz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) Neviem, že by to bola nejaká vada, ale problém je medzi pedálom a volantom:) Toto ma zaujalo: " jedu z mírného kopce a mírně celou dobu brzdím, pedál se v jednu chvíli o dost propadne a auto víc brzdí." Z mierneho kopca sa brzdí predovšetkým motorom a keď sa brzdí prevádzkovou brzdou tak prerušovane a silou. To je prax. Ak sa mierne tlačí na pedál dolu kopcom, tak brzdy tzv."zavädnú" a brzdový účinok je nižší, pedál ide nižšie, zohrievajú sa kotúče, kvapalina, platničky. A to je dobré akurát tak na prehriatie kotúčov a dovi, dopo:) Editováno: 9. Červen 2017, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 před 8 hodinami, jani_k napsal: Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí ! Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK! No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva. Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?! Stalo sa to iba raz.... U tebe to byli tim ze kotouc byl nejspis mokry a tim prvnim seslapnutim kdy to pocitove nebrzdilo si ho vpidstate osusil a na druhy pokus brzdil niormalne uz suchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 pokud nastartuješ a poté jedeš z kopce a propadne se ti pedál, je to bohužel normální - aspoň u Rapida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.