Přejít na obsah

Propadání brzdového pedálu při běžícím motoru - proč když jsou hydraulické ?

DEFIANT

Doporučené příspěvky

• o 2 roky později...

Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí !

Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK!  No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva.

Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?!

Stalo sa to iba raz....:wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem, že by to bola nejaká vada, ale problém je medzi pedálom a volantom:)  Toto ma zaujalo: " jedu z mírného kopce a mírně celou dobu brzdím, pedál se v jednu chvíli o dost propadne a auto víc brzdí."   Z mierneho kopca sa brzdí predovšetkým motorom a keď sa brzdí prevádzkovou brzdou tak prerušovane a silou. To je prax. Ak sa  mierne tlačí na pedál dolu kopcom, tak brzdy tzv."zavädnú" a brzdový účinok je nižší,  pedál ide nižšie, zohrievajú sa kotúče, kvapalina, platničky. A to je dobré akurát tak na prehriatie kotúčov a dovi, dopo:)

Editováno: , autor: touareg3
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, jani_k napsal:

Mám "Rapka 1,2/77kW" a tie brzdy mi akosi nesedia...mám ho 3-rok a toť pri servisnej...som spomenul že akosi mám pocit že to slabo brzdí !

Hneď to dali na "valce" a čuduj sa svete výsledok bol OK!  No neviem....ale ten pocit o slabom brzdení ostáva.

Stalo sa mi v zime na D1 - súvislá vrstva snehu že som šliapol na pedál a "NIČ"! Až na druhé šliapnutie to začalo brzdiť ?!

Stalo sa to iba raz....:wacko:

U tebe to byli tim ze kotouc byl nejspis mokry a tim prvnim seslapnutim kdy to pocitove nebrzdilo si ho vpidstate osusil a na druhy pokus brzdil niormalne uz suchy

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...