Jenda Mechanik Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 Zdravím přátelé! Potřeboval bych radu. Mám Fabii Classic 1,2 HTP 12V 47kW r.v. 2004 a nedavno mi začala svítit kontrolka polohy opěradla ( nemám montovanou elektriku ), která svítí pořád ( po otečení klíčku za nějakou dobu vždy zhasne, což by mělo být normální ). Napíchnul jsem VAG, abych si prošel závady a našel jsem tam chybu hlavního relé J271 a pod tím hned defekt pojistky vyhřívání zrcátek, které mám manuální bez veškeré elektriky a navíc pojistka S196 ( pojistkový slot 38 ) nemá vyvložkovaný slot ( neni tažená elktrika). poslední defekt je, že centrál mi chodí normálně,ale páté dveře jsou bez reakce ( spínač je v pořádku ). Chci se zeptat, zda je možné v řidicí jednotce tyto funkce povolit či zakázat kódováním? V příloze posílám výtah závad. Auto jezdí normálně dál.chyba.TXT Díky za pomoc a rady. Citovat
Mirek 835 Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 V jednotce centrální elektriky BSG tyhle funkce nakoduješ,nebo odkoduješ. Někdo jse v ní vrtal,nebo ji musel měnit. Citovat
Jenda Mechanik Vloženo 18. Květen 2015 Autor Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Vrtal.... a bohužel nevim ten původní kod, abych si ho mohl opravit. Editováno: 18. Květen 2015, autor: Jenda Mechanik Citovat
Mirek 835 Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 No je to velice jednoduché. Vyhledej si tady na foru,nebo přes pana googla-Kodování a přizpůsobení jednotek Fábia. Musíš mít taky registovaný Vag.No a v tabulce jednotky BSG si vybereš podle stupně a roku výbavy co tam máš,ale když máš klassic tak asi skoro nic,pak ty položky sečteš-každá má uvedenou svou číselnou hodnotu a výsledné číslo je tvůj kod pro BSG. Citovat
Jenda Mechanik Vloženo 18. Květen 2015 Autor Vloženo 18. Květen 2015 Super díky. Takže ten VAG co to špatně nakodoval, tak ta samá sestava musí být schopna to vrátit zpět (nevim zda to má Registrovaé/Neregistrované ). Citovat
Mirek 835 Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 No jestli to kodoval tak musí být reg. jinak by ho to na kodování vůbec nepustilo.Ten tvůj kod zkus 25614. Jestli máš tažné tak 25615 Citovat
Jenda Mechanik Vloženo 18. Květen 2015 Autor Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Díky vyzkouším. Tabulku jsem našel a dám jí sem jako přílohu, třeba to někomu jinému usnadní hledání. Jinak pro svou informaci, to sčítání se provádí výběrem funkcí, které ŘJ podporuje pro danné vozidlo a ty se pak sečtou? Např A,B,C,D,E,F z toho uvažované vozidlo podporuje A,C,D takže A+C+D = výsledný kod ACD neberu zřetel na počet míst. k_dov_n_.pdf Editováno: 18. Květen 2015, autor: Jenda Mechanik Citovat
Royce Vloženo 21. Květen 2015 Vloženo 21. Květen 2015 No jestli to kodoval tak musí být reg. jinak by ho to na kodování vůbec nepustilo. Co je to za blbost? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.