Publikováno Květen 23, 201510 r Dobry den prosim o radu mam roomstra 1.4tdi 51kw. Pri studenem motoru je vse v poradku ale po ujeti cca 40 km my motor sam od sebe drzi otacky volnobehu v urovni kolem 1200 az 1300ot. Nevite nekdo cim to muze byt
Květen 24, 201510 r Autor Pokud rukou nadzvedneš pedál plynu, klesnou otáčky? To jsem nezkousel. Ale kdyz neni ,,tolik ohraty" tak pomuze proslapnuni pedalu na 3000 a opet to klesne na 900. Ale po delsi ceste uz ne.
Květen 24, 201510 r Autor U starých tdi to dělal tohle snímač teploty. Mam 2007. Zkusim ho vymenit. Dekuji
Květen 24, 201510 r Já jen, že už asi dvakrát jsem řešil to, že se plynový pedál nevracel zcela do klidový polohy. I to jde samozřejmě zkontrolovat přes diagnostiku.
Květen 24, 201510 r Autor Já jen, že už asi dvakrát jsem řešil to, že se plynový pedál nevracel zcela do klidový polohy. I to jde samozřejmě zkontrolovat přes diagnostiku. Kdyby to bylo pedalem tak se my to stava i pri studenem motoru. A ne pravidelne pri zahratem. Diagnostika zadnou chybu neukazuje. Mam tedy jen obycejny kabel za 150 kc. Na ktere hodnoty bych se mel zamerit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.