Publikováno Květen 26, 201510 r Čau, mám nově OIII v elegance, ale není tam zrcátko s dešťovým senzorem. Chtěl jsem se zeptat, zda by tam šel dešťový senzor nějak snadno dodělat. K zrcátku vede plastová krytka, kterou by mohla vest kabeláž, vše je vidět na fotografiích. Díky za reakce
Květen 27, 201510 r Práve čakám na dažďový senzor a chystám sa to v najbližších dňoch nahodiť. Ak máš automatickú klimatizáciu, v tom kryte pod zrkadlom sa nachádza senzor vlhkosti, ktorý by mal ísť vymeniť za svetelno/dažďový senzor. Ešte budeš potrebovať prepínač svetiel s polohou AUTO a dokódovať senzor do BCM. Dám info keď to budem mať za sebou. Upraveno Květen 27, 201510 r od iwhy
Květen 28, 201510 r Autor Ahoj, dík za info. Jo mám automatickou klimatizaci a tím pádem je v zrcátku senzor vlhkosti, o kterém mi původně ve škodovce tvrdili, že je to dešťový senzor, po koupi a vyzkoušení se mi však omluvili, že si to spletli . Ještě jsem se chtěl zeptat, tu změnu senzorů a přeprogramování dělají ve škodovce nebo si to děláš sám? Já nemám možnost si to sám přepreogramovat a asi bych tím ztratil záruku. A ještě se zeptám, pokud tam bude nový dešťový/světelný senzor, obsahuje v sobě i ten senzor vlhkosti? Dík moc za info
Květen 28, 201510 r Tak pokud uznali, že se spletli, tak jim dej šanci chybu napravit. I tak se ale obávám, že cestou autorizovaného servisu to nepůjde. Tohle jaksi není oficiální vylepšení vozu. O záruku přijdeš jen na tu část, která souvisí s tou přebastlenou.
Květen 28, 201510 r Autor V autorizovanem servisu, kde mi oktu prodali (predvadeci vuz po roce), uznali, ze se spetli (spletr si pry destovy senzor se sensorem vlhkosti), ale ze pry jsme jen lidi a chyby dela kazdy a stejne to pry dodelat nejde
Květen 30, 201510 r Autor muzu se zeptat a to jsi si dodelaval sam nebo ti to delali ve skodovce, pripadne na kolik to tak vyjde, dik Upraveno Květen 30, 201510 r od Pawouk Odstraněna citace.
Květen 30, 201510 r Škodovka tyhle věci nedělá, protože je neumí. Musíš se vydat cestou neautorizovaného servisu - myslím, že zrovna Milhausek chtěl říct, že to nabízí.
Červen 1, 201510 r Autor Ok, dik za info, je to tedy tak, ze destovy senzor jde vpohode dodelat, staci dodat senzor do zrcatka, napojit na existujici kabelaz a preprogramovat ridici jednotky. Ve skodovce mi to asi neudelaj, takze nejlepe sehnat nekoho, kdo to umi, nejlepe zde na foru , jeste jedou dik za info
Červen 1, 201510 r nevím jestli se ta existující kabeláž nebude muset upravit, ale v principu to tak je. Zadej si poptávku, kdo to udělá a on se někdo (možná) ozve
Červen 1, 201510 r Pokud jen chceš nahradit senzor(tj. nechat současné zrcátko) tak ten vyměníš kus za kus a jen ho pak správně nakóduješ, pokud budeš chtít coming a leaving home a automatické přepínání světel je nutné vyměnit vypínač světel a mezi ním a jednotkou BCM natáhnout jeden drát. To je celé.
Červen 2, 201510 r Autor Jen se jeste zeptam, kdyz se vymeni kus za kus, tedy cidlo vlhkosti za destovy a svetelny senzor, nebude tam pak chybet to cidlo vlhkosti? nebo ho destovy senzor ma taky nekde u sebe?
Červen 10, 201510 r Ahoj, co vsechno je nutne udelat, abych mohl mit asistenta dalkovych svetel? Je nutne vymenit cele zrcatko nebo jen spodni cast krytu? Musi se dotahnout i nejaky drat? Ted mam samozatmavovaci zrcatko s destakem a senzorem vlhkosti. Diky. Upraveno Červen 10, 201510 r od tomina
Prosinec 2, 20168 r V 1. 6. 2015 at 20:03, ferda25 napsal: Pokud jen chceš nahradit senzor(tj. nechat současné zrcátko) tak ten vyměníš kus za kus a jen ho pak správně nakóduješ, pokud budeš chtít coming a leaving home a automatické přepínání světel je nutné vyměnit vypínač světel a mezi ním a jednotkou BCM natáhnout jeden drát. To je celé. Ferdo, prosím Tě, rozumím tomu dobře tak, že pro dodělání dešťového a světelného senzoru u O3 Style stačí namontovat namontovat 5Q0 955 547 A, dokódovat a pro přepínání denního a normálního svícení vyměnit ovladač světel s polohou AUTO a od někud někam natáhnout drát? Díky
Březen 30, 20178 r nemám ani čidlo vlhkosti bo mám jen manuální klimu, ale budu muset měnit sklo a tak asi nechám dát sklo pro auta s čidlem. Prosím někoho o potvrzení toho, že to pak půjde dodělat případně o čísla dílů co budou třeba....zrcátko, kryty okolo senzoru, senzor a přepínač světel s polohou auto, že bych to začal pomalu shánět....díky :-) edit 14.5. tak to šlo.... senzor 5Q0 955 547 A samostmívací zrcátko 7N0857511L spínač světel 5E0 941 431D Upraveno Květen 14, 20178 r od cz pida
Červen 5, 20178 r ahoj . vedeli by ste mi poradiť jak nakodovat dažďovy senzor ( vymenil som senzor vlhkosti za senzor 5Q0955547 dazdovy + svetelny ) a zatiaľ chcem len ten dažďový a pák jak bude čas aj ten svetelný ... Dakujem
Červen 6, 20178 r V 5. 6. 2017 na 17:01, cossie05 napsal: ahoj . vedeli by ste mi poradiť jak nakodovat dažďovy senzor ( vymenil som senzor vlhkosti za senzor 5Q0955547 dazdovy + svetelny ) a zatiaľ chcem len ten dažďový a pák jak bude čas aj ten svetelný ... Dakujem zistil som ze senzor funguje aj bez kódovania
Březen 20, 20187 r Pánové takže, když mám automatickou klimu a stmívací zrcátko tak stačí dokoupit senzor 5Q0955547A a spínač 5E0941431D a pak jen dokódovat ano? už se nemusí tahat žádná kabeláž - do které nechci zasahovat v žádném případě. Děkuji
Červenec 5, 20187 r Ahoj chlapy,mám octavii 3 2013 obyč.zpětny zrcátko.měl jsem zde v zrcátku senzor vlhkosti,ktery se nahradil druhym stím senzorem deště a vlkosti .dešťak maka.koupil jsem vypínač světel s automatikou (4 polohovy)ale když jej vymění za ten puvodní (3 polohovy) tak my svíti pořad hlavní světla a na palubce hlasí zavada osvětlení!! nevíte někdo prosím jak to nakodovat_! děkuji za připadné odpovědi Upraveno Červenec 5, 20187 r od pajka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.