KubinoS Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 muj 333:-D jasné to patří k funkci stravovacího experta zajistit parkoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Na Bazaly se tesim. Vas uz jsem videl Zatim uz jsme na 20ti. Tak jsem zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 K Bazalům se taky moooc těším Bája 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Hurááááá Jsem hádal, kde to bude Takže pro mě chatka pro dvě osoby a přijedou dvě osoby (já a Tony) Příjezd PÁ/SO (upřesním), pokecat, prolézt Vám všechny auta, najíst, opít, odjezd v neděli Editováno: 27. Květen 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adis Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Kurde, tady se každý těší akurát na žrádlo? Jinak účast se nám pěkně rozrůstá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak to jsem zvědav Supe, musíte napravit reputaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To teda musíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Kdo vi jak u Bazalu vari, tak vi proc se tesiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Já tam byl nedávno na obědě, dal sem si restovaná játra a luxus, česnečka taky výborná! A zrovna teď jedu kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 může se případně otočit i kamarád passat B5,5 1.9tdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Supe chata pro dve osoby již neni :-) Musim narvat lidi společně do 4 lužkových jedině.... Bohužel byli hned včera pryč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Michale jelikož si nebyl na sraze ani tvůj kolega asi tak přednost s ubytováním mají lidi se Superbem už jen z duvodu kdyz by se na nekoho nedostalo tak by mi to pak vytkli snad chápeš co myslím... Pokud ale chces prijet treba prespat v aute nebo počkat jestli bude volne misto v chatkach neni problem nebo myslis na spanilku na otočku dojet? Tak neni problem si myslim... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) já jsem myslel můj nový kamarád passat b5.5 mám kombi, v autě bych se vyspal jako nic přehradu máme celkem kousek, tak spíš kouknout na starý známý tváře, kouknout kdo co vymyslel novýho a jak se daří Brňákům frňákům který jsem poznal, že dáš přednost staré partě je uplně jasný Editováno: 27. Květen 2015, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Divej přijet můžeš to je jasné :-) Superba si měl ačkoliv ses nezúčastnil srazu myslim tim jarní podzimní :-) Tak to můžeš ted napravit i když s pašíkem ok ? :-) edit: nemo.x Milane ty chces chatku bungalov nebo budes spat v supu ? Dej vedet kdyztak :-) Dik edit2:Tomaskeny ty to same ...co milan v cem chces spat? Jinak chatky pr odve osoby jsou plne už od včerejška byli hned pryč tak se musime poskladat do chatek společně jina kto udělat nejde kvůli kapacity bohužel já jen at stim počítají...Budu to na foru časem prezentovat kdo ským a kde a popřípadě po dohodě s lidma se můžete poměnit nebo prestoupit k nekomu koho treba znáte :-) Editováno: 27. Květen 2015, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Michal je slibotechna... stejně nedojede, nedojel když měl superba... :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Já myslím, že pokud teď přijede tak mu bude vše odpušťěno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Pokud budou chatky a bulgalovy bez ruznych malych zviratek, tak urcite. V aute se mi spat nechce, kdyz nemusim. Na jednu noc je mi to jedno, jenom nemuzu spat na horni palande... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Oka Milane píšu si :-) Jinak chatky musi byt zaplněny do fullu nejde aby byli v chatce pro 4 lid ijenom dva já jen pro info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ahoj. Bando Tak si mi tam prosím taky napište. 2 osoby . Apřijedem rovnou z dovolený Takže to bude masakr. Ale ještě nevím. Jestli už od čtvrtka a nebo v pátek. Podle toho jak se z Chorvatska pojede . Ale počítejte s námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Pěkné, Honzo dám včas vědět. Ale přijet je samozřejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Opět se hlásí stravovací expert, který potvrzuje rezervaci na oběd u legendarních "Bazalů" vice info o http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ mapa: http://www.restaurace-u-bazalu.cz/mapa/ 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Jo, tak to by šlo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Takový návrh, u Freeportu je nové parkoviště kde se dá zaparkovat vedle sebe v řadě až přes 40 aut, takže by tam byli dobré společné fotky, protože u Těch Bazalů se asi moc všichni pěkně pohromadě nevyfotíme. Takže pokud budou organizátoři pro, zajeli by jsme tam. Pro info. od Bazalů je to 22km. Pak něco pro ty co mají rádi zmrzlinu, ve Znojmě je ráj zmrzliny, kde mají snad nejlepší kopečkovou zmrzlinu v ČR co jsem jedl. Pravidelně jsi jí tam dávám a je luxusní. Když se pojede k Freeporu tak se pojede kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A myslis ue u freeportu bude to parkoviste v sobotu prazdne, aby jsme se tam vlezli vedle sebe? Kdyz jsme byli na sraze na Vranove,tak se jezdilo k Intersparu a spojilo se to s nakupem, kdo chtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.