camillio Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Ahojte, dnes jsem nám do rodiny přivezl nového voňavého Raplíka Jedna věc mě zarazila a rád bych se tu na ni zeptal: manuál říká, že "směrová světla se automaticky vypnou po průjezdu zatáčkou nebo odbočení" - jenže to se právě nějak neděje. Odmyslím-li trojblik, zůstává páčka blinkru v poloze na blikání a musím ji vracet ručně. Je to tedy závada, nebo je to zase nějaká příplatková funkce? :-/ Editováno: 29. Květen 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 doufám, že to ještě stále závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jchv Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Je to závada. Zřejmě někde na volantu. Mám rapida, blinkry po otočení volantu zpět vycvaknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Dobré vědět, díky. Tak v pondělí jdu otravovat prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Otázka je, pod akým uhlom je natočený volant pri zatáčke,alebo odbočovaní. Na to, aby sa páčka vrátila do základnej polohy, musí byť určitý minimálny uhol natočenia volantu. Skúšal si to na mieste bez jazdy natočiť a vrátiť volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 31. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 V T křižovatce mi spolehlivě vypínal Favorit, Matiz i Citroen. Bude to závada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 A nevypíná vůbec nebo vypíná z tvého pohledu pod větším úhlem než bys chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Effective: vůbec. Nejspíš někdo na něco zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tak to reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jj, zrovna to jdu domlouvat. Ale díky všem, přeci jen jak jsem přesedl do auta o 18 let novějšího, tak jsem si nebyl jist, jestli se obecný vkus ve vypínání blinkrů mezitím nezměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Trojblik ti funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Trojblik ano. Nevrací se páčka po zatočení do "neutrální" (neblikací) polohy. Už jsem objednaný na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 a co blinkry fungují normálně? Promiň, ale mám pocit, že už se tady trochu (ne tvojí vinou) točíme v kruhu :-) Hlavně sem pak nezapomeň napsat jak to v servisu dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Všechno funguje úplně normálně, jen blinkry, jsouce přepnuty do polohy (tj. ne trojblik), nevypnou se po zatočení a srovnání kol. Prostě páčky zůstanou přepnuté jako u MBčka, bliká se vesele dál, a musí se ručně vypnout. To jest drcnout do páčky aby se vrátila doprostřed. V pátek to pojedu nechat zkouknout (pokud mi do toho něco nevleze) a dám vědět. Ona to není taková trága, dokud se nevymyslelo vypínání (což Škoda dělala poprvé asi u favorita), tak se tak jezdilo. Jenže už jsem rozmazlenej :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Vracení páčky už u 120... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Tu jsme neměli, u nás (= rodičů) se přesedalo ze Š110 rovnou do Favorita. Díky za doplnění mezery ve vzdělání :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Když dáš blinkr a pomalu točíš volantem, měl bys v půlce 1. otáčky (90°, pi/2) uslyšet cvaknutí aretačního kolíčku - potom už by se měl kdykoliv při točení do polohy zpět vrátit sám. Editováno: 1. Červen 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ve čtvrtce otáčky (pi/2) neslyším nic :-)) Ale jak píšu, už jsem jedním kolem v servisu, pak dám vědět, čím to bylo. Sám jsem zvědav, kde soudruzi udělali chybu. Možná tam nebude ten kroužek vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 nachytals mě švestkách (a to mám jít za týden na státnice). Tak to bude zajímavé, Poměrně kuriozní závada u nového auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 možná by jsi to ještě mohl nafotit, protože se nemohu zbavit dojmu, že je kolem toho stále mnoho nejasností 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jop, možná videjko by pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Čomu nerozumiete?Zapne smerovku napr.do ľava a môže točiť volantom do ľava do prava a smerovky si stále blikaju do lava.Nevypne ich. Chyba v podvolantovom krúžku.Reklamovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Já myslím, že poslední příspěvky už jsou ryzí satira :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Boze. Co je na tom k nepochopeni. Uz od prvniho prispevku je jasny ze je to zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 29. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak blinkry "už" opraveny, seriál bezmála o délce Dallasu v mojem vlákně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.