Červenec 9, 201510 r Autor Tak jsem konečně připojil kabeláž a udělal to trošku profi. Cena konektorů byla 150kč a piny za cca 90kč,
Červenec 9, 201510 r Včera jsem viděl červený Spaceback s tímto LED svícením. Z pohledu protijedoucího řidiče je to docela dobře viditelné, ne že ne, a vypadá to na autě i docela dobře. Ještě by se Kucis mohl s námi podělit o link na ten eshop s piny a svorkovnicí.......
Červenec 9, 201510 r Autor konektor zde http://www.amd-autodily.cz/zarovky-pojistky/svorkovnice-2-polova-20.html piny jsem kupoval na EBAY.DE pod označením 1452668-1
Červenec 24, 201510 r ja som mal moznost dnes vidiet tiez rapida s ledkami a vobec mi to nepride take skvele ako to opisujete, DRL v hlavnom svetlomete mi pride ovela krajsie a viac zapada do auta; v tych hmlovkach to vyzera ako keby si n iekto dal do hmlovky led ziarovky alebo nejake modre srandy..
Červenec 24, 201510 r Včera jsem viděl jednoho černého a to nové LED svícení má rozhodně +. Osobně se mi to líbí víc než ve světlech a dle mne to svítí i víc.
Srpen 4, 201510 r Tak se nám mlhovky s LED DLR množí. Bílá barva se stříbrnými mlhovkami-takový divný, modrá Race a stříbrné mlhovky-OK, červený Space Style plus /=černé mlhovky/-OK. Ještě bych chtěl vidět bílou s černými mlhovkami naživo. Jasně, že nejhezčí to má OIII s tou designovou trubicí, to je bez diskuze. Ale ostatní auta na silnici mají LED DLR kolikrát designově hůř, než ten náš miláček Rapid.
Srpen 4, 201510 r SuperB 3 to má nejhezčí Sice Rapid to nemá nic extra, ale asi to je furt hezčí jak F3, kde to je moc tlustý a krátký
Srpen 13, 201510 r http://www.aliexpress.com/item/High-quality-LED-Daytime-running-lights-front-Fog-lamp-Fog-Lights-For-2013-Skoda-Rapid/32216845516.html tady to prodávají a je tam i par fotek
Srpen 13, 201510 r To už tady několikrát proběhlo. Není to originální řešení, které má teď Rapid krátce s novým MR.
Srpen 13, 201510 r Nelíbí, nelíbí. Nápad dobrý, ale takhle nízko to vypadá prostě hnusně a funkčně to bude ještě slabší, než ty DLR mlhovky. Btw. koukám, že číňan má oranžový celý blinkr (a to vypadá taky hnusně. Tak, teď jsem mu to nandal a můžu jít makat )
Srpen 17, 201510 r Ta vlnovka ala hjonde alebo audi sa k dizajnu rapida absolutne nehodi..i samotne hmlovky maju lichobeznikovy hranaty tvar, tak isto aj v svetlometoch su lomene hrany a ledkova vlnovka by bola uplne mimo aj keby bola umiestnena v nich. Jedine dokonale riesenie led drl je podla mna len na koncepte rapid sport..a bohuzial nebude asi nikdy dostupne.
Srpen 28, 201510 r Tak příští týden se také pustím do mlhovek s LED DRL. Ještě bych měl dotaz na Kucise - čím jsi vyřízl ten nadbytečný kus plastu v nárazníku a plus / mínus jsi napojil normálně u H15, jo?
Srpen 28, 201510 r Tiež sa chcem spýtať Kucise. V Etke som našiel dva druhy hmloviek s denným svietením. Ktoré si dával ty? Aký si mal kód na hmlovkach?
Srpen 28, 201510 r jsou tam dva druhy, pro style plus nebo jak se to teď jmenuje a pro obyč rapid nevím jaké mají kódy, ale když se kouknu na rozdělení u "starých" mlhovek, tak pokud je na konci A, jedná se o verzi zatmavené mlhovky...
Září 1, 201510 r Tak, mlhovky s LED DRL jsou doma, jedná se o tmavou verzi: Do konce týdne by měly dorazit konektory s piny a o víkendu se na to vrhnu. Jinak čísla na tělech mlhovek jsou: 5JA 941 699C (levá) 5JA 941 700C (pravá) Odběr jednoho LED modulu je 0,41 A při 12,07 V, takže příkon 4,95 W, za obě světla tedy 9,9 W. Upraveno Září 1, 201510 r od slapnahrabe
Září 1, 201510 r Tak, mlhovky s LED DRL jsou doma, jedná se o tmavou verzi: IMG_20150901_112025.jpg Do konce týdne by měly dorazit konektory s piny a o víkendu se na to vrhnu.1 Cena?
Září 1, 201510 r Za 2000 kč no nevím já určitě nedám žádný mega efekt to teda není.Viděl jsem to na živo a nic moc teda ale každý má jiný vkus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.