Přejít na obsah

Climatronic - problémy, závady

night-man

Doporučené příspěvky

• o 7 měsíců později...

Tak posun. Po ujeti par km a jedom mezistartu klima zacla teochu chladit. Chyby jsem smazal znovu nacetl a uz se objevila jen chyba 9480469. 

Zitra jsem se narychlo domluvil na doplneni klimy. Snad to pomuze.

Kdyby nekdo mel jine nadapy, proc to neslo. Prosim o ne. Diky

Editováno: , autor: koudy_123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl opět na nákupech. Po cca dvou hodinách po mpředchozí epizodě. Vyjedu a zale to nechladí. Načtu chyby a jsou tam zase stejné. Dojedu 3 km do podzemní garáže. Následuje nákup 1ř- 20 minut. Vyjedu z garáží, zapnu klimu, ta se rozjede jak za mlada a chladí a chladí. Vymažu chyby, púo chvíli načtu chyby a nic. Žádná chyba, klima chladí.

Já to nechápu. Jak to může takhle blnout?

Jak se dá z měřených hodnot zjistit, co tomu je (ventil, klimakomresor, ..)? Nenavedl by mne někdo, prosím?

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zdravím. Nevím, zda to patří sem, ale někde musím začít.

Při spušteném Climatroniku mi smrdí v kabině něco jako spálená guma.  Po rozjezdu auta mi začne z prostoru  někde jak je kabinový filtr něco kvílet. Zajímavé je, že to dělá jen když je zařazená rychlost. Když zkusím na místě jen přidat plyn, tak je klid. Po nějaké době ten zvuk přestane. Jak auto vychladne, tak se to zase opakuje.

Když přijdu ráno do garáže, je ten smrad dost cítit i v té garáží. Tedy musí to být něco v motorovém prostoru.

Díky za jakékoliv nápady, vůbec netuším.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...