Frygo Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Myslím, že když je venku pod 4 stupně celsia, tak se ti klimatizace nespustí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas F Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 A jak s tím odmlžováním, to taky v zimě nemá fungovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy_123 Posted August 1 Share Posted August 1 Prosim vas o rychlou pomoc. V So jedem na do olenou a prave jsem sedl do auta a klima je kapit. Chybova kody viz obr moc dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy_123 Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Tak posun. Po ujeti par km a jedom mezistartu klima zacla teochu chladit. Chyby jsem smazal znovu nacetl a uz se objevila jen chyba 9480469. Zitra jsem se narychlo domluvil na doplneni klimy. Snad to pomuze. Kdyby nekdo mel jine nadapy, proc to neslo. Prosim o ne. Diky Edited August 1 by koudy_123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy_123 Posted August 1 Share Posted August 1 Tak jsem byl opět na nákupech. Po cca dvou hodinách po mpředchozí epizodě. Vyjedu a zale to nechladí. Načtu chyby a jsou tam zase stejné. Dojedu 3 km do podzemní garáže. Následuje nákup 1ř- 20 minut. Vyjedu z garáží, zapnu klimu, ta se rozjede jak za mlada a chladí a chladí. Vymažu chyby, púo chvíli načtu chyby a nic. Žádná chyba, klima chladí. Já to nechápu. Jak to může takhle blnout? Jak se dá z měřených hodnot zjistit, co tomu je (ventil, klimakomresor, ..)? Nenavedl by mne někdo, prosím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts