johnnoon Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Rád bych se zeptal, na koho se mám obrátit s prosbou o pomoc při instalaci dekorativních lišt s ambientním osvětlením ? Myslím že na to sám nestačím. Praha a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezedak Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ahoj, nevíte někdo co je všechno potřeba změnit (překódovat) pro rozšíření ze 3 na 10 barev? Nebo uvažuje se i více barev? A jaké máte nastavení intenzity? Osobně mám na PD 40%, dveře 80%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Určitě BCMku + dle toho co se zjistí co přestane korektně fungovat po její výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvajo10 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 V 31. 12. 2016 na 14:09, Radek73 napsal: Radek73 Prosím ťa ako si postupoval pri inštalácii dodatočného led osvetlenia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilkoxs Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Ahojte uz to tu zaznelo ale nejako som sa nedopatral k informacii, chcel by som dorobit ambientne podsvietenie a zaujimalo ma co okrem hardware-u by som k tomu potreboval? ako je v tomto pripade riesena kabelaz? Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosatko Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Ahoj, chci se zeptat, všimnul jsem si, že mi ambientní osvětlení včetně osvětlení nohou (všech čtyř míst) svítí i za dne, při přepínači světel na auto a světla nesvítí. Svítí to i při vypnutích světlech v poloze 0. Má to tak být nebo se to má logicky svítit až spolu s hlavními světly... děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Svítí pořád, pokud to v infotainmentu nevypneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosatko Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 děkuju za odpověď, docela zbytečný, když to svítí i přes den, stejně to není vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 nedá se to dokódovat ? ...stejně tak osvětlení interiéru při otevřených dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Zdravím mám v pláne kupovat tieto lišty s LED od Mihocar.cz, chcem sa opytať či to zvládnem namontovať sám (nemyslim kodovanie). Poprípade až to niekto robil poprosím fotky. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Tuší někdo, co je toto za úpravu? Originál to nebude, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wosatko Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 to spíš je vada LED pásky, také jsem to měl, né teda v takové míře, ale kousek cca 10cm mi svítil tak na 50% a bylo to vidět. Reklamoval jsem to a bez problémů mi tuto LED lištu vyměnili v servisu a teď funguje jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 No dané auto zřejmě buď pásky ve dveřích nemá a nebo jsou teda vypnuté. No zajímavé, musím se na to podívat zblízka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Zkusit obnovit tovární nastavení Osvětlení interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Kdepak, byla to atrapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny17 Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Pánové máte někdo přestavbu za sebou? Pro shrnutí co je vše třeba na dodělání? Zatím jsem se z vlákna dozvěděl že přední lišty starší, dveřní nové, jak prodrátovat, kam natáhnout, dopinovat, co s HW ještě dokoupit? Díky Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Pokud je auto od modelového roku 2017 a novější a nemá ventilované sedačky je nutné měnit BCMko(schází PIN 29 ve svorkovnici C - první od sedadla řidiče na BCMku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Včera som prvý krát išiel večer na mojom aute a keď auto stojí tak svietia mi všetky ambientné lišty, keď sa pohnem vpredu na prístrojovke sa vypnú a svietia len bočné vpredu a vzadu, nevedel som to v nastavení nájsť, neviete mi poradiť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Doporučuji provést tovární nastavení pro oblast Osvětlení interiéru(jiné řešení jsem nikdy nenašel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Ja som našiel len toto v príručke (osvetlenie interiéru tam nevidím, mám už kadečo v aute nastavené a nechcel by som aby mi to zrušilo všetko): Menu Tovární nastavení (Výrobné nastavenia). Obnovenie všetkých nastavení/údajov Obnovit výrobní nastavení (Obnoviť výrobné nastavenia) - obnovenie všetkých výrobných nastavení Obnovenie jednotlivých nastavení/údajov Zvuk- obnovenie nastavení telefónu Rádio - obnovenie nastavení rádia Vozidlo- obnovenie nastavení systémov vozidla ■ Telefon (Telefón) - obnovenie nastavení telefónu Média (Médiá) - obnovenie nastavení médií Hlasové ovládání (Ovládanie hlasom) - obnovenie nastavení ovládania hlasom Navigace (Navigácia) - obnovenie nastavení navigácie Systém - obnovenie nastavení systému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Badura: Já to měl stejně. V nastavení ambient osvětlení je nutno ťuknout na kroužek s tečkou, co je na palubce, a nastavit jas samostatně. Já si třeba nastavil, že palubka mi svítí míň než dveře. Při vypnutí zapalování se pak obojí rozsvítí naplno. Editováno: 15. Srpen 2018, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Delphin, ferda25 ďakujem, dnes to vyskúšam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Je tu niekto zo Slovenska (najlepšie stred) kto by mi vedel lišty namontovať a nakodovať. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 V 29. 12. 2016 na 0:47, Radek73 napsal: Koupit se to dá. Akorát to řeším. Předek (krátká vlevo+dlouhá v pravo) cca 3500,- použité. Přední dveře 1600,- ks nové. Zadek zatím nemám. LED řeším neorigo. Mám ale 16 barev. :-) Od originálu k nerozeznání. Na palubce jsou lišty nacvaknuté, na dveřích jsou natavené. Tam je to větší vopruz. Zítra se pokusím o nějaké foto. daju sa kupit listy s ledpasikom? myslel som ze len cely tapacir, ci sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Jasne listy sa daju kupit. Predne stoja cca 100€ pouzite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.