Tomik152 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Teď se mi stala zrada. Před 3ma dnama sem měnil prostřední cívku. Dneska dojdu k autu, nastartuju a kolísaly otáčky, tak sem zanadával že zase odešla další. Oddělal sem kryt motoru a zase ta prostřední cívka. Škvařila se od ní umělá hmota, tak sem vypl motor a do pondělka sem dojezdil. Podotýkám že mi tam dávali origo cívku. Kde může být zrada? Nebo sem prostě jen narazil na vadný kus? Na tu měněnou sem najezdil cca 20Km a dneska odešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 KO svíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 1) může bejt v zádeli svíčka = preventivně bych s novou cívkou vyměnil i celou sadu svíček, ta odhadem pětistovka za 3 svíce (předpokládám že když píšeš "prostřední cívku", tak že máš HTP) se určitě vyplatí. 2) ta nová cívka mohla bejt už z výroby vadnej kus, naprostou spolehlivost nedokáže bez otestování každýho kusu před expedicí z fabriky zaručit žádnej výrobce = ty ND by pak sice měly kosmickou kvalitu, ale cívka by nestála tisícovku, ale minimálně 5 000,- českejch kulatejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik152 Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 A svíčky dáváte Brisk nebo NKG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Já BOSCH jednobod, typ bych musel hledat... Ale podle otypování pro svůj motor. Brisky N-15CY jsem dával do formana 135. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik152 Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Super dík moc, včera mi došla ta nová cívka, nasadil sem, nastartoval ujel 20Km, vypnul motor, nastartoval a ok:) Tak koupím jestě jednu náhradní cívku a budu se těšit světlým zítřkům. Dík moc za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ohledně těch cívek - doporučíte nějakého výrobce? Při pátrání po netu jsem objevil Teslu, Hellu, NGK, prvovýrobu (výrobce neuveden) a nějakou Čínu. Kromě Číny cena vesměs stejná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Kromě Číny je kvalita těch ostatních srovnatelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Na civku se podívej tady mám ji taky jako náhradní http://www.cc-autodily.cz/civka-zapalov-s-kabel-1_1?brand=SKODA&model=FABIA A svíčky kupuji Brisky za 50 kč a jsou to orginaly taky v cc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Je mozne takuto cievku, ktora sa po 3 dnoch pokazi aj uspesne reklamovat? Alebo sa bude predavac vykrucat a nebude to chciet zobrat spat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Na vyřízení reklamace mají 30 dnů,na prodavači to až tak moc nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Zdravím,když jsem Fabku koupil,měla najeto asi 72 000km. Po 14 dnech od koupi odešla 1 cívka(nevím,zda byla nějaká měněna již dříve).Naštěstí,od mechanika v Polsku 200m.Vyměnil mi ji , a doporučil cívky BERU.Teď mám na nich najeto 71tis. a klid. Origo vozím jako ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.