Tomáš Truhlář Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Zdravím všechny nadšence, prosím, chtěl bych si nahradit "prohnilé" světlo SPZky za nové a zároveň si koupit LED "žárovku" do něj, poradte mi prosím, kde nejlépe koupit samotnou lampičku a možná spíše jak velká sufitka tam je? myslím tím, jak dlouhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) Ahoj jukni se sem Mam od Roberta nejen osvetleni SPZ. Jedna mi uz sice odesla ale bezproblemu mi ji vyreklamoval. Doporucuju. Editováno: 21. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Odšroubuj dva šroubky a změř si ji. Případně se podívej do originální sady náhradních žárovek, tam je taky. Přijde mi to rychlejší, než čekat, až to někdo změří za tebe. Jinak je tam docela dost prostoru a kontakty jsou dlouhé, takže tam určitě bude minimálně 0,5 cm variabilita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Je tam ta krátká 38 mm, ale dáš tam i tu delší 43 mm. Jen když tam dáš delší sufitku, tak nesmíš při vracení do kastle mít puštěný světla, bo se dotkneš dveří a zbytečně si spálíš pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 zdar kluci,jsem tu nový,tak doufám,že dělám dobře a nezakládám duplicitní téma. Rád bych kdyby ste mi poradili,koupil jsem si superba,je to facelift 07 2.8 V6 a zjistil jsem,že mi nesfítí osvětlení spz,sundal jsem sklíčka a velá komplet elektrika se mi vysypala,včetně zelených plesnivých žárovek. Jak je to možné? kde to zatíká? a jak to opravit,budu muset koupit celý vnitřek a na jakém systému to tam vlastně pracuje,všiml jsem si,že jsou žárovky chycené společné se sklíčkem,ale kde se to připevnuje uvnitř a kde je kontakt jsem si nevšim. Dík za případné rady;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Mas tam plastovy kryt v ktorom su uchytene dva pliesky do ktorych davas sulfid ziarovku, cele sa to opatrne zasunie dnu a svieti. S tym zatekanim to mam obdobne, nechapem ako, tam ta voda asi prsi dohora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) no právě,že se mi celé ty plechové jazýčky vysypaly,takže nevím,jestli to pujde koupit celé,nebo jak to opravit... Editováno: 5. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Zajdi na vrakoviště a kup to. Já jsem potřeboval koupit jen to sklíčko na osvětlení SPZ. Nakonec jsem na vrakovišti koupil celou tu lištu s osvětlením SPZ a mikrospínačem na otvírání kufru za 300,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 co se týče toho zatékání,tak bych to přisuzoval tomu,že pokud ti zestárne to gumové těsnění kolem toho sklíčka tak tam tudy se ta voda dostane.Jak se tam dostane už je další věc,ale co třeba při mytí auta nebo i za deště,když ti jde od zadních kol sloupec vody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 přeeesně,u černýho supa jsem to měl taky celé vyhnilé a je to tím těsněním,u šedýho mám nové a je to cajk,jinak někde na netu jsem viděl komplet i s vnitřkem v akci za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tak pokud bys to zase našel,tak třeba hoď odkkaz,jinak jde to nějak jednoduše vyměnit i s tím těsněním,nebo třeba do servisu. Neříkám,že jsem lama,ale ještě jsem se nedíval;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Superbáci, máte někdo zkušenosti s tímto LED osvětlením spz? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb/exterierove-doplnky/skoda-superb-sedan-led-osvetleni-spz-jom-kompletni-id:10834.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Je to dost drahý, v porovnání s cenou žárovky, takže pokud nepotřebuješ ten kryt, tak bych řekl že to jsou vyhozený prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Asi tak, staci obyc ledka kterou narves do puvodni patice sufit. Mam doma jeste par ks ze superba klidne napis necham ti to treba za pade, octavka mi hlasi chybu, sup to nedelal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Právě že to je dost drahý, tak se ptám jestli to náhodů někdo nemá. Protože za tu cenu to snad šajnuje jak nevím co. Mám tam zatím ledky taky z OB, a už druhý ptž co mi prodali předtím tak se normálně roztavily, takže reklamace a dali mi druhé a uplně jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Já to taky vidím, jako drahý. Hlavně jakmile to odejde, může se to celý zahodit A hodí se tam něco decentního a ne aby to svítilo jako bůhví co. Tuhle jsem jel za autem, co měl nějaký vysoce svítivý LEDky a vypadalo to otřesně, až to skoro oslňovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 toto konkrétne je úplne na hovno! 1.drahé, z číny to máš za facku ale aj tak by som do toho neišiel 2. svieti to ja k hovado! načo kurnik na ŠPZ a fakt to je rusive pre sofera za tebou, videl som to svietit na zivo po 3. nemá to homologizáciu a svieti to jak las vegas - lepidlo na policajtov... ja som to vyriesil, kvalitnejsími ledkami s menšou svietivosťou. od vtedy mi nikto zo zelených na to nepindal, je to pekné, nebije to však do očí, ledky sa neprehrievajú, ani neblikajú a chybu by nehlásili ani na 2 oktávke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec31 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 ahojte..prestalo mi svietit osvetlenie SPZ...problem je v tom ze som uz kupil aj druhu listu s osvetlenim ale z nejakeho dovodu mi prestala ist stava do osvetlenia...zadne svetla mi svietia tak ako maju ale z nejakeho dovodu mi nejde 12V do tej listy... kde by som mohol hladat najblizsi spoj? alebo z coho v resp odkial ide napatie do listy? viete mi poradit? dik igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec31 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 hosi....sme sa nepochopili....mne nejde stava uz na ten privodny pin ...na pin co napaja osvetlenie...uz tam nemam stavu...cize potrebujem radu...kam ide pin? do akej svorky v aute? smerom k napajaniu..nie k osvetleniu...lebo mne uz v kablikoch z hada nejde 12 V... a tie fotky som si nemohol pozret lebo nemam opravnenie od admina...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 zlomený drát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 To lovec31: Nechápu, že kupuješ novou lištu a předtím nezměříš, zdali není v háji napájení Už jí máš, tak dobrá. Především změř, jestli Ti na osvětlení chybí plus nebo minus Pokud minus, tak jen ukostříš. Pokud plus, udělej "bypas" z koncového světla a to přímo na kabel v kufru, který vede do víka. Jednoduchý úkon. Control modul řešit nemusíš, osvětlení SPZ není na něj napojeno. Za chvíli budeš mít hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovec31 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Nie nie..najprv prestalo svietit jedno svetielko potom druhe..odhnili mi kontaktiky v liste..znama porucha:-))na zaklade toho som kupoval druhu listu..a nejde mi +12v...preto som chcel najst odkial je ten 12v kablik napajany..ale asi mas pravdu a odpichnem ho zo zadneho svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.