Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zvuk je takový divný no :-)

Tady přikládám pro porovnání zvuk mojeho 1,9TDi 96kW AWX jeste jak mel origo mapy :-)

• Autor

takže je to normální?

• Autor

mi ale nejde o zvuk volnoběhu ten se mi zdá ok ale když přidám plyn tak u 1200 - 1600 nebo 1800 ot. je to více hlučné. Pak už je to lepší. Pozoruju to jen u zahřatého motoru.

natom zvuk use mi něco nelíbí... Skontroluj všechny hadice od vzduchu jestli nemaji prasklinku nebo něco...A taky u turba vlnovec .... Jinak krom zvuku nejake divne projevy jizdy nejsou ? Más moznost v okolí se projet ve stejne supu a porovnat to ? Odkud jsi ?

• Autor

jsem z ostravy. Nenašel by se někdo kdo by se v tom třeba projel a řekl mi že je to normální nebo ne? Pokud je potřeba něco vyměnit potřebuju vědět co.

V pondělí mám volno tak by ses mohl stavit bydlím od ostravy asi 20 km :-) A můžeme porovnat s mojim kdyz ho vytočíme a projedem i tvého :-) Co ty nato ?

edit. co tam máš za olej a kolik je na něm nalítané ?

Upraveno od Airman64

• Autor

můžeme ale mám volno až odpoledne. Olej je podle faktury měněný před měsícem  a je tu napsane 5w30 longlife vw 504/507.

oka neni problem já budu ráno spát stejně tak vpohodě :-)

Tak LL je špatně a specifikace také, na PD má být 505.01

Bych ho hned vyměňil za 5W40 Castrol Edge Titanium FST nebo ja kto presne je ten typ :-) a meňil co 15 tisic :-) A máš klid... LL bych do auta nedal :-)

• Autor

no tak ten zvuk dělá s největší pravděpodobností kryt motorum když jsem ho totiž sundal tak to nedělalo, ale nevím ještě jak za jízdy. Zkusím ho nějak lepe přichytit ať nedělá takový zvuk a bude to ok. Taky jsem slyšel že long life je blbost.

kukni na uchytenie filterboxu tam byva vecsinou problem!

• 6 měsíců později...

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat povedlo se Vám vyřešit tento problém?? Pozoruji na svém superbu stejný problém, kdy motor při 1500 otáčkách vydává velmi podobný zvuk jako ve videu nahoře. Olej je měněný nedávno a rozvody byly měněny před 50tis. 

Díky moc

• 3 týdny později...

drnčí plast o plast (hadice sání před filtrem o kryt nad filtrem... molitan mezi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.