Březen 14, 20196 r Male inspiracie. Kto ma nizsiu vybavu a cierny ramcek chce nahradit striebornym, ramcek sa da objednat. Cislo: 6V0 711 456 2ZZ Dalsia zaujimava kombinacia je seda. Volant sme menili uz skor, paka vcera. A ramcek mal tiez cierny, tak sme dali chromovy
Březen 15, 20196 r Ja uvazoval nad tim alcantarovym volantem, nicmene pak jsem od toho upustil. Sel bych do toho i za celkem nehoraznou cenu jen v pripade, ze by byla k dispozici prave i radici paka a rucni brzda. Bohuzel (pro mou penezenku bohudik ) neni. Koukam, ze jsem trosku mimo tema, tak nic...
Duben 25, 20196 r Chcem vymeniť hlavicu radiacej páky ale mám DSG, ako dám dole tu červenú poistku na novej páke.Odoslané z SM-G965F pomocou Tapatalku
Srpen 6, 20196 r V 13.12.2017 na 10:57, Patrik1971 napsal: Netreba kupovat novu..staci ju za cca 10 eur dat precalunit do kvalitnej calunickej dielne.Hold..koza u VW nieje bohvieaka kvalita.Aj ked hodne zalezi na potivosti ruk a ako casto sa na nu caha.Moja v Superbe dsg aj po 42000 ako nova,uvidime ako vo Fabii v dsg..zatial cca 5000 a tvari sa ok:-) Takze po 24000km sa uz tak ok netvari.....ten chrom na pake ma dokonca vpravo hore nejaky vytrcajuci hrot.......pojdeme reklamovat
Srpen 16, 20196 r Dnes bezproblemov na zaruku gratis vymenene.Praca aj s podpisanim papierov 15min.Takto ma vypadat riesenie reklamacie.Auto ma 2,5 roka,takze v predlzenej zaruke vymenene.
Srpen 16, 20196 r Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!! Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu a odbornost servisu. Upraveno Srpen 16, 20196 r od DušanV
Srpen 16, 20196 r Inak musim povedat po case ze nova paka (tretia) drzi stale bez oderu . Cize super. Takze asi problem odstranili v SA.
Srpen 16, 20196 r před 9 minutami, DušanV napsal: Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!! Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu a odbornost servisu. Ano,je to velmi o pristupe a zaujme servisu.Ja som u nich uz vyreklamoval na roznych autach rozne veci.Pokazene MF tlacitka dokonca po zaruke.Takze...ak ma clovek vybrany spravny servis,nieje problem.
Srpen 16, 20196 r ona tahle reklamace hlavice řadící páky opravdu nic neukazuje o nějaké odbornosti a ochotě servisu apod..tohle už za ně vyřešila škodovka tím, že na tohle vydala tzvn. TPI a tudíš servis nic neřeší, jen se podívá na TPI a tam zjistí, že kdo s tím přijede, tak jediné řešení je výměna a tím to pro ně končí.
Srpen 16, 20196 r Asi tak, tady ochota a fundovanost prostě AS končí, občas je dobré vědět na co TPI je a najít si to třeba i tady.
Srpen 19, 20196 r Autor Ja mam treba ted problem z opacneho konce, a sice ze nekdy pri razeni 6st se ozve z kulisy neco jako cinknuti. Tak jsem se o tom zminoval a samozrejme zavada se neprojevila... Kupodivu hlavici radicky mam i po 4.5 letech a 165tis stale puvodni a neuloupanou.
Duben 10, 20205 r Ahoj, dá se někde splašit levnější? Dávat 1400 za to mi přijde trošku přepal... https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0711113aqdyt-rukojet-radici-paky-skoda-36643.html
Duben 10, 20205 r Projdi sbazar nebo bazos. Já tam kupoval novou za pár stovek. Případně mihocar toho má celkem hodně.
Duben 10, 20205 r Nebo stačí jen toto koupit? https://auto.bazos.cz/inzerat/118317309/hlavice-radici-paky-octaviasuperb-atdnove-kozena-original.php
Duben 10, 20205 r Stačilo, jen to musíš rozebrat bez poškození a pak zase poskládat. Mrkni do sekce u Superb 3, tam je v tématu o řadičce návod ve Wordu jak to rozebrat a neponičit.
Duben 11, 20205 r Tak to už by eventuelně v servisu vyměnili, kdysi mi měnili přední rámeček a stálo to snad 279 Kč...
Duben 11, 20205 r Teď už mi jde jen o to kdyz to objednam z toho bazose aby me v servise neposlali do prdele ze sem objednal jen tu hlavu ?
Duben 11, 20205 r Do prdele by ťa nemali poslať, je to pre nich kšeft jak kšeft... ale tú hlavicu som si vymenil aj ja sám - a to som totálny automobilový antitalent! :)
Duben 11, 20223 r Ahojte, vedel by mi niekto poradit ci je mozne vymenit dsg paku v F3 za dsg paku kodiaq? Cital som starsie temy, kde menili paky O2 za take ako su teraz v F3... ale zaujima ma ci tam nebude treba nieco prispôsobovať resp. Ci sa to da vymenit kus za kus. mam na mysli konkretne tuto paku: https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/kozena-hlavica-a-manzeta-radiacej-paky/p/566064220++YDK Za kazde info vopred vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.