Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Male inspiracie. Kto ma nizsiu vybavu a cierny ramcek chce nahradit striebornym, ramcek sa da objednat. Cislo: 6V0 711 456 2ZZ

IMG_20190311_155441.thumb.jpg.92dc63ac54a690690d1688bbb5250730.jpg IMG_20190311_155606.thumb.jpg.4893bb61c7c98a7fd0b3401f0b41a848.jpg IMG_20190312_192214.thumb.jpg.ec9eff1b8a2908ef18fab7443c64d2c1.jpg

Dalsia zaujimava kombinacia je seda. Volant sme menili uz skor, paka vcera. A ramcek mal tiez cierny, tak sme dali chromovy

IMG_20190313_150127.thumb.jpg.d07faa6f1d3534df977978406309ee2e.jpg IMG_20190313_150133.thumb.jpg.3e09e57669c0f2f1e36898f67fd27e32.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

Ja uvazoval nad tim alcantarovym volantem, nicmene pak jsem od toho upustil. Sel bych do toho i za celkem nehoraznou cenu jen v pripade, ze by byla k dispozici prave i radici paka a rucni brzda. Bohuzel (pro mou penezenku bohudik :D) neni. 

Koukam, ze jsem trosku mimo tema, tak nic... ;) 

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo
V ‎13‎.‎12‎.‎2017 na 10:57, Patrik1971 napsal:

Netreba kupovat novu..staci ju za cca 10 eur dat precalunit do kvalitnej calunickej dielne.Hold..koza u VW nieje bohvieaka kvalita.Aj ked hodne zalezi na potivosti ruk a ako casto sa na nu caha.Moja v Superbe dsg aj po 42000 ako nova,uvidime ako vo Fabii v dsg..zatial cca 5000 a tvari sa ok:-)

Takze po 24000km sa uz tak ok netvari.....ten chrom na pake ma dokonca vpravo hore nejaky vytrcajuci hrot.......pojdeme reklamovat

IMG-d771ca9a41a0a85917f5ede3e829284f-V.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná  a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!!

Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu  a odbornost servisu. 

Editováno: , autor: DušanV
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 9 minutami, DušanV napsal:

Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná  a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!!

Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu  a odbornost servisu. 

Ano,je to velmi o pristupe a zaujme servisu.Ja som u nich uz vyreklamoval na roznych autach rozne veci.Pokazene MF tlacitka dokonca po zaruke.Takze...ak ma clovek vybrany spravny servis,nieje problem.

Vloženo

ona tahle reklamace hlavice řadící páky opravdu nic neukazuje o nějaké odbornosti a ochotě servisu apod..tohle už za ně vyřešila škodovka tím, že na tohle vydala tzvn. TPI a tudíš servis nic neřeší, jen se podívá na TPI a tam zjistí, že kdo s tím přijede, tak jediné řešení je výměna a tím to pro ně končí.

Vloženo

Ja mam treba ted problem z opacneho konce, a sice ze nekdy pri razeni 6st se ozve z kulisy neco jako cinknuti. Tak jsem se o tom zminoval a samozrejme zavada se neprojevila... Kupodivu hlavici radicky mam i po 4.5 letech a 165tis stale puvodni a neuloupanou. 

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, dá se někde splašit levnější? Dávat 1400 za to mi přijde trošku přepal...

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0711113aqdyt-rukojet-radici-paky-skoda-36643.html

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, 

vedel by mi niekto poradit ci je mozne vymenit dsg paku v F3 za dsg paku kodiaq? Cital som starsie temy, kde menili paky O2 za take ako su teraz v F3... ale zaujima ma ci tam nebude treba nieco prispôsobovať resp. Ci sa to da vymenit kus za kus. mam na mysli konkretne tuto paku: 

https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/kozena-hlavica-a-manzeta-radiacej-paky/p/566064220++YDK

Za kazde info vopred vdaka 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...