Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Male inspiracie. Kto ma nizsiu vybavu a cierny ramcek chce nahradit striebornym, ramcek sa da objednat. Cislo: 6V0 711 456 2ZZ

IMG_20190311_155441.thumb.jpg.92dc63ac54a690690d1688bbb5250730.jpg IMG_20190311_155606.thumb.jpg.4893bb61c7c98a7fd0b3401f0b41a848.jpg IMG_20190312_192214.thumb.jpg.ec9eff1b8a2908ef18fab7443c64d2c1.jpg

Dalsia zaujimava kombinacia je seda. Volant sme menili uz skor, paka vcera. A ramcek mal tiez cierny, tak sme dali chromovy

IMG_20190313_150127.thumb.jpg.d07faa6f1d3534df977978406309ee2e.jpg IMG_20190313_150133.thumb.jpg.3e09e57669c0f2f1e36898f67fd27e32.jpg

Ja uvazoval nad tim alcantarovym volantem, nicmene pak jsem od toho upustil. Sel bych do toho i za celkem nehoraznou cenu jen v pripade, ze by byla k dispozici prave i radici paka a rucni brzda. Bohuzel (pro mou penezenku bohudik :D) neni. 

Koukam, ze jsem trosku mimo tema, tak nic... ;) 

• 1 měsíc později...

Chcem vymeniť hlavicu radiacej páky ale mám DSG, ako dám dole tu červenú poistku na novej páke.f0ed4d466d65ffaa065c0801994dbc6b.jpg

Odoslané z SM-G965F pomocou Tapatalku

• 3 měsíce později...
V ‎13‎.‎12‎.‎2017 na 10:57, Patrik1971 napsal:

Netreba kupovat novu..staci ju za cca 10 eur dat precalunit do kvalitnej calunickej dielne.Hold..koza u VW nieje bohvieaka kvalita.Aj ked hodne zalezi na potivosti ruk a ako casto sa na nu caha.Moja v Superbe dsg aj po 42000 ako nova,uvidime ako vo Fabii v dsg..zatial cca 5000 a tvari sa ok:-)

Takze po 24000km sa uz tak ok netvari.....ten chrom na pake ma dokonca vpravo hore nejaky vytrcajuci hrot.......pojdeme reklamovat

IMG-d771ca9a41a0a85917f5ede3e829284f-V.jpg

• 2 týdny později...

V piatok sa ide na vymenu.

Dnes bezproblemov na zaruku gratis vymenene.Praca aj s podpisanim papierov 15min.Takto ma vypadat riesenie reklamacie.Auto ma 2,5 roka,takze v predlzenej zaruke vymenene.

Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná  a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!!

Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu  a odbornost servisu. 

Upraveno od DušanV

Inak musim povedat po case ze nova paka (tretia) drzi stale bez oderu . Cize super. Takze asi problem odstranili v SA.

před 9 minutami, DušanV napsal:

Ano takhle vypadá řešení reklamace, pokud je vyřešení reklamace jednoduché a reklamovaná vada je jednoznačná  a jednoduše identifikovatelná a jednoduše odstranitelná. Potom není problém, ale vše ostatní, kde to není tak jednoznačné, snadno identifikovatelné, mechanici tápou, nebo neumějí, nebo nechtějí najít řešení je problém. Bohužel!!!!

Jak servis umí a je ochoten řešit reklamaci, tak to se projeví až opravdu při nějaké velké, zásadní reklamaci. Tato malá reklamace řadící páky prostě neukáže v celé šíři schopnost, ochotu  a odbornost servisu. 

Ano,je to velmi o pristupe a zaujme servisu.Ja som u nich uz vyreklamoval na roznych autach rozne veci.Pokazene MF tlacitka dokonca po zaruke.Takze...ak ma clovek vybrany spravny servis,nieje problem.

ona tahle reklamace hlavice řadící páky opravdu nic neukazuje o nějaké odbornosti a ochotě servisu apod..tohle už za ně vyřešila škodovka tím, že na tohle vydala tzvn. TPI a tudíš servis nic neřeší, jen se podívá na TPI a tam zjistí, že kdo s tím přijede, tak jediné řešení je výměna a tím to pro ně končí.

Asi tak, tady ochota a fundovanost prostě AS končí, občas je dobré vědět na co TPI je a najít si to třeba i tady.

• Autor

Ja mam treba ted problem z opacneho konce, a sice ze nekdy pri razeni 6st se ozve z kulisy neco jako cinknuti. Tak jsem se o tom zminoval a samozrejme zavada se neprojevila... Kupodivu hlavici radicky mam i po 4.5 letech a 165tis stale puvodni a neuloupanou. 

• 7 měsíců později...

Ahoj, dá se někde splašit levnější? Dávat 1400 za to mi přijde trošku přepal...

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0711113aqdyt-rukojet-radici-paky-skoda-36643.html

Projdi sbazar nebo bazos. Já tam kupoval novou za pár stovek. Případně mihocar toho má celkem hodně.

Nebo nechat přečalounit.

Tak to se jako kupuje celé? Sem myslel, ze to je ciste jen ta rukojet...

Nebo stačí jen toto koupit?

https://auto.bazos.cz/inzerat/118317309/hlavice-radici-paky-octaviasuperb-atdnove-kozena-original.php

Stačilo, jen to musíš rozebrat bez poškození a pak zase poskládat. Mrkni do sekce u Superb 3, tam je v tématu o řadičce návod ve Wordu jak to rozebrat a neponičit.

Tak to už by eventuelně v servisu vyměnili, kdysi mi měnili přední rámeček a stálo to snad 279 Kč...

Teď už mi jde jen o to kdyz to objednam z toho bazose aby me v servise neposlali do prdele ze sem objednal jen tu hlavu ?

Do prdele by ťa nemali poslať, je to pre nich kšeft jak kšeft... ale tú hlavicu som si vymenil aj ja sám - a to som totálny automobilový antitalent! :)

• 3 týdny později...

to se dá, než abych tam něco dolámal jak se znám ?

D2FB2377-3E5D-4E93-B714-041CE0057CD8.jpeg

• 1 rok později...

Ahojte, 

vedel by mi niekto poradit ci je mozne vymenit dsg paku v F3 za dsg paku kodiaq? Cital som starsie temy, kde menili paky O2 za take ako su teraz v F3... ale zaujima ma ci tam nebude treba nieco prispôsobovať resp. Ci sa to da vymenit kus za kus. mam na mysli konkretne tuto paku: 

https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/kozena-hlavica-a-manzeta-radiacej-paky/p/566064220++YDK

Za kazde info vopred vdaka 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.