ben06 Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 O víkendu jsem potkal zase několik lidových tvořitelů, komu není pomoci .... a argument typu projel jsem 1/2 Evropy vč. Albánie bude u aktivní hluchavky hodně silný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Vozíte kolo vzadu na autě? Můžete přijít o řidičák! Tohle je letos jinakhttp://tn.nova.cz/clanek/vozite-kolo-vzadu-na-aute-hrozi-vam-pokuta-tohle-je-letos-jinak.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2016-06-07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Uz jsem se lekl, co zase... Tohle uz se vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Ano to neni žádná novinka, novinka je pouze možnost 3.rz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaji Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Ahoj nema nedo origo drzak kol dovnitr do kufru?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudlajs Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 V 10. 7. 2015 na 22:03, agent007 napsal: Nemám žádných výhrad. Spíš mě zajímá, protože používám od Wjenzka 3+1 a vozím dvě velká kola a jedno dětské, jaký je tlak na tu kouli a případně na karoserii auta. Protože při váze nosiče + 3 kola si myslím že ta koule nese cca 60kg. Teď když si připočtu propružení na našich kvalitních dálnicích..., tak ten tlak tam musí být hodně velký. Protože oproti vozíku, který auto táhne, je to něco jiného. Vozík auto táhne, ale tady v tomto případě tu váhu nese. A celé to drží jeden šroub. Také řeším jaké tažné zařízení si nechám namontovat, existuji i modely na Fabii III které mají v osvědčení 86kg svislé zátěže, jen nevím jestli se je na to Fabia III dostatečně dimenzovaná, aby se časem nepoškodila karoserie v místech uchycení. Rád bych na tom vozil 4 kola abych nemusel mít žádné na střeše. No nevím co to udělá když bude ještě plně využitá užitečná hmotnost hlavně v kufru...asi by se pak mělo i řešit zatížení na zadní nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 (editace) Dobrý den nevíte kdo v okr Kolín montuje tažné zařízení profesionálně kromě Loudy 15t za odnímatelné mu nedám a 12,5 za pevné také ne. Moc děkuji. Editováno: 28. Červenec 2018, autor: zajko65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Ahoj! Mám originál odnímatelnou kouli na bajonet a chci nosič kol. Syn radí kup na 4 aby bylo i pro vnoučata ale já chci jen na 2. To bych rád věděl co s tím bajonetem udělá náklad 4 kol na našich děravejch silnicích? Myslím že to bude hodně brzy vykloktaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 (editace) Syn by se měl v první řadě podívat do TP na povolené svislé zatížení koule a pak počítat. Hmotnost nosiče plus X kol, nedejbože elektrokol se rovná? Třeba v cizině se to už řeší. Jo a registru si požádej o 3. Rz a neposlochej chytré rady prodejců nosičů, že Pach tolerují různou lidovou tvorbu Rz, někteří dokonce nabízejí plagiáty rovnou. Já na svých autech preferuju pevné TZ. Editováno: 17. Květen 2021, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Zatížení koule je 50 kg. Počítat asi umí ale při 4 kolech je tam páka jako hrom pevná koule to vydrží mě jde o ten bajonet. Mám příčníky na hagusy i nosiče kol tak ty malý kola šoupnu na střechu. Jde mi zkušenosti těch co mají kouli jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Na každém bajonetu bude jednou vůle, páka nepáka, toť moje zkušenost s bajonetem, proto mám na dvou autech to pevný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Tak jestli je svisle zatizeni 50 kg, tak to se 4 koli asi pretahnes. Pokud budou dospelacka horska. Nosic ma +- 20 kg, kola 52 kg (4×13). Jinak jednou jsem mel nosic na kouli pujceny, jel jsem naloueny, vzadu 4 kola, a jizda zatackami byl des. Od te doby jsem se pkorne vratil ke stresnim nosicum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Atera strada DL má nosič na 3 kola váhu cca 14kg. Ale dle mě se nevejde se 4 ani tak. Vozím 2 dospělé a 1 detske. A už tak jsem lehce přes. 3x14+10. Takze 2. detske šlo už na střechu. Protože adaptér na 4. Kolo další cca 3kg a dětské dalsich 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 On ale řeší jen bajonet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 No sae nemel by resit nejdriv svisle zatizeni, po te jizdni vlastnosti a az po te vydrz bajonetu? A jo vlastne ne, protoze jsme v CR. 🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 koudy_123> Tak si přečti diskusi, má starost o bajonet. Ale aspoň se to tady zmínilo, že nosič má +/- 20kg a na kola moc nezbyde. Na jednom autě mám TZ s konstrukčním zatížením 75kg, ale v TP je stejně jen 50. Těch 75 až 100 mají auta daleko vyšší třídy jak Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Takze jeste jednou z vlastni zkusenosti a ze zkusenosti okoli. O vymackani bajonetu bych se nebal. Mam superba s kouli se svislym zatizenim 80 kg a parkrat jsem jel se 4 koli a bal bych se o jizdni vlastnosti v zatackach. A to jezdim lazo-plazo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.