Klod122 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Dobrý den prosím všechny kdo hledá podobné téma ohl. neznámých zvuků z motoru. Zakoupil jsem Rapida v červen 2015 1.2 tsi 81 kw. po týdnu se mi ozývají podivné zvuky, linoucí se z motorového prostoru takové podivné chrochtání či co. prosím kdo má podobné problémy a už to řešil nebo jen napište svůj názor, děkuji Nahrál jsem video těch zvuků viz. nížě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 no ty vole, to je zvuk jak z vetřelce, když pouštěli signál co zachytili... Osobně netuším co to je, ale normální to rozhodně není, šupajdi s tím, do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 možná by to chtělo při natáčení neměnit neustále polohu kamery, protože se pak mění zvuky celkově. takže v nějaké stabilní poloze natočit několik cyklů toho zvuku, pak změnit místo nahrávání a pak zase počkat několik cyklů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Je to ok, už ty TSI prosím nechte :-) Na tom videu to trochu zkresluje, ale tohle je u studeného motoru celkem normální projev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 já teda u svého nic neslyším, krom klasického šicího stroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Presne tak. U me se takhle studenej motor rozhodne neprojevuje. Tohle kdyby se mi z auta ozvalo, tak okamzite zhasnu motor a volam odtah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 po uplném zjištění to začčne dělat vždy když je motor zahřátej, za studena ne. v servise otevřeli kapotu jen poslechli a prej že nevý že to je novej tip motoru a že mam zaruku 5 let. a že stejne pujdu za 2 roky na 1. serv. prohlidku a kdyby to do te doby delalo tak to budou rest. Tak nevým no jet tam znova a zatlacit na ne a nebo pockat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Spis bych zkusil jet do jinyho servisu. Otevrit kapotu a jenom rict ze nevim co to je a povazovat to za vyrizeny, no to je fakt profesionalni pristup. To si z fleku muzu otevrit servis taky :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Hele mě to taky dělá takový divný jakoby plechový řinčení v určitejch intervalech ale nejde to téměř slyšet, jen když stojim a mám vypnutý větrání, všechno. Ale težko říct, jestli to je ono, protože na tom videu je to fakt špatně slyšet. Po tom, co jsem si tu o TSI přečetl tomu ale nepřikládám žádnou váhu.... Jo a pro zajímavost, dneska jsem nastartoval a 2 vteřiny to znělo jak traktor.. a to mám prosím řemen a ne řetěz.. Ale jak říkám, možná se každý bavíme o jiném zvuku, ten můj téměř nejde postřehnout... EDIT: tak podle těch intervalů by to mohlo být ono. zítra otevřu kapotu a poslechnu.. EDIT 2: ale teď jsem si uvědomil, že mně to dělá jen za studena, ne za tepla jako tobě... Editováno: 16. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Neřešte zvuky a jezděte. Dřív by se to automaticky hodilo na rozvodovej řetěz, že ano... teď to jaksi není na co hodit :-) Souhlasím se servisem, poslechem nic nezjistíš a jako hned kuchat novej motor? Pokud by se ti to nezdálo za dva roky tak je to nech rozebrat. Každopádně já tam nic mimořádného neslyším. Ty zvuky co tam jsou jsem už ze svého TSI taky slyšel... dokonce jsem si o některých myslel, že to je právě rozvodový řetěz. Ujistil jsi mne že není :-) Pokud se tím opravdu chceš zabývat a investovat do toho čas, tak bych zkusil najít nějakého člověka co dělá ve škodovce na lince na opravách. Ten si myslím, že by se ti k tomu mohl nějak vyjádřit. Není tady někdo takový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 servis když neví, tak mohl udělat jednu malou a nenákladnou věc, natočit video a poslat do škodovky... Už ten jejich přístup že to budou řešit až při servisní proholídce... Jako upřímně tohle je hodně divnej zvuk a pokud je dotyčný před cestou na dovolenou, tak bych rozhodně neměl lehký spaní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 dam jsem jeste vydeo natocene z kabiny zevnitr vozidla to jde 10x vice slyset. pozn. po tomhle upozorneni pana servisaka se mu nechtelo ani do vnitrku sednout stim at to vubec zatim neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 koupil jsem tam uz 3. nove auta a chovani porad stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) pokud ty auta nedostáváš s dobou slevou, není jediný důvod k nim dál jezdit... Nebo pokud máš dobrou slevu, auta tam klidně kupuj, ale jezdi jinam Editováno: 17. Červenec 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) S tím motorem bych zajel ještě někam jinam - buď budou mít podobný názor a pak bych v klidu jezdil, nebo budou mít jiný názor a jiný v tomhle případě znamená "je tp blbý". Editováno: 17. Červenec 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Klod122: tak jsem dneska poslouchal, i kapotu jsem si otevřel... a bohužel (bohudík pro mě) byl motor celou dobu hezky ticho, takže jsem nic nenatočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) ok zkusim zajit jinde. .......... Editováno: 17. Červenec 2015, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Pánové, tady není volná debata, takže všechny příspěvky mimo téma jsem odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Klod: podle mě se můžeš zastavit úplně kdekoliv, kde lze očekávat nějaké zkušenosti s těmito motory, klidně nejbližší neautorizák. Za otázku, jestli je tohle normální, si nikdo nic neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) Do neautorizaku bych nesel. I kdyby rekli, ze to neni normalni, tak stejne budes muset zajet do autorizaku a tam to znova ukazovat (pokud to chces resit v zaruce). Spise bych zajel do autorizaku, at si to nahraji a poslou na centralu.. treba. Editováno: 17. Červenec 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Pochybuji, že tento motor někde někdo v nějakém neautorizáku vůbec viděl. Natož slyšel. Ale zkusit to může. Nicméně autorizovaných servisů je celkem dost, takž co ti brání jet jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) Jo, on je to vlastně ten nový MR s novým motorem. To mi nedocvaklo. Editováno: 17. Červenec 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 jj, to jsem tím přesně myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 a mám tam teda řemen, nebo řetaz? neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 1.2 TSI 81 kW je to motor z konstrukční řady EA211 a rozvody jsou s řemenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.