miklisek Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Hmm, tak já už jsem postižen taky. Při hodně velkém propružení (žel. přejezdy nebo jeden sjezd z kruháku u našeho Tesca) se ozve "vrrrrz". To budou ze mě mít v servisu radost. Najeto 48.000km/3,5 roku.Vrže vám to i při propružení stlačením haupny rukou, nebo jen na těch retardérech. A TPI někdo ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 mě to vrže už i při malém zhoupnutí, ráno zkusím rukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Hmm, tak to můžu být do 50.000km ještě v klidu . A pak už bude teplo a bude od vrzání na půl roku klid. Na OCTI AEEčku jsem to měnil snad 5x, takže až k tomu dojde, udělám si výměnu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 tak rukou jsem nic neslyšel, asi nemám dost síly na vytvoření dostatečného dynamického zhoupnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 (editace) Jen rapida nešetři a přitlač. Zkoušel jsem to propružit tlakem na kapotu na obou stranách a je to slyšet. Při otevřené kapotě je to praskání slyšet více ale není to tak výrazné vrzání, jak v kabině při zhoupnutí na retarderech či přejezdu. Zkoušeno venku na ulici, v garáži by to bylo jiné. Koráb pluje dál ale to vrzání je příšerný i teď při venkovních teplotách + 8 stupňů. Editováno: 16. Únor 2017, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Tak jsem to byl také vyzkoušet a vrže mi pravá strana. Je lepší než tlačit na kapotu, tak chytit za lem a zvedáním rozhoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 jo, je paradox, že většině lidí nejvíce, nebo pouze vrže pravá strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 On 15/02/2017 at 10:33 PM, miklisek said: Na OCTI AEEčku jsem to měnil snad 5x, takže až k tomu dojde, udělám si výměnu sám. A vzdy si kupoval ten isty? alebo rozne aftermarket? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Nejdřív aftermarket FEBI, MEYLE, žádnou Čínu. Bohužel prostě nevydržely a myslím, že dokonce FEBI vydrželo ekratší dobu, snad jen rok. Tak pak už jsem koupil originál a ty kupodivu vydržely až do prodeje auta v roce 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Cize vsetci miesaju rovnaky na pikačukaučuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 To vrzani, ktere tady popisujete je takoveho gumoveho charakteru? Nevim jak to popsat. Kdyz prejizdim pres retarder, tak z prave strany neco zavrze. Muzete to pls vyfotit kde to v aute najdu, co to je a kolik by asi stala vymena v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breix Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Teď jsem s tím byl v servisu, taky to strašně vrzalo jako guma (nejvíc pravá strana) při přejezdu nějaké nerovnosti nebo kde se auto zhouplo. V servisu mi vyměnili lůžka stabilizátoru přední nápravy, a od té doby to konečně přestalo. Kolik to stojí netušim, šlo to na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Vlevo Editováno: 3. Březen 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Bohuzel fotky nejdou nacist. Nejak to posledni dobou tady blbne s tema fotkama:( To bude asi toto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0411314q-silentblok-stabilizatoru-predni-napravy-eu-12084.html Editováno: 22. Únor 2017, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 to by mě zajímalo, proč většině lidí vrže pravá strana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Já už mám po dvou výměnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 já už napsal do Škodovky a zatím bez odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 tak dnes proběhla výměna a je to cajk. Už mi to vrzalo minulý rok, ale pouze při nízkých teplotách, než jsem se rozhoupal, bylo teplo a to by se mi těžko dokazovalo. Nyní už to vrzalo furt. Když mi to technik předával a řekl že už to nevrže, tak jsem mu řekl že za rok tu budu stejně znova. I mu říkám že jsem napsal do Škodovky a že jsme zatím nedostal odpověď. Řekl mi, že vyšel facelift, tak to asi řeší tím - takže si mám asi koupit nové auto blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Kolik to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 nic, v záruce a ještě mám umyté auto. Ale počítej že v servisu stojí sada gum lehce přes 200Kč a práce hodina max. Takže tipuju cca max litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Nebo si je za pár korun koupíš sám a doma za 20 minut vyměníš. V mém servise to udělali na počkání. Asi to bude třeba měnit pravidelně s olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 jo, i v AS jsem to měl na počkání. Uvidíme no, asi to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) No já si asi řeknu o preventivní výměnu v rámci větší opravy přední nápravy, protože mám natržená přední lůžka.... Editováno: 25. Únor 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Miklisku, jak to děláte, že místo těch obrázků ve vašich příspěvcích jsou někdy vidět jenom nějaké docela šílené názvy jpg. souborů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 To je blbej Tapatalk vs. fórum, v mobilu to vidět je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.