Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hmm, tak já už jsem postižen taky. Při hodně velkém propružení (žel. přejezdy nebo jeden sjezd z kruháku u našeho Tesca) se ozve "vrrrrz". To budou ze mě mít v servisu radost. Najeto 48.000km/3,5 roku.
Vrže vám to i při propružení stlačením haupny rukou, nebo jen na těch retardérech. A TPI někdo ví?

mě to vrže už i při malém zhoupnutí, ráno zkusím rukou...

Hmm, tak to můžu být do 50.000km ještě v klidu :D. A pak už bude teplo a bude od vrzání na půl roku klid. Na OCTI AEEčku jsem to měnil snad 5x, takže až k tomu dojde, udělám si výměnu sám. 

tak rukou jsem nic neslyšel, asi nemám dost síly na vytvoření dostatečného dynamického zhoupnutí :) 

Jen rapida nešetři a přitlač.

Zkoušel jsem to propružit tlakem na kapotu na obou stranách a je to slyšet.  Při otevřené kapotě je to praskání slyšet více ale není to tak výrazné vrzání, jak v kabině při zhoupnutí na retarderech či přejezdu. Zkoušeno venku na ulici,  v garáži by to bylo jiné. Koráb pluje dál ale to vrzání je příšerný i teď při  venkovních teplotách + 8 stupňů. 

Upraveno od Yosef

Tak jsem to byl také vyzkoušet a vrže mi pravá strana.

Je lepší než tlačit na kapotu, tak chytit za lem a zvedáním rozhoupat.

jo, je paradox, že většině lidí nejvíce, nebo pouze vrže pravá strana

On 15/02/2017 at 10:33 PM, miklisek said:

Na OCTI AEEčku jsem to měnil snad 5x, takže až k tomu dojde, udělám si výměnu sám.

A vzdy si kupoval ten isty? alebo rozne aftermarket?

Nejdřív aftermarket FEBI, MEYLE, žádnou Čínu. Bohužel prostě nevydržely a myslím, že dokonce FEBI vydrželo ekratší dobu, snad jen rok. Tak pak už jsem koupil originál a ty kupodivu vydržely až do prodeje auta v roce 2013.

Cize vsetci miesaju rovnaky na pikačukaučuk :D

To vrzani, ktere tady popisujete je takoveho gumoveho charakteru? Nevim jak to popsat. Kdyz prejizdim pres retarder, tak z prave strany neco zavrze. Muzete to pls vyfotit kde to v aute najdu, co to je a kolik by asi stala vymena v servise? 

Teď jsem s tím byl v servisu, taky to strašně vrzalo jako guma (nejvíc pravá strana) při přejezdu nějaké nerovnosti nebo kde se auto zhouplo. V servisu mi vyměnili lůžka stabilizátoru přední nápravy, a od té doby to konečně přestalo. :kol-147: Kolik to stojí netušim, šlo to na záruku.

Vlevo

IMG_20170220_171752.thumb.jpg.5c65be1c3c43509635c4c9c80725d376.jpg

Upraveno od miklisek

to by mě zajímalo, proč většině lidí vrže pravá strana...

Já už mám po dvou výměnách.

já už napsal do Škodovky a zatím bez odpovědi :)

tak dnes proběhla výměna a je to cajk. Už mi to vrzalo minulý rok, ale pouze při nízkých teplotách, než jsem se rozhoupal, bylo teplo a to by se mi těžko dokazovalo. Nyní už to vrzalo furt. Když mi to technik předával a řekl že už to nevrže, tak jsem mu řekl že za rok tu budu stejně znova. I mu říkám že jsem napsal do Škodovky a že jsme zatím nedostal odpověď. Řekl mi, že vyšel facelift, tak to asi řeší tím - takže si mám asi koupit nové auto :) blbec

nic, v záruce a ještě mám umyté auto. Ale počítej že v servisu stojí sada gum lehce přes 200Kč a práce hodina max. Takže tipuju cca max litr.

Nebo si je za pár korun koupíš sám a doma za 20 minut vyměníš. V mém servise to udělali na počkání. Asi to bude třeba měnit pravidelně s olejem.

jo, i v AS jsem to měl na počkání.

Uvidíme no, asi to tak bude :)

No já si asi řeknu o preventivní výměnu v rámci větší opravy přední nápravy, protože mám natržená přední lůžka....

IMG_20170225_081754.thumb.jpg.db8695f59b1eb7ba661131c07e0e703c.jpgIMG_20170225_082008.thumb.jpg.6717e4735f5dead09ebe6494c194f021.jpg

Upraveno od miklisek

Miklisku, jak to děláte, že místo těch obrázků ve vašich příspěvcích jsou někdy vidět jenom nějaké docela šílené názvy jpg. souborů ?

To je blbej Tapatalk vs. fórum, v mobilu to vidět je.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.