SITMIR Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Škoda možná ukáže Rapid Scout již na ženevském autosalonu v březnu 2015. Pohon všech kol určitě mít nebude, elektronická uzávěrka XDS je ve hře. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-spaceback-scout-na-lepsich-ilustracich-prijde-snad-pristi-rok/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Popravde, nič horšie som nevidel Tie plasty a hagusy - hnus. Sú to síce len ilustračné snímky, no ak by mal vypadať nejak podobne, tak to bude bleee Inak nechápem ani zmysel toho modelu - bez 4x4. Zbytočne zvýšený, už i tak dosť vysoký podvozok a ešte k tomu tie hagusy..to auto by bolo viac vysoké než široké. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 tak teraz su taketo kreacie hustopopularne a verim ze by si to naslo nadsenu klientelu (s vyjadreniamy ze 4x4 na to vobec netreba;) polo cross fabia scout dacia sandero cross atd ... preco nie optipaket dobry )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Taky si myslím že by se to dobře prodávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 jenom to ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Fabia III a Rapid Scout http://www.auto.cz/skoda-fabia-scout-a-skoda-rapid-scout-takto-by-mohly-vypadat-85432 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Škoda Rapid ScoutLine http://www.auto.cz/skoda-rapid-spaceback-scoutline-kompaktni-dobrodruh-boleslavi-88130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 barva pěkná, i to celkově nevypadá tak špatně, ale jakýkoliv Scout bez Haldexu, mi přijde zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Nová ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Já bych to ještě více zestručnil, jakýkoliv Scaut, mi přijde zbytečný. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Proto to není Scout ale ScoutLine. Vzhledově se mi líbí , přestože normálního Spacebacka bych si asi nekoupil - Liftback se mi líbí podstatně více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Vzhled ok, dobré je odlišení od plnotučného Scouta, ale proč chybí v nabídce nějaká specifická kola? Navíc, když je výběr kol už tak dost omezený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Petrrr: amen. Všechny scouty vypadají naprd, divné klony celkem pěkného auta a oherných plastů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 nevím, lidé žijící na horách Octavii Scout hodně kupují a nemůžou si jí vynachválit. Jako člověk žijící v nížině bych si jí nikdy nekoupil, ale bydlet na horách tak do ní jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Jenže Octavia Scout má zvýšený podvozek a hlavně 4x4, takže to má nějaký smysl. Ovšem tyto atrapy (Spaceback, FII, Roomster) tuto zásadní věc (4x4) jaksi nemají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 (editace) Pawouku a co tvrdím od začátku ? 1. jakýkoliv Scout bez Haldexu mi přijde zbytečný pak přijdou komentáře že jakýkoliv Scout je zbytečný 2. Já na to reaguju, že Octavia Scout velký smysl má... Editováno: 8. Červenec 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Smysl to má vždycky. Když se to někomu líbí a koupí si to. Podívejte se, co jsou schopni dát někteří za tuzing. Takhle dá někdo 40 tisíc za modifikovaný vzhled přímo z továrny. Jaký je rozdíl mezi klasickou Octaviou RS, která taky žádným závoďákem není? Stačí se podívat na zadní křídlo, červeně lakované třmeny nebo sedadla. Je to snad něco, co má věcný přínos nebo je to spíš pro oko? Když to přeženu, reálně má RS výkonný motor, trochu silnější brzdy a strmější řízení. To je tak asi všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 no proti pár plastům je to sakra víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Tak kde je poptávka, je (většinou) i nabídka. A je to otázka vkusu každého soudruha, když se někomu líbí, tak to chválí, když nelíbí, má stejnou možnost to v mezích slušných mravů hanit :-) Já takhle nechápu např. Yetiho bez 4x4 se slabým motorem - do terénu to není, do města to (podle mě) taky není. Nicméně Yeti se mi jinak líbí. Rozdíl mezi terénními auty a "terénními" auty jsem pozoroval na Islandu. Zatímco místní měli opravdové teréňáky, které tam mají platnost, tak turisti ostrov brázdili dovezenými městskými jakoby-plasto-teréňáky (často od stejného výrobce jako Islanďani). Ale kromě pousmání nad otřískanými plasty je to opět na vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Pawouk Rapid ma aspon zvýšený podvozok :-) :-) inak súhlasím bez heldexu to stráca zmysel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Tak někomu stačí zvýšený podvozek a odlišná vizáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 tak jasný že stačí, ale dle mého názoru z principu je to spíš výsměch... Všechny scouty bez haldexu a všechny Monte Carlo verze - pojmenovat takhle model a neudělat ani ň s výkonem nebo podvozkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakon Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Čus podle mě se Rapid Scout jednoznačně povedl.Je to alespoň další odlišení od ostatních aut. Nevím jestli bude v Ženevě, ale našel jsem ho jek už jezdí po Českých silnicích: :kol-147: https://youtu.be/3GX8Oi1gEAY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 To by se to nemohlo jmenovat ani Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 By ma zaujimalo čo na tom testujú.Či tie plasty neuletia? Napaci sa mi ten hranatý strieborný plast v predu.Pripada mi ako by tam bol len tak na rýchlo dolepeny.Viac sa mi páči na OTII.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.