Pawouk Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Našel jsem pro tento dotaz příhodnější téma. Podle mě je to kravina - měl jsem služební FII FL s krátkým servisním intervalem a tato kontrolka (žlutá olejnička) fungovala perfektně (žralo to olej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Mně u Fabie RS žlutá kontrolka funguje, ale mám dlouhý interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CraNe Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 A to ti svítí normální kontrolka a nebo to je na maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Na maxidotu, jestli mi svítila kontrolka jsem si v tu chvíli nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Aha, CraNe, to by chtělo upřesnit - já měl na mysli rozsvícení kontrolky na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CraNe Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 No já nevěděl jestli to má svítit tam nebo tam :-D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.