Publikováno Červen 22, 201411 r Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou.
Červen 22, 201411 r Nemáš poškozený některý ze zapalovacích kabelů (to by odpovídalo popisu "přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce")?
Červen 22, 201411 r Autor Kabely jsem kontroloval vizuálně, ale nic jsem neviděl. Ale nechápu, proč se rozsvítila i kontrolka tlaku v pneumatikách.
Červen 22, 201411 r Může to být kabel nebo cívka. Ta kontrolka se může rozsvítit, elektronika je mocná čarodějka.
Červen 22, 201411 r Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože naprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ??? Upraveno Červen 27, 201411 r od myspulin
Červen 23, 201411 r Kabel na tretim valci je hrozne tesne vedle turba ten zar mu nedela vubec dobre Upraveno Červen 23, 201411 r od Kolicek
Červen 26, 201411 r Autor Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože maprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ??? Auto uz je opraveno. Byl to opravdu poškozený kabel na třetím válci. Jeden kabel stojí 700,- a sada čtyř kabelů 1600,-. Rozhodl jsem se tedy vyměnit všechny kabely.
Červenec 20, 201411 r příčina odcházení kabelu na 3. válci je popsána zde http://forum.skodahome.cz/topic/129200-zapalovací-kabely/
Červenec 18, 201510 r Nazdar dnes mi vyskocila porucha EPC a motor ide ako keby na dva alebo tri valce su to rozvody alebo ina chyba? Vie mi niekdo poradit? Dakujem
Červenec 18, 201510 r To může být cokoliv. Třeba vadný/poškozený zapalovací kabel. Víc napoví diagnostika. A taky se podívej třeba sem. Bez dalších informací je to věštění z křišťálové koule.
Červenec 19, 201510 r Tak som pozrel kabel k 3valci a je taky ako keby opaleny tak bude treba vymenit komplet vsetky zatial vdaka
Listopad 17, 20159 r 4 roky a najeto 92 tis a odešla zap.cívka + nové kabely cena 8.000,- no moc dlouho to nevydrželo.... Upraveno Listopad 17, 20159 r od hadak
Červenec 24, 20169 r Zdravim, vcera na Skoda Yeti 12-2010 60tis km po ujeti cca 20km se rozsvitila kontrolka EPC-auto v nouzovem rezimu bez vykonu a turba.Jsem objednany do servisu, mate nekdo zkusenosti o co by se mohlo jednat? Kabely v poradku. Diky H.
Červenec 25, 20169 r Tak dnes v servisu opraveno-vymeneny zapalovaci kabely - pry poskozeny od kuny nebo nejakeho hlodavce. Auto je garazovane a na kabelech jsem nic nevidel.Mam pocit ,ze kuny zerou jen kabely Skodovek-)...Podle mne nam Skodovka neco taji a kabel tretiho valce je vzdy rozkousany-o))). Tak to si mohli vymyslet ve Skode lepsi pohadku! Nicmene jsem lehci o 4000Kc a doufam,ze uz bude pokoj. Simply Clever!!! Upraveno Červenec 25, 20169 r od HONZATUL
Červenec 26, 20169 r Je pravda, že mě do motorového prostoru Felicie také něco leze, nežere to teda kabely, ale molitan z odhlučnění motorového prostoru. Podezírám místní kočky. U Felicie to už neřeším, ale až si koupím Yetiho, tak někam do motorového prostoru pověsím plátěný pytlík s odpuzovadlem psů a koček. http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/stop-pes-granulat-200g/
Červenec 26, 20169 r Nejsi sám, komu odešel zapalovací kabel na třetím válci. To nemusí nutně být poškozené nějakým chlupatým vetřelcem.
Červenec 26, 20169 r Jo,delaji z nas blbce a my jim to zerem i s navijakem a jeste za to zaplatime! Doufam,ze se najde nekdo kdo jim ty kabely namoza kolem krku!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.