davidio Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Nemáš poškozený některý ze zapalovacích kabelů (to by odpovídalo popisu "přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce")? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidio Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Kabely jsem kontroloval vizuálně, ale nic jsem neviděl. Ale nechápu, proč se rozsvítila i kontrolka tlaku v pneumatikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Může to být kabel nebo cívka. Ta kontrolka se může rozsvítit, elektronika je mocná čarodějka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože naprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ??? Editováno: 27. Červen 2014, autor: myspulin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Kabel na tretim valci je hrozne tesne vedle turba ten zar mu nedela vubec dobre Editováno: 23. Červen 2014, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidio Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože maprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ??? Auto uz je opraveno. Byl to opravdu poškozený kabel na třetím válci. Jeden kabel stojí 700,- a sada čtyř kabelů 1600,-. Rozhodl jsem se tedy vyměnit všechny kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Řešil jsem to samé + cívka na 3. válci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finley Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 příčina odcházení kabelu na 3. válci je popsána zde http://forum.skodahome.cz/topic/129200-zapalovací-kabely/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bystro 11 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Nazdar dnes mi vyskocila porucha EPC a motor ide ako keby na dva alebo tri valce su to rozvody alebo ina chyba? Vie mi niekdo poradit? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 To může být cokoliv. Třeba vadný/poškozený zapalovací kabel. Víc napoví diagnostika. A taky se podívej třeba sem. Bez dalších informací je to věštění z křišťálové koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bystro 11 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Tak som pozrel kabel k 3valci a je taky ako keby opaleny tak bude treba vymenit komplet vsetky zatial vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bystro 11 Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Kabel na 3valci vymeneny auto ide ok stalo to 20Eur jeden kabel trocha chore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Příspěvky k tomuto tématu jsem sem přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) 4 roky a najeto 92 tis a odešla zap.cívka + nové kabely cena 8.000,- no moc dlouho to nevydrželo.... Editováno: 17. Listopad 2015, autor: hadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 nejak se mi popletl profil to jsou moje kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZATUL Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Zdravim, vcera na Skoda Yeti 12-2010 60tis km po ujeti cca 20km se rozsvitila kontrolka EPC-auto v nouzovem rezimu bez vykonu a turba.Jsem objednany do servisu, mate nekdo zkusenosti o co by se mohlo jednat? Kabely v poradku. Diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 To je motor s rozvodovym retezem nebo tam je uz remen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Motory s řemenem se dodávají asi rok,takže co bude v 2010? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZATUL Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Je tam řetěz a už jsem si ho nechal vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Regulace turba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZATUL Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 (editace) Tak dnes v servisu opraveno-vymeneny zapalovaci kabely - pry poskozeny od kuny nebo nejakeho hlodavce. Auto je garazovane a na kabelech jsem nic nevidel.Mam pocit ,ze kuny zerou jen kabely Skodovek-)...Podle mne nam Skodovka neco taji a kabel tretiho valce je vzdy rozkousany-o))). Tak to si mohli vymyslet ve Skode lepsi pohadku! Nicmene jsem lehci o 4000Kc a doufam,ze uz bude pokoj. Simply Clever!!! Editováno: 25. Červenec 2016, autor: HONZATUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Je pravda, že mě do motorového prostoru Felicie také něco leze, nežere to teda kabely, ale molitan z odhlučnění motorového prostoru. Podezírám místní kočky. U Felicie to už neřeším, ale až si koupím Yetiho, tak někam do motorového prostoru pověsím plátěný pytlík s odpuzovadlem psů a koček. http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/stop-pes-granulat-200g/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Nejsi sám, komu odešel zapalovací kabel na třetím válci. To nemusí nutně být poškozené nějakým chlupatým vetřelcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZATUL Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Jo,delaji z nas blbce a my jim to zerem i s navijakem a jeste za to zaplatime! Doufam,ze se najde nekdo kdo jim ty kabely namoza kolem krku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.